Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςηλεκτρονικη συνταγογραφιση στην Αμοργο και την Κυθνο?????????????
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί Γιώργο; Τα δωμάτια καλά τα διαφημίζουν με το internet. Για τίποτε άλλο δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν; Και πόσα αντινεοπλασματικά ή ανοσορρυθμιστικά θα συνταγογραφηθούν στα ακριτικά νησιά; Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
tasath:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος@Black Mamba καλή αρχή !
Αναμένω εντυπώσεις τώρα που πέρασες στην πλευρά των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών (σε σχέση με εκείνη των υπαλλήλων, για να μην παρεξηγούμαι).
Μια ερώτηση όμως:
Αν πράγματι έδωσες μόνο 60Κ για να στήσεις μαγαζί (είχε ήδη έπιπλα; δεν χρειάστηκε ανακαίνιση; δεν έβαλες ρολά-τζαμαρία; δεν αγόρασες εξοπλισμό και συρταριέρες; δεν έβαλες μηχανογράφηση-συναγερμό; δεν έχεις ενοίκιο;) και 30Κ για εμπόρευμα, νομίζω ότι είσαι στην αρχή και θα χρειαστείς αρκετό κεφάλαιο στην άκρη για να τα φέρεις βόλτα. Ο @Δουβής μπορεί να υπερέβαλλε ελαφρώς για τα 250Κ αλλά δεν νομίζω ότι στήνεις ανταγωνιστικό μαγαζί τη σήμερον ημέρα με λιγότερα από 150Κ (κατάστημα-εμπόρευμα-ρευστό). Αυτό δεν το γράφω για να σου την πω, αλλά απεναντίας για να σε προειδοποιήσω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουν αλλάξει πολύ ακόμα και για τα φαρμακεία...
Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι καλή επιτυχία.
--- Τέλος παράθεσης ---
5.000 συρταριέρα (από μαραγκό), 400 ευρώ νοίκι..., 10.000 τα ράφια, 2.000 οι 2 υπολογιστές + 350 το πρόγραμμα, ρολά έχει, τζάμια έχει, πόρτες έχει.... και στο κάτω κάτω όλα cash και χωρίς να χρωστάω σε κανέναν... Με ανταγωνισμό μηδαμινό. λόγω επιστημονικής ανεπάρκειας των γειτόνων ΦμΦ.... (Κάτι λέγαμε οτι θέλω να ανοίξω σε χωριό και αυτό κάνω)...
Παρακαλώ, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μου, ούτε τις επιχειρηματικές τακτικές μου.... Σε αμφισβήτηση τίθενται όσες πρακτικές έχουν καταντήσει στην μιζέρια και στην ζητιανιά τους ΦμΦ των τζιπ και των ιστιοπλοϊκών... Και μια διόρθωση... Δεν ήμουν απλά υπάλληλος... Διευθυντικό στέλεχος ήμουν!!!
Ούτε κατά διάνοια δεν πέρασα στην απέναντι όχθη, καθώς απέναντι βρίσκονται οι βολεμένοι κι εγώ δεν θα επαναπαυτώ ποτέ... Ούτε κατά διάνοια να αποκτήσω το ύφος και την παραποιότητα αυτών που πολέμησα και θα συνεχίσω να πολεμώ... Ούτε κατα διάνοια να με ξανασυγκρίνετε με αυτούς!!! Εξακολουθώ να μην αισθάνομαι όμοιά τους....
--- Τέλος παράθεσης ---
Καμία υποτίμηση της νοημοσύνης σου. Συζήτηση κάνουμε αλλά φαίνεται ότι υπάρχει αρκετή καχυποψία...
ΥΓ: 2.000 για 2 υπολογιστές είναι πολλά.
tasath:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςηλεκτρονικη συνταγογραφιση στην Αμοργο και την Κυθνο?????????????
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί Γιώργο; Τα δωμάτια καλά τα διαφημίζουν με το internet. Για τίποτε άλλο δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν; Και πόσα αντινεοπλασματικά ή ανοσορρυθμιστικά θα συνταγογραφηθούν στα ακριτικά νησιά; Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστό !
Άμεση και καθολική εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Ακόμα και στο τελευταίο κατσικοχώρι, στον τελευταίο αγροτικό γιατρό, στο τελευταίο φαρμακείο. Νισάφι με τα εμπόδια και τις δικαιολογίες που κρατάνε πίσω τη χώρα.
Βέβαια να πούμε και το άλλο: με ένα σωστό και πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, γιατί στο παρόν υπάρχουν ακόμα κενά. Και ακόμα περισσότερο με έλεγχο που τώρα είναι πιο εφικτός σε σχέση με τις χειρόγραφες διαδικασίες...
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
δεν ειπα οτι δεν συμφωνω με την ηλ.συν/ση
ειμαι απο τους πρωτους που μπηκα
ειπα απλα οτι θα παρει χρονο για να παει σε καθε μερος της Ελλαδας,π.χ. νησια
tasath:
άμεσα, άμεσα, άμεσα
Η τηλεόραση και η Μενεγάκη φτάνουν στα νησιά μέχρι να πεις κύμινο. Δεν μπορεί να φτάσει το internet ?
:)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση