Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Απριλίου 2024, 16:15:28

Αποστολέας Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ή ΣΥΜΦΩΝΩ?  (Αναγνώστηκε 74648 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

17 Νοεμβρίου 2010, 11:25:50
Αναγνώστηκε 74648 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Εχει ξαναγραφεί και παλιότερα κάπου αλλά δεν μπόρεσα να το βρω για να το θέσω εκεί.Οπότε μπορεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο από τους διαχειριστες για να μην επαναλμβανόμαστε.
Αυτό που ηθελα να επαναπροτείνω-αν γίνεταΙ φυσικα΄από τους διαχειριστές- είναι να μετονομαστεί-αν όχι να καταργηθεί τελείως-το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μπορούμε να δώσουμε στην καταχώρηση κάποιου.Νομίζω το ΣΥΜΦΩΝΩ ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφθώ θα ήταν πιο δόκιμο γιατί καμμια φορά -όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ- το ευχαριστώ όσο και γλυκό ή αυθόρμητο και  αν είναι δίνει την αίσθηση ενός λυτρωτισμού για κάποιους που λες και δεν μπορούσαν ή δεν τολμούσαν ή τεμπελιάζουν να εκφέρουν άποψη και "ευγνωμονούν" αυτόν που τους κάλυψε με τα γραφόμενά του.Το ΣΥΜΦΩΝΩ πχ μου εκφράζει πιο πολυ την προσωπικότητα και την ατομικότητα αυτού που το προσφέρει.

Επίσης νομίζω πως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να μετράμε σκορ με ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί αυτό δίνει μια αίσθηση ανταμοιβής και ανταγωνιστικότητας παρά αναγνωρισιμότητας που ούτως ή άλλως υπάρχει.
Επίσης σε μια έντονη αντιπαράθεση δύο μελών για κάποιο θέμα το σκέτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολώνει ακόμη περισσότερο το κλίμα και ρίχνει πιο πολυ λάδι στη φωτιά χωρίς να έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την καθαρή θέση αυτού που ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ επιτρέποντάς του να "τεμπελιάζει" σε βάρος του διαλόγου και της αλήθειας ενώ-συγχωρήστε μου την καχυποψία-μερικές φορές μπορεί να γίνεται και εσκεμμένα για να πολώνει περισσότερο.Προσωπικά μου θυμίζει αρένα και ιαχές όπου η αξία του μονομάχου μετράται από τις φωνές και τα χειροκροτήματα που παίρνει για να δικαιολογείται να συνεχίζει να σκοτώνει
+

17 Νοεμβρίου 2010, 12:24:48
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Αυτό που θα είχε πλάκα θα ήταν να έπαιρνα μερικά ευχαριστώ για την παραπάνω πρόταση!!!
+

17 Νοεμβρίου 2010, 12:27:30
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Ευχαριστούμε Jack! :D :D :D
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

17 Νοεμβρίου 2010, 13:08:11
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ρίχνει πιο πολυ λάδι στη φωτιά

Περί ελαίου (εκ νέου) το ανάγνωσμα και δράττομαι της ευκαιρίας να δικαιολογηθώ -χωρίς να θέλω να βγω από πάνω και λάδι- για την φαινομενική λαδιά μου να αποφύγω να λάβω θέση στη συζήτηση για τα χαμένα (ή καμμένα) λάδια, που μας έβγαλε το λάδι διαβάζοντας την τις προηγούμενες μέρες.

Ένεκα που το παλουκάρι εφημερεύει και φεύγει μεσημεριάτικα διακομιδή με το σακάτ-αραμπά, αναβάλλεται το σεντόνι που ξεκίνησε, αγώνας είναι η ζωή, δε βαριέσαι, εδώ στον αγώνα, ας τα λέμε καλά, γερός-δυνατός και τέτοια...
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου 2010, 19:30:41 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

17 Νοεμβρίου 2010, 15:45:40
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Ζούμε εν ΕΛ-Λάδι οπότε το λάδι είναι στο γονιδίωμά μας διακομιστή.Το πεπρωμένον (ή έλαιον στην προκειμένη) φυγείν αδύνατον  ;D
+

17 Νοεμβρίου 2010, 23:39:01
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Εγώ θα σου έδιδα Iack, αλλά εδώ δεν έχει ευχαριστώ. Συμφωνώ με την προσέγγισή σου και ελπίζω ο Δημήτρης που είναι το "πειραχτήρι" του λογισμικού, να το δεί.
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

Λέξεις κλειδιά: