Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (31/179) > >>

DrG:
Το ότι εργάζομαι στο εξωτερικό είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένου σχεδιασμού ο οποίος όμως περιλαμβάνει την επιστροφή με επίσης συγκεκριμένες προυποθέσεις και προγραμματισμό για τα οποία ο καθένας και στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες. Η απώλεια της δυνατότητας επιλογής με καθιστά από ένα σημείο και πέρα -και για μένα το σημείο αυτό πέρασε πρόσφατα- εξόριστο και όχι κάποιον που ζει και εργαζεται στο εξωτερικό.

Επίσης αν και όταν ξεκίνησα είχα μια άποψη παραπλήσια με την δική σου, τώρα έχω την άποψη ότι αξίζει να πολεμάς στον τόπο σου για τον τόπο σου. Μόνο από ανάγκη λοιπόν θα έμενα εδώ πλέον. Το φάσμα των ιδιαιτεροτήτων του τόπου μας είναι τεράστιο από το χειρότερο εως το καλύτερο και απομένει στην γενιά μας δηλαδή σε εσένα και σε εμένα να αποφασίσει και να διαλέξει. Αν έχεις παιδιά είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεσαι πόσο σοβαρό είναι αυτό. Ας παλέψουμε για αυτά ... Δεν ξέρω τι αντίληψη έχεις για το UK αλλά προσωπικά το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε μια χώρα σαν το UK.

Εκτός αυτών υπάρχουν ασφαλώς σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τους οποίους δεν πρέπει να υποτιμάς. Αν δεν υπήρχαν, όπως κι αν κερδίζαμε το λότο, πράγματι το ψυχολογικό βάρος θα ήταν μικρότερο, έλα όμως που υπάρχουν. Όσο για την νοσταλγία ο Οδυσσέας μας καλύπτει αίωνες πριν ομολογόντας: Ως ουδέν γλυκίων ης πατρίδος ουδέ τοκείων γίγνεται. Εγώ δεν ξέρω να έχω δει κάτι γλυκύτερο απ' τη γης της (της πατρίδας του της Ιθάκης).

stathis:
Πες τα ρε Γιωργη! Και εγω στην ιδια φαση με σενα ειμαι στη Γερμανια. Καποιος που δεν δουλεψε στο εξωτερικο δεν μπορει να καταλαβει αφενος τι θα πει σκληρη δουλεια και να εισαι μακρια απο την οικογενεια σου (εγω προσωπικα απο τη γυναικα μου και το γιο μου που ειναι μηνων). Στο κατω κατω θελουμε να γυρισουμε πισω οχι γιατι ειιμαστε φλουφληδες και δεν αντεχουμε την πιεση και τα εξαντλητικα ωραρια εδω, αλλα γιατι θελουμε να φερουμε και κατι καινουργιο στην Ελλαδα και στο ΕΣΥ και να εφαρμοσουμε αυτα που μαθαμε με κοπο στο εξωτερικο. Τωρα τα περι ΓΑΠ, βαλκανικου λουνα παρκ, συμμοριας που μας κυβερνα και λοιπα αλλα αντιπολιτευτικα που διαβαζω και στο ygeianet ειναι εντελως εκτος θεματος. Οι αριστεριστες συνδικαλιστες οφειλουν εκτος απο το να αρνουνται μονιμα  τα παντα, να σαμποταρουν καθε προσπαθεια που γινεται και να βριζουν εκλεγμενες κυβερνησεις και υπουργους να μας εξηγησουν τη δικη τους ευθυνη για το χαλι που εχει το ΕΣΥ και γιατι πασχιζουν τοσο να διατηρηθει η προφανεστατα παθολογικη σημερινη κατασταση. Μηπως τελικα αυτη η Μπανανια ειναι και δικο τους εργο? Η αντιπροταση τους φερ ειπειν για τις συγχωνευσεις ειναι οτι για παραδειγμα στο Λασιθι αλλα και σε πολλα αλλα μερη της Ελλαδας πρεπει να συνεχισουν να υπαρχουν μικρα ανεπαρκη και με τεραστιες ελλειψεις νοσοκομεια, απλα και μονο για να νομιζει ο τοπικος πληθυσμος οτι εχει περιθαλψη και οι καρεκλοκενταροι, διοικητες, διευθυντες  ή συνδικαλιστες καρεκλα και εξουσια. Αυτα δεν τα λεω εναντιον του moderator που δν τον γνωριζω κιολας αλλα για την ΟΕΓΝΕ, Βαρναβα κτλ.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτα δεν τα λεω εναντιον του moderator που δν τον γνωριζω κιολας

--- Τέλος παράθεσης ---

Fellas, έχει γίνει μια τρομερή παρεξήγα: Δεν έχω καμιά σχέση με το μοντουλίκι του Φόρουμ και ούτε θα μπορούσα άλλωστε αφού μάλιστα (αισθάνομαι ότι) βρίσκομαι επί ξυρού ακμής ως προς την ανοχή των διαχειριστών του απέναντί μου (και όχι άδικα).
Το νικ μου ξεκίνησε ως Ο (δια)κομιστής επειδή την εποχή που ξεκίνησε το Φόρουμ (πριν 3+ χρόνια) συνήθιζα να είμαι ο Νο1 υποψήφιος για να διεκπεραιώνω τις διακομιδές από το ΚΥ όπου δουλεύω προς το Νοσοκομείο (βλ. και τόπικ "Διακομιδές ασθενών"). Ωστόσο, καθώς αυτό το νικ φαίνεται να προκαλεί στα νέα μέλη μια εύλογη σύγχυση ως προς το ρόλο μου στο Φόρουμ, δεσμεύομαι να το αποσύρω και να το αντικαταστήσω σύντομα.

DrG:
Stathis καλό κουράγιο. Σου εύχομαι ειλικρινά να είσαι στους 681 για να μην δεις το παιδί σου να μεγαλώνει από το skype. Για να μην δείχνει το παιδί σου το λαπτοπ όταν το ρωτάνε που είναι ο μπαμπάς...

Φίλε διακοσμητή η ζωή είναι δύσκολη για όλους. Οι απαισιόδοξες τοποθετήσεις όμως οδηγούν στην μιζέρια κι από αυτό εχουμε μαζέψει μπόλικο. Δίνοντας μικρούς αγώνες, καθαρίζοντας ο καθένας τον μικρό του κήπο θα φέρουμε αργά η γρήγορα την άνοιξη δίπλα μας, γύρω μας, παντού. Ίσως να είναι φαύλος κύκλος, ίσως η γενιά μας να μεγάλωσε στα μαλακά. Τώρα πρέπει να φροντισουμε για τους επόμενους. Και ναι, έχουμε να προσφέρουμε πολλά σε πολλούς όσοι από εμάς έκαναν το βήμα να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς. Και αυτά εγώ προσωπικά θέλω να τα φέρω πίσω γιατί τα χρωστάω στον τόπο μου και σε αυτούς που αγωνίστηκαν σκληρά πριν από εμάς και σε πολύ χειρότερες συνθήκες.

Εχετε παρατηρήσει ότι μέσα σε όλη αυτή την δίνη έχει αρχίσει να μαλακώνει το βλέμμα και η συμπεριφορά των ανθρώπων που περπατούν γύρω σας; Σας έχει συμβεί οι εικόνες και τα γεγονότα της καθημερινότητας να ανασύρουν από την μνήμη αυτό που αποτύπωσε ο λόγος των παλαιότερων για τα ''παλιά καλά χρόνια'' τοτε που οι άνθρωποι ήταν ''καλύτεροι''. Μήπως καθώς ξεφορτωνόμαστε την υποκρισία την ψευδαίσθηση και την αλλαζονεία της καλοπέρασης επιστρέφουμε σε ένα ποιο υγιές πρότυπο και σύνολο αξιών συνειδητά και μή. Μήπως τώρα φαίνονται πιο άχαροι ακόμα εκείνοι που επιμμένουν στην διατήρηση της κουλτούρας του τίποτα; Μήπως τα μάτια μας και τα αυτιά μας έγιναν πιο ευαίσθητα.... Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

christosdr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτα δεν τα λεω εναντιον του moderator που δν τον γνωριζω κιολας

--- Τέλος παράθεσης ---

Fellas, έχει γίνει μια τρομερή παρεξήγα: Δεν έχω καμιά σχέση με το μοντουλίκι του Φόρουμ και ούτε θα μπορούσα άλλωστε αφού μάλιστα (αισθάνομαι ότι) βρίσκομαι επί ξυρού ακμής ως προς την ανοχή των διαχειριστών του απέναντί μου.
Το νικ μου ξεκίνησε ως Ο (δια)κομιστής επειδή την εποχή που ξεκίνησε το Φόρουμ (πριν 3+ χρόνια) συνήθιζα να είμαι ο Νο1 υποψήφιος για να διεκπεραιώνω τις διακομιδές από το ΚΥ όπου δουλεύω προς το Νοσοκομείο (βλ. και τόπικ "Διακομιδές ασθενών"). Ωστόσο, καθώς αυτό το νικ φαίνεται να προκαλεί στα νέα μέλη μια εύλογη σύγχυση ως προς το ρόλο μου στο Φόρουμ, δεσμεύομαι να το αποσύρω και να το αντικαταστήσω σύντομα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Στάθη
Η αριστεροί συνδικαλιστές ιατροί δεν κυβερνούμε αυτόν τον τόπο. Είμαστε ιατροί που ζούμε από τον μισθό μας αγωνιζόμαστε για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στα Νοσοκομεία. Νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί σου είναι τουλάχιστον άδικοι. Σου εύχομαι να εργαστείς το συντομότερο κοντά στην οικογένεια σου.
Χ Δραγουμάνης
Μέλος ΔΣ Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγειάς Θράκης

Η

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση