Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Κόβουν τις φαρμακευτικές δαπάνες με νέα αγορανομική διάταξη
Βαθιά βάζει n κυβέρνηση το μαχαίρι στη φαρμακευτική δαπάνη. Εως τις 13 Ιουνίου θα εκδοθεί νέα αγορανομική διάταξη για τα φάρμακα, ενώ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προωθεί σειρά μέτρων, με στόχο να εξοικονομηθούν φέτος 1 ,039 δισ. ευρώ.
EzeΤΡΟΛ:
02/06/11 : Iatronet.gr : Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδος«Καταλαβαίνω ότι έτσι θα κλείσουν μικρά φαρμακεία, αλλά ας κλείσουν, ώστε να μείνουν τα πιο μεγάλα με διευρυμένη λειτουργία, δηλαδή δυνατότητα συνταγογράφπσης κάποιων σκευασμάτων...», συνέχισε ο κ. Μόσιαλος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Καταλαβαίνετε ότι καταλαβαίνω ή έχω παραισθήσεις; Μπορεί να το σχολιάσει κάποιος αυτό το προφανές;
tasath:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος«Καταλαβαίνω ότι έτσι θα κλείσουν μικρά φαρμακεία, αλλά ας κλείσουν, ώστε να μείνουν τα πιο μεγάλα με διευρυμένη λειτουργία, δηλαδή δυνατότητα συνταγογράφπσης κάποιων σκευασμάτων...», συνέχισε ο κ. Μόσιαλος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Καταλαβαίνετε ότι καταλαβαίνω ή έχω παραισθήσεις; Μπορεί να το σχολιάσει κάποιος αυτό το προφανές;
--- Τέλος παράθεσης ---
Βγάζεις άκρη με άτομα σαν το Μόσιαλο; Αυτός πρώτα μιλάει και μετά σκέφτεται...
Το κακό είναι ότι ως καθηγητής έχει πέραση σε κάποιους που παίρνουν αποφάσεις.
Πλάκα πάντως θα έχει να δούμε φαρμακεία με υπαλλήλους-γιατρούς ή τη δυνατότητα να συνταγογραφούν ερήμην γιατρών !!
tasath:
Ανοίγει η αγορά οπωροκηπευτικών και βρεφικών τροφών
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Όπως αναφέρεται στο άρθρο:
Οι παιδικές τροφές πρώτης βρεφικής ηλικίας θα μπορούν να πωλούνται οπουδήποτε, ενώ μέχρι σήμερα πωλούνται μόνο από φαρμακεία, με τον υπουργό να ετιμά ότι η τιμή θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 20%. Η απελευθέρωση ξεκινάει από τις 2 Ιουλίου 2011.
Είμαι περίεργος αν όντως ισχύει και αν όντως περιμένουν μείωση τιμών 20%. Γιατί τα μαθηματικά δεν βγαίνουν...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση