ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα

<< < (13/70) > >>

ioannis thessaloniki:
Με βάση τα πρωτόκολλα της υπερλιπιδαιμίας, όλες οι αγωγές πρέπει να αλλάξουν από τις 10/2 και μετά, αν και εφόσον ισχύσουν για ασθενείς που βρίσκονται ήδη σε θεραπεία

george fagogenis:
με βάση τα πρωτόκολλα της υπερλιπιδαιμίας, αν βάλεις "ροσουβαστατίνη" και ζητήσεις να γράψεις crestor......σου φέρνει το μήνυμα το crestor δεν υπάρχει!!!!!
να δώ πώς θα το συνταγογραφούμε από 10/2 και μετά....

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμε βάση τα πρωτόκολλα της υπερλιπιδαιμίας, αν βάλεις "ροσουβαστατίνη" και ζητήσεις να γράψεις crestor......σου φέρνει το μήνυμα το crestor δεν υπάρχει!!!!!
να δώ πώς θα το συνταγογραφούμε από 10/2 και μετά....

--- Τέλος παράθεσης ---

...
Να θυμίσω ότι η προηγούμενη απόπειρα στέφθηκε από αποτυχία.
Τα πρωτόκολλα βοηθούν, όταν έχουν λογική και δεν είναι μονόδρομος.
Αν είναι να δυσκολεύουν τόσο τον ασθενή και το γιατρό του, κάτι δε γίνεται σωστά.

nickm:
προσπάθησα και εγω να γράψω crestor 5,  μου το βρήκε κανονικά και κάνοντας καταχώρηση συνταγής μου έβγαλε μια ειδοποίηση με ένα κιτρινο θαυμαστικό οτι έχω ξεπεράσει το πλαφόν!!!!

Argirios Argiriou:
Εκεί που η χώρα μας θα κάνει μεγάλη οικονομία, είναι εάν αρχίσει το ηλεκτρονικό σύστημα να μπλοκάρει την συνταγογράφηση κλοπιδογρέλης εκτός ενδείξεων.

Η αίσθησή μου είναι ότι περίπου το 95% της συνταγογραφούμενης κλοπιδογρέλης είναι εκτός ενδείξεων.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση