ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςμπορει καποιος να μου πει ποιο κ.λο πρεπει να φιλησω για να μπορεσω να γραψω lipidil se ασθενη ?????συγνωμη αλλα με εχει σταυρωσει το συστημα τους >:(
--- Τέλος παράθεσης ---
Η φενοφιμπράτη είναι από το 3ο βήμα και μετά.
samsok:
το θεμα ειναι οτι προσπαθω να τον βαλω σε 3ο βημα και δεν το παιρνει με τιποτα ! συγκεκριμενα εχω ασθενη 62 ετων,καπνιστη , υπο στατινη με LDL=130 και τριγλ=350 (σε 2 ελεγχους διαδοχικους)...δεν με παιρνα με τιποτα στο 3ο βημα...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Έβαλες "ασθενής υπό αγωγή"; Βάλε και μεικτή δυσλιπιδαιμία ICD 10. φούσκωσε και λίγο τις τιμές (μα με LDL 130 μόνο που πας κι εσύ!)
Dermitza:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςτο θεμα ειναι οτι προσπαθω να τον βαλω σε 3ο βημα και δεν το παιρνει με τιποτα ! συγκεκριμενα εχω ασθενη 62 ετων,καπνιστη , υπο στατινη με LDL=130 και τριγλ=350 (σε 2 ελεγχους διαδοχικους)...δεν με παιρνα με τιποτα στο 3ο βημα...
--- Τέλος παράθεσης ---
βάζεις δυσανεξία στις στατίνες και σε πάει 5 βήμα
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ό,τι του φανεί....
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση > Νέα και ανακοινώσεις > Περιεχόμενο
Ανάρτηση νέου θεραπευτικού πρωτοκόλλου για την Οστεοπόρωση την Πέμπτη 27-9-2018
Αναρτήθηκε:25/9/18 - 3:52 μ.μ.
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27-9-2018 πρόκειται να αναρτηθεί στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης το νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο «ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΒΙΑΣ» το οποίο πρόκειται να αντικαταστήσει τα ισχύοντα μέχρι τώρα πρωτόκολλα («ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΟ», «ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΜΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΟ», «ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΙΣΧΙΟΥ», «ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΓΜΑ»,«ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΑΝΔΡΕΣ - ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΓΜΑ»).
Οι νέοι ασθενείς θα εντάσσονται στο νέο πρωτόκολλο, ενώ για τους ασθενείς που είναι ήδη ενταγμένοι σε κάποιο από τα ισχύοντα πρωτόκολλα οστεοπόρωσης, θα διατηρηθεί η δυνατότητα συνέχισης της θεραπείας μέσω των συγκεκριμένων πρωτοκόλλων είτε μέχρι τη λήξη του βήματος πρωτοκόλλου είτε την αλλαγή θεραπείας του ασθενή.
Από τις 11-10-2018 οι νέοι ασθενείς θα πρέπει να εντάσσονται αποκλειστικά και μόνο στο νέο πρωτόκολλο.
Αναρτήθηκε:25/9/18 - 3:52 μ.μ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση