Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Νοσηλευτές εναντίον Καρατζαφέρη

(1/1)

Gatekeeper:
Νοσηλευτές εναντίον Καρατζαφέρη

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του Ε.Σ.Υ.. απαντά στα προσβλητικά σχόλια που ξεστόμισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εις βάρος των νοσηλευτών και της εκπαίδευσης που απαιτεί η ειδικότητά τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με αισθήματα οργής, ακούσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη να προσπαθεί να απαξιώσει το επάγγελμά μας, ισοπεδώνοντας μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, με τρόπο προκλητικά κυνικό, κατακτήσεις δεκαετιών.

Ο αμετροεπής εν προκειμένω κύριος Καρατζαφέρης δεν δίστασε να ενδυθεί το χιτώνα του παντογνώστη και να διατυπώσει τις άθλιες κρίσεις που ακούσαμε για την εκπαίδευση των Νοσηλευτών, διαπράττοντας μέγιστο και εγκληματικό συνάμα ολίσθημα, εκθέτοντας εαυτόν ανεπανόρθωτα στα μάτια των 30.000 εξοργισμένων Νοσηλευτών της χώρας.

Ως πρόεδρος κόμματος του ελληνικού Κοινοβουλίου, είναι σαφέστατα υποχρεωμένος να ενημερώνεται με λεπτομέρεια, πριν επιχειρήσει να ασχοληθεί με γνωστικές περιοχές παντελώς ξένες προς αυτόν…
Οι Νοσηλευτές δεν είναι ανειδίκευτο προσωπικό, αλλά επιστήμονες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όσο κι αν αυτό ξενίζει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ας στρέψει, λοιπόν, αλλού τη δημαγωγική του κενόδοξη πολυλαλία και ας αφήσει τους Νοσηλευτές έξω από το… τρένο του φθηνού λαϊκισμού.

Τέλος, αν οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι σε έξι μήνες μπορούν να γίνουν Νοσηλευτές, οι Νοσηλευτές σε πόσα χρόνια θα μπορέσουν να ξεχάσουν αυτό που τόσο προσβλητικά εκστόμισε για τον κλάδο τους ο κύριος Καρατζαφέρης;».

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση