ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 29/1/2014 έως τη Δευτέρα 10/2/2014 το ΘΠΣ της Δυσλιπιδαιμίας έχει αναρτηθεί στην εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης και είναι σε πιλοτική λειτουργία.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απ΄ότι κατάλαβα όταν "πατάτε" καταχώρηση συνταγής και μετά ορισμός θεραπευτικού πρωτοκόλλου σας βγάζει μετά σαν επιλογή την οστεοπόρωση και τις υπερλιπιδαιμίες. Είναι έτσι ή όχι.
Ρωτάω γιατί ήθελα να δω (περιέργεια περισσότερο) τα πρωτόκολλα της υπερλιπιδαιμίας αλλά δεν μου τα βγάζει σαν επιλογή (μόνο της οστεοπόρωσης). Είμαι αποκλεισμένος (και δίκαια βέβαια) απο αυτά ή κάνω κάτι λάθος;
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 29/1/2014 έως τη Δευτέρα 10/2/2014 το ΘΠΣ της Δυσλιπιδαιμίας έχει αναρτηθεί στην εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης και είναι σε πιλοτική λειτουργία.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απ΄ότι κατάλαβα όταν "πατάτε" καταχώρηση συνταγής και μετά ορισμός θεραπευτικού πρωτοκόλλου σας βγάζει μετά σαν επιλογή την οστεοπόρωση και τις υπερλιπιδαιμίες. Είναι έτσι ή όχι.
Ρωτάω γιατί ήθελα να δω (περιέργεια περισσότερο) τα πρωτόκολλα της υπερλιπιδαιμίας αλλά δεν μου τα βγάζει σαν επιλογή (μόνο της οστεοπόρωσης). Είμαι αποκλεισμένος (και δίκαια βέβαια) απο αυτά ή κάνω κάτι λάθος;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως το αποκλείει λόγω ειδικότητας;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
bpikou:
Σε εμένα δεν μου βγάζει καμία επιλογή για ορισμό θεραπευτικού πρωτοκόλλου, μόνο την επιλογή του ICD10.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε εμένα δεν μου βγάζει καμία επιλογή για ορισμό θεραπευτικού πρωτοκόλλου, μόνο την επιλογή του ICD10.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οπότε όντως (και δικαίως όπως είπα) ελέγχει τις ειδικότητες για τα πρωτόκολλα...
george fagogenis:
Εγγραφή ή Είσοδοςπροσπάθησα και εγω να γράψω crestor 5, μου το βρήκε κανονικά και κάνοντας καταχώρηση συνταγής μου έβγαλε μια ειδοποίηση με ένα κιτρινο θαυμαστικό οτι έχω ξεπεράσει το πλαφόν!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
πού το βρήκες το crestor; το έψαχνα σήμερα και δεν υπάρχει περίπτωση να το συνταγογραφήσω με θεραπευτικό πρωτόκολλο.....
όπως και το Inegy....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση