ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
--- Παράθεση ---Μέσα στις επόμενες ημέρες τα φάρμακα του Σακχαρώδη Διαβήτη θα συνταγογραφούνται αποκλειστικά μέσω θεραπευτικού πρωτοκόλλου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Από τους "ειδικούς" μόνο ή κι από "άσχετους"; Αν τα βάλουν όπως τα ρευματολογικά κάτι σύλλογοι διαβητικών θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.....
spyros:
Τα είδατε καθόλου; Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, μου φάνηκαν λίγο απαράδεκτα (ελπίζω να κάνω λάθος και να μην είδα εγώ καλα):
- Στο πρώτο βήμα του τύπου 2 οι επιλογές είναι στάνταρ, ανεξάρτητα από το αν η HbA1c είναιι 7 ή ...17. >:(
- Από δισκία υπάρχουν μόνο μετφορμίνη-σουλφονυλουρίες-μεγλιτινίδες (τα υπόλοιπα δεν τα είδα πουθενά, σε κανένα βήμα). ???
- Μείγματα υπάρχουν μόνο στον τύπο 1! :laugh:
Ελπίζω να τα "συγυρίσουνε" λιγάκι πριν μας τα φορέσουνε υποχρεωτικά...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα είδατε καθόλου; Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, μου φάνηκαν λίγο απαράδεκτα (ελπίζω να κάνω λάθος και να μην είδα εγώ καλα):
- Στο πρώτο βήμα του τύπου 2 οι επιλογές είναι στάνταρ, ανεξάρτητα από το αν η HbA1c είναιι 7 ή ...17. >:(
- Από δισκία υπάρχουν μόνο μετφορμίνη-σουλφονυλουρίες-μεγλιτινίδες (τα υπόλοιπα δεν τα είδα πουθενά, σε κανένα βήμα). ???
- Μείγματα υπάρχουν μόνο στον τύπο 1! :laugh:
Ελπίζω να τα "συγυρίσουνε" λιγάκι πριν μας τα φορέσουνε υποχρεωτικά...
--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή δεν τα είδα ακόμη, έχει επιλογή "Ασθενής υπό αγωγή" όπως στις στατίνες;
Αν έχει, όλα "εντάξει"!
fanisgp:
έχει επιλογή ασθενης υπο αγωγή.οταν πρεπει να δωσεις όμως τιμή HbΑ1c δεν δέχεται τιμη δεκαδικού......!αν ειναι 7.5 πρεπει να αποφασισεις αν ειναι υπερ του μαθητή και του βάλεις 8....ή όχι...!
spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή δεν τα είδα ακόμη, έχει επιλογή "Ασθενής υπό αγωγή" όπως στις στατίνες;
Αν έχει, όλα "εντάξει"!
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει, οπότε ανοίγει όλα τα βήματα. Τι να το κάνουμε όμως αφού και τα άλλα βήματα είναι λειψά; Όποιο βήμα και να διαλέξουμε, αρκετά φάρμακα δεν υπάρχουν.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση