Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

(1/179) > >>

dralex:
Μήπως ξέρει κανείς τι θα γίνει με τις προσλήψεις των ιατρών για θέσεις που προκηρύχθηκαν ή κρίθηκαν το 2010? Ο υπουργός είχε δεσμευθεί προφορικά στη συνάντηση με την ΟΕΝΓΕ ότι οι θέσεις αυτές δεν εμπίπτουν στον κανόνα 5:1. Όμως οι γραμματίνες στο υπουργείο δεν τις προχωράνε και δεν σκοπεύουν, μέχρι νεοτέρας. Έχω διαβάσει δεκάδες συνεντεύξεις του υπουργού έκτοτε, δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΙΣ να τον ρωτήσει γι' αυτό το θέμα που αφορά σχεδόν 2000 συναδέλφους. Ας γράφουμε εδώ οτιδήποτε νεότερο μαθαίνουμε...

dralex:
Κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα???

Sophia:
Ακριβως την ιδια σταση αντιμετωπιζω και εγω στο υπουργειο οποτε παω απο τα γραφεια, σημερα τηλεφωνικως δεν καταφερα να μιλησω!Ποιος πρεπει να μας δωσει μια υπευθυνη απαντηση για να ξερουμε αν το διαστημα που θα περιμενουμε θα ειναι μεγαλο η πολυ μεγαλο (οπως αυτο που περιμεναμε απο τις ΥΠΕ δηλαδη 4-5 μηνες στην δικη μου περιπτωση) για να προγραμματισουμε τα σχεδια μας και την ζωη μας.Παντως οταν παω στο υπουργειο δεν βλεπω συναδελφους εξω απο τα γραφεια να περιμενουν η να πηγαινουν καθε εβδομαδα οπως εγω και η γραμματεας μου λεει οτι εχει πολλους φακελους να ασχοληθει αλλα που δεν τους ξεκιναει γιατι περιμενει εντολη.Αυτο μου κανει εντυπωση η εχουν καθησυχαστει η εχουν δουλεια η ξερουν περισσοτερα απο μενα και εχουν απογοητευτει πληρως.

stathis:
Τα ιδια ειπαν σε συγγενικο μου προσωπο που πηρε τηλ. στο υπουργειο υγειας. Συγκεκριμενα με 2 υπαλληλους που μιλησε της ειπαν οτι το θεμα βρισκεται στο υπουργειο εσωτερικων που εχει ζητησει κατασταση ολων των νοσοκομειων, ποσοι γιατροι συνταξιοδοτηθηκαν, ποσο κοστιζει ενας επιμελητης ΕΣΥ κτλ. Αυτο ισχυει για τις θεσεις που προκυρηχθηκαν μεσα στο 2010. Η δικη μου εχει κριθει μεσα στο 2010. Παρολα αυτα οι υπαλληλοι λεν οτι ολα εχουν παγωσει και δεν προχωρουν τιποτα μεχρι νεωτερας. Υποτιθεται οτι ο υπουργος δεσμευτηκε για τις θεσεις αυτες. Ακομα και τωρα υπαρχουν νοσοκομεια που προκυρησσουν θεσεις χωρις να ειναι καθολου σιγουρο αν αυτες οι θεσεις που προκυρησσονται μεσα στο 2011 θα υπαρξουν τελικα. Ο ορισμος της παρανοιας... >:(

dralex:
Συνάδελφε αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Δεν βλέπω γιατρούς να ρωτάνε όποτε πάω! Παλαιότερα όταν έψαχνα για επικουρικά έβλεπα κοσμοσυρροή στον σχετικό όροφο. Μία εξήγηση είναι ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν και νομίζουν ότι επειδή βγήκαν πρώτοι στις εισηγήσεις ή στις κρίσεις έχουν και τη θέση. Ίσως βέβαια και να θεωρούν μάταιο να κυνηγάνε μια θέση για τα γελοία λεφτά που παρέχει.
Πολλοί συνάδελφοι από την άλλη, έχουν φύγει για εξωτερικό. Κρίμα να μας έχουν τοσο για τα σκουπίδια πάντως. Δεν υπάρχει άλλος τομέας που να είναι στη δική μας κατάσταση, δηλαδή να ξέρει πως έχει θέση, αλλά δεν έχει, αλλά ίσως να έχει κ.ο.κ. Αυτό πρέπει να τους τονίσουμε και αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ όποτε μπορω να πηγαίνω. Ό,τι νεότερο ας ενημερώσουμε εδώ. Αύριο θα πάω μάλλον..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση