Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 17:21:51

Αποστολέας Θέμα: Οδηγίες για την χρήση του forum  (Αναγνώστηκε 84068 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

23 Φεβρουαρίου 2008, 10:26:30
Αναγνώστηκε 84068 φορές
Αποσυνδεδεμένος

admin

Administrator
Καλώς ήρθατε...  Smiley Smiley Smiley

Όπως καταλάβατε ήδη έχουμε ένα χώρο στον οποίο μπορούμε να ανταλάσσουμε μηνύματα στα διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Τα μηνύματα αυτά είναι διαθέσιμα προς ανάγνωση σε όποιον επισκέπτετε το forum.
Το forum εμφανίζει μια συγκεκριμένη δομή, με αυτή ξεκινάμε και μπορούμε να την αλλάζουμε στο δρόμο με βάση τις δικές σας υποδείξεις με στόχο την πιο λειτουργική χρήση του forum. Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουμε τρεις ορατές ενότητες: "Γενικά", "Εκπαίδευση στην ΠΦΥ", "Θέματα εργασίας", "Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων" και κάθε ενότητα διαιρείται σε περισσότερες της μιας υπο-ενότητες. Σε κάθε υπο-ενότητα, θα βρούμε ένα ή περισσότερα θέματα που έχουν γραφτεί. Κάθε θέμα, το ξεκινάει καθένας που μετέχει στο forum και περιέχει μια σειρά από απαντήσεις από τον αρχικό και τους υπόλοιπους χρήστες του forum. Σε κάθε μήνυμα μπορούμε να επισυνάψουμε εικόνες ή αρχεία τα οποία μπορούν να τα κατεβάσουν οι αναγνώστες του forum.
Εκτός από την ανάγνωση των θεμάτων του forum, η συμμετοχή όλων είναι σημαντική και για αυτό απαιτείται η εγγραφή σας στο forum. Η εγγραφή είναι μια απλή διαδικασία και γίνεται επιλέγοντας το "εγγραφείτε" στο πάνω μέρος της σελίδας. Κατόπιν δίνετε το παρατσούκλι που θα θέλατε (username), το e-mail σας, ένα κωδικό πρόσβασης (password), τσεκάρετε στο κάτω μέρος της σελίδας ότι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής και πατάτε το κουμπί "Εγγραφή". Ακολούθως θα σταλεί στο e-mail σας ένας σύνδεσμος από τον οποίο κάνετε την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Με αυτό τον τρόπο, γίνεστε μέλος του forum και μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά ανοίγοντας νέα θέματα και απαντώντας σε υπάρχοντα θέματα. Εάν έχετε γραφτεί αλλά δεν θυμάστε τον κωδικό σας, τότε Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος μπορείτε να ζητήσετε να σταλεί στο e-mail σας μια διεύθυνση μέσω της οποίας μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας.

23 Φεβρουαρίου 2008, 10:28:32
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

admin

Administrator
Για να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα πηγαίνετε στην υποενότητα που επιθυμείτε και πατάτε το κουμπί .
Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένας μικρός κειμενογράφος και θα μπορείτε να γράψετε το θέμα σας αφού δώσετε και ένα τίτλο. Επιλέγοντας ένα τμήμα του κειμένου και πατώντας ένα από τα κουμπάκια του κειμενογράφου μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του κειμένου σας ή να βάλετε παραπομπές σε εικόνες ή σε άλλα sites. Από τις πρόσθετες επιλογές, μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία και να ζητήσετε να ειδοποιείστε μόλις υπάρξει κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα. Όταν ολοκληρώσετε, πατάτε το κουμπί αποστολή και το θέμα σας δημοσιεύεται και το βλέπετε πλέον και εσείς και όλοι οι αναγνώστες του forum.

Εάν αποφασίσετε να τροποποιήσετε το κείμενο που μόλις στείλατε επιλέγετε και πλέον βλέπετε το μήνυμα σας στον κειμενογράφο, μπορείτε να το τροποποιήσετε και να το ξαναστείλετε πατώντας "αποστολή". Για αυτό το λόγο θα δείτε ότι το κουμπί  αυτό υπάρχει μόνο στα μηνύματα που στείλατε εσείς ο/η ίδιος/ια.

Εάν θέλετε να απαντήσετε σε ένα θέμα που έχει θέσει κάποιος άλλος συνάδελφος μπορείτε να πατησετε είτε το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω και στο κάτω μέρος της σελίδας, είτε το κουμπί που βρίσκεται σε κάθε μήνυμα. Και στις δύο περιπτώσεις εμφανίζεται ο γνωστός κειμενογράφος για να γράψετε την απάντηση σας, με τη διαφορά ότι στην δεύτερη περίπτωση υπάρχει σε παράθεση το κείμενο της απάντησης που είχε στείλει ο συνάδελφος από την απάντηση του οποίου πατήσατε το κουμπι . Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε επιλεγμένα σε ένα τμήμα της απάντησης του συναδέλφου και να διατηρείτε μια ροή στην συζήτηση.

23 Φεβρουαρίου 2008, 10:30:03
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

admin

Administrator
Για να αλλάξουμε τα στοιχεία μας, να αλλάξουμε το password μας, να βάλουμε μια εικονίτσα και διάφορα άλλα, πατάμε το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος. Το κουμπί αυτό είναι ορατό όταν έχουμε δώσει το username και το password που είχαμε στην εγγραφή και μπαίνουμε πλέον στο φόρουμ μέσα από το προσωπικό μας account. Aκολούθως στην αριστερή πλευρά επιλέγουμε: "Ρυθμίσεις λογαριασμού". Τώρα μπορούμε να αλλάξουμε το όνομα που εμφανίζεται για εμάς, το e-mail μας, τον κωδικό πρόσβασης και την μυστική ερώτηση που θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που ξεχάσουμε τον κωδικό μας. Για να αποθηκευτούν οι αλλαγές πρέπει πριν πατήσουμε το κουμπι "Αλλαγή προφίλ" στο κάτω μέρος της σελίδας να γράψουμε τον κωδικό (Password) που ήδη χρησιμοποιούμε για να μπαίνουμε στο φόρουμ εκεί που λέει "Τρέχων κωδικός"
Εάν από την αριστερή πλευρά της σελίδας επιλέξουμε "Ρυθμίσεις προφίλ στην δημόσια συζήτηση" μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα που φαίνεται για εμάς, την υπογραφή μας, την προσωπική μας ιστοσελίδα ώστε να φαίνονται σε κάθε μήνυμα που γράφουμε στο φόρουμ.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
83368 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Απριλίου 2011, 19:27:54
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
90271 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Απριλίου 2012, 16:25:36
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
0 Απαντήσεις
22421 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Νοεμβρίου 2012, 13:48:58
από Argirios Argiriou
6 Απαντήσεις
78866 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Ιουλίου 2013, 15:42:30
από thepap
0 Απαντήσεις
7063 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Μαρτίου 2020, 19:42:57
από Argirios Argiriou