Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Ακρότητες ασφαλισμένων

(1/46) > >>

EzeΤΡΟΛ:
02.12.2010 newsit.gr Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Μην ξεχνούμε ότι σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από ασφαλισμένο η αγροτική ιατρός του Π.Ι. Δάφνης Σερρών, ένα θέμα που συζητήθηκε Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

... ο άτυχος εργαζόμενος που εκτελούσε υπηρεσία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ζήτησε ... να περιμένουν στη σειρά τους λόγω της αυξημένης κίνησης μέσα στα εξεταστήρια και μετά τη σχετική εντολή του Ιατρού. Οι συγγενείς αντέδρασαν έντονα και όταν ο νοσηλευτής επιχείρησε να καλέσει την φύλαξη του Νοσοκομείου, αυτοί του επιτέθηκαν και του προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματος πριν εξαφανιστούν.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

EzeΤΡΟΛ:
Eπειδή οι περισσότεροι μάχιμοι ιατροί έχουμε απειληθεί και απειλούμαστε καθημερινά με μηνύσεις ("Θα σου κάνω μήνυση, γιατρέ") από εκτός ελέγχου ασφαλισμένους, είναι χρήσιμο να ξέρουμε ότι τώρα πια κάτι τέτοιο τους είναι εντελώς ασύμφορο, εξαιτίας των κατωτέρω:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αυξάνεται κατά 1000% το παράβολο μήνυσης, κατά 500% το τέλος πολιτικής αγωγής, ενώ αναπροσαρμόζονται προς τα άνω και τα δικαστικά έξοδα ποινικής διαδικασίας, σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, το παράβολο μήνυσης αυξάνεται από 10 ευρώ στα 100 ευρώ και το τέλος πολιτικής αγωγής από 10 ευρώ αυξάνεται στα 50 ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση, τα έξοδα που επιβαρύνουν τους πολίτες για:
- τις αποφάσεις του πταισματοδικείου αυξάνονται από 25 ευρώ σε 50 ευρώ,
- τις αποφάσεις του μονομελούς πλημμελειοδικείου από 40 ευρώ αυξάνεται σε 80 ευρώ,
- τις αποφάσεις του μικτού ορκωτού δικαστηρίου από 120 ευρώ σε 360 ευρώ,
- τις αποφάσεις του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων από 120 ευρώ σε 360 ευρώ,
- τις αποφάσεις του μικτού ορκωτού εφετείου και του πενταμελούς εφετείου από 250 ευρώ σε 500 ευρώ και
- τις αποφάσεις των λοιπών ποινικών δικαστηρίων από 85 ευρώ σε 250 ευρώ.

Α, και ευτυχώς στη μήνυση δεν υπάρχει ούτε επιδότηση ΕΚΑΣ, ούτε απαλλαγή ή άλλο μειωμένο ποσοστό συμμετοχής στα έξοδα που πρέπει να καταβάλλει ο ασφαλισμένος.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Κυριακη απογευμα πηγαινω στο νοσοκομειο Αμαλιαδος με εντονο βηχα , δυσπνοια και πονο στο στηθος. Φτανοντας στο κισε με ενημερωνουν πως πρεπει να πληρωσω...
5ευρω για εισιτηριο συν 75 ευρω για τις εξετασεις γιατι το νοσοκομειο δεν ειχε συμβαση με το ικα. Ενω περιμενα 6 ωρες εφτασε η σειρα μου να εξεταστω και εκει αρχιζουν τα παρατραγουδα. Ενω εξεταζομαι απο γιατρο και περναει το περιστατικο στο βιβλιο συμβαντων η <κυρια> επιμελητρια αρχισε να σχολιαζει ειρωνικα τα ευρηματα της εξετασεις μου και οτι πηγα στα εξωτερικα ιατρια με απλο βηχα (δεν με ειχε εξετασει η ιδια) με γιατρο που τυχαια ηταν εκει για δικο του περιστατικο και ουδεμια σχεση ειχε με το νοσοκομειο. Το προσπερνω και περιμενω την εξεταση. Μετα απο λιγο φανερα εκνευρισμενει μου ζητησε με εντονο υφος να περασω εξω γιατι την ενοχλει ο βηχας μου. Σηκωθηκα και εφυγα χωρις να παρω θεραπεια καθως της ειπα τα σχετικα και εχοντας πληρωσει 80 ευρω. Ακουστε και το ποιο τρελο! Μετα απο μια ωρα με πηρε τηλεφωνο εκ μερους της και μου ζητουσε να επιστρεψω γιατι απο τα ευρηματα της εξετασης χρειαζομουν οξυγονο. Φυσικα δεν πηγα .Η <κυρια>  νομιζει πως το νοσοκομειο ειναι τσιφλικι της, αυτο πρεπει να αλλαξει και ειναι στο χερι ολων μας γιαυτο θα καταγγειλω το παριστατικο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση