Γενικά > Νομικά θέματα
Δικαιούνται οι Αγροτικοί Ιατροί ρεπό μετά από εφημερία;
giota:
Καλησπέρα!τώρα δηλαδή με το ρεπό των αγροτικών θα κλείνουν και κάποια ιατρεία σωστά!είναι νόμιμο αυτό!γνωρίζει κάποιος να μου πει!Το λεω αυτο διοτι στη περιοχή που είμαι έχουμε πολλές ελλείψεις αγροτικών, υπάρχουν 2 ιατρεία διθέσια αγρ + ΓΙ οπου ο ΕΠΙΜ δεν πατά στα χωρια του διότι στέλνει τον <αγροτικό του> και οταν ο ΕΠΙΜ παιρνει ρεπο και ο αγροτικός είναι στα χωριά του, φυσικά κλείνει και το διθέσιο ιατρείο κατά προτίμηση Δευτέρα και Παρασκευή!
Επίσης στο ΚΥ είναι 2 ειδικοι < διευ/ντης και εγω > και μια αγροτικός πλέον! εάν λείπει ο ένας ειδικός και η αγροτικός φύγει διακομιδή μπορεί να μείνει το ΚΥ με έναν ειδικό!!
Παρεπιπτοντως και ο διευ/ντης και εγώ έχουμε πολλά χρωστούμενα ρεπο και άδειες για χάρη τής υπηρεσίας!!!
θα εκτιμούσα θερμά κάθε παράθεση νόμου!
Ευχαριστω!!
ΑΡΗΣ:
ο ΕΠΙΜ δεν πατά στα χωρια
Για το παραπάνω, ζητήσατε παράθεση νόμου? Ή έστω ο διευθυντής σας?
ο διευ/ντης και εγώ έχουμε πολλά χρωστούμενα ρεπο και άδειες για χάρη τής υπηρεσίας
Οι χάρες δεν περιγράφονται σε νόμους. Εσείς κάνετε χάρες στην υπηρεσία. Εσάς τί χάρες σας κάνει η υπηρεσία?
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι χάρες δεν περιγράφονται σε νόμους. Εσείς κάνετε χάρες στην υπηρεσία. Εσάς τί χάρες σας κάνει η υπηρεσία?
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι υπηρεσίες δεν κάνουν χάρες, μόνο χαρές (ίδια αν γίνεται η δουλειά και κανείς δεν γκρινιάζει).
Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα!τώρα δηλαδή με το ρεπό των αγροτικών θα κλείνουν και κάποια ιατρεία σωστά!είναι νόμιμο αυτό!γνωρίζει κάποιος να μου πει!Το λεω αυτο διοτι στη περιοχή που είμαι έχουμε πολλές ελλείψεις αγροτικών, υπάρχουν 2 ιατρεία διθέσια αγρ + ΓΙ οπου ο ΕΠΙΜ δεν πατά στα χωρια του διότι στέλνει τον <αγροτικό του> και οταν ο ΕΠΙΜ παιρνει ρεπο και ο αγροτικός είναι στα χωριά του, φυσικά κλείνει και το διθέσιο ιατρείο κατά προτίμηση Δευτέρα και Παρασκευή!
Επίσης στο ΚΥ είναι 2 ειδικοι < διευ/ντης και εγω > και μια αγροτικός πλέον! εάν λείπει ο ένας ειδικός και η αγροτικός φύγει διακομιδή μπορεί να μείνει το ΚΥ με έναν ειδικό!!
Παρεπιπτοντως και ο διευ/ντης και εγώ έχουμε πολλά χρωστούμενα ρεπο και άδειες για χάρη τής υπηρεσίας!!!
θα εκτιμούσα θερμά κάθε παράθεση νόμου!
Ευχαριστω!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ρεπό, βάσει νόμου, χορηγείται μέχρι και μια εβδομάδα μετά, εάν δύναται από την υπηρεσία. Εάν δημιουργούνται δυσλειτουργίες τα χάνετε. Για να φανεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει και να εφαρμόζεται στην μονάδα σας ισονομία και ισοτιμία.
ΑΡΗΣ:
Το εάν δύναται δεν αναφέρεται στον νόμο 3754/2009 που εισείγαγε τα ρεπό.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση