Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
DrG:
Συγνώμη συνάδελφοι αλλά ... αρχ...ια προχωρούν
dralex:
Κι εμένα μου είπαν πως προχωράει από το υπουργείο. Συνήθως αυτοί εκεί τα λένε χειρότερα από ότι είναι. Αν κολλήσουν πάλι θα είναι έγκλημα πλέον κατά του κλάδου μας. Είμαστε τόσο καιρό έρμαια υποσχέσεων και κάποιοι αφήσαμε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Έχουν να πέσουν μηνύσεις που θα γίνει χαμός. Μέχρι ενός σημείου πια η ανοχή..
ioannis thessaloniki:
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά καλό θα είναι μέσα σε αυτούς τους 680 γιατρούς του 2011, να υπολογίσετε και καμιά 200-250 ΓΙ των περιφερειακών ιατρείων!!
Δ. Κουναλάκης:
Να υπενθυμίσω ότι απαιτείται μια κόσμια συμπεριφορά ειδικά από ανώνυμους συμμετέχοντες.
Μηνύματα που αναφέρονται προσωπικά σε συγκεκριμένα (οποιαδήποτε) άτομα ή περιέχουν εκφράσεις μη αρμόζουσες θα διαγράφονται.
Νομίζω πως ειδικά από γιατρούς περιμένουμε καλύτερη γλώσσα από κάποιους άλλους.
Συμμερίζομαι την αγωνία αυτών που περιμένουν να διοριστούν αλλά θέλω να ξέρουν:
α) δεν είναι οι μόνοι που περνάνε ζόρι.
β) Το φόρουμ δεν είναι χώρος να γράφουν δημοσίως τέτοιες εκφράσεις.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜηνύματα που ....περιέχουν εκφράσεις μη αρμόζουσες...
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ενώσω τη φωνή μου με όσους χρήστες χρησιμοποιούν μη αρμόζουσες εκφράσεις σε τούτο εδώ το thread, δηλωτικές μιας έμπρακτης επιστροφής στον αταβιστικό διονυσιασμό και αριστοφανισμό της slang, ως μιας συλλογικής απελευθερωτικής εμπειρίας, όταν οι περιστάσεις και τα πρόσωπα το επιβάλλουν.
Η χρήση άτυπων ή αδόκιμων λέξεων και εκφράσεων που δεν θεωρούνται τυποποιημένες ή έστω καμουφλαρισμένες, νομιμοποιείται όταν είναι σύντονη με το θυμικό της στιγμής (εδώ στα πλαίσια μιας δικαιολογημένης αγανάκτησης), προκειμένου να αποφευχθεί μια καθωσπρέπει μεν, ωστόσο ξύλινη και κενή γλώσσα δε. Διότι πώς θα μπορούσε ο επαναστάτης νέος να κάνει γκραφίτι σε τοίχο το σύνθημα «κόλαφοι-χοίροι-φονείς υμείς πωλείτε τον λευκόν κονιορτόν» ή να λικνιστεί η καλλίγραμμος μνηστή μας με το «ανάβηθι επί της τραπέζης ω ηδύς κορασίς, ορχού και κάταξον απαξάπαντα ταύτη τη νυκτί -ιού ευοί ευάν» κλπ. (όπως έλεγαν και τα παλιά ευφυολογήματα που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους τριτοδεσμίτες) ;
Η Ελλάδα διαθέτει γλωσσικό ζήτημα για πάνω από δύο χιλιετίες, το οποίο δεν θα επιλυθεί στο παρόν thread. H συντήρησή του, διαιωνίζεται από τους ίδιους που ευαγγελίζονται το συγκερασμό των τάσεων στα πλαίσια του γλωσσικού πλούτου μας (μπλιαξ), και που στο τέλος εξαργυρώνουν τις υπηρεσίες τους χριζόμενοι Ακαδημαϊκοί, π.χ. ο γνωστός μας Ιω. Μπαμπουϊνιώτης. Ας μην κουβαλήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας άλλο νερό στο μύλο τους.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση