Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρεις π.χ. το αντίστοιχο εισόδημα ενός δικαστικού λειτουργού;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εσείς για ποιό λόγο συγκρίνεστε με έναν δικαστικό λειτουργό;; ??? ??? ??? ???
tasath:
Τόσο καιρό που αλληλογραφούμε, είπα να σε προλάβω σχετικά με τις αναφορές σου σε "κρατικοδίκαιες δραστηριότητες " :)
Μιας και συζητάμε για κρίση και τρόπους μείωσης των δαπανών του κράτους, εγώ δεν έχω δει κάτι να γίνεται στο στενό/ευρύτερο κομμάτι του δημοσίου τομέα (2 δουλεύουν 10 κάθονται, μισθολογικές δαπάνες, ενιαίο μισθολόγιο, επιδόματα, αναδρομικά, κλπ κλπ).
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜιας και συζητάμε για κρίση και τρόπους μείωσης των δαπανών του κράτους, εγώ δεν έχω δει κάτι να γίνεται στο στενό/ευρύτερο κομμάτι του δημοσίου τομέα (2 δουλεύουν 10 κάθονται, μισθολογικές δαπάνες, ενιαίο μισθολόγιο, επιδόματα, αναδρομικά, κλπ κλπ).
--- Τέλος παράθεσης ---
Για τους υπεράριθμους και/ή ανάξιους υπαλλήλους, ας όψονται τα δυο μεγάλα κόμματα.
Αν εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο και κοπούν τα επιδόματα κ.λπ., θα πέσουμε σε επίπεδα αποδοχών Βουλγαρίας (μισθός: 250 ευρώ, συντάξεις: 100) και τότε δεν μας σώζει ...ούτε το ΕΚΑΣ. Και γύρευε τότε πόσοι θα μπορούν ν' αγοράζουν βρεφικά γάλατα...
tasath:
Παρεμπιπτόντως, σχετικά με τα βρεφικά γάλατα υπάρχει και απόφαση της ΕΕ (από το 1995) για την αποκλειστική διάθεσή τους από τα φαρμακεία.
Μήπως ο Θεοδοσιάδης έχει δίκιο να θέλει να πάει στα δικαστήρια;
Σχετικό link απόφασης: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠου είδες εσύ τώρα ότι η τοποθέτησή μου είναι ευθυγραμμισμένη με αυτή του Θεοδοσιάδη, είναι ένα άλυτο μυστήριο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαρεμπιπτόντως, σχετικά με τα βρεφικά γάλατα υπάρχει και απόφαση της ΕΕ (από το 1995) για την αποκλειστική διάθεσή τους από τα φαρμακεία.
Μήπως ο Θεοδοσιάδης έχει δίκιο να θέλει να πάει στα δικαστήρια;
--- Τέλος παράθεσης ---
Το μυστήριο λύθηκε!! :D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση