Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (53/179) > >>

DrG:
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν οι μαζικές προσλήψεις ιατρών και σήμερα

EzeΤΡΟΛ:
Ναι, είναι επειδή φουλάρει τις μηχανές ο Υπουργός: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  ;)

Φυσικά, η αλήθεια είναι άλλη: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

VERA:
Σε κάποιες εφημερίδες διάβασα την ακόλουθη παρατήρηση: προκειμένου να μειώσουν το μισθολογικό κόστος προσπαθούν να κάνουν όλες τις προγραμματισμένες προσλήψεις στο δημόσιο μετά τον Ιούνιο. Με αυτόν τον τρόπο θα φέρουν την αναλογία 1 προς 5 σε χαμηλότερο επίπεδο καθώς για κάθε 5 που αποχώρησαν και οι οποίοι θα πληρώνονταν για 12 μήνες θα προσληφθεί 1 που θα πληρωθεί το 2011 για εξι μηνες! Θεωρώ πιθανότερο να δούμε μαζικά τα ΦΕΚ μέσα στον Ιούνιο. Αυτό δεν έκαναν και το 2010? Έβγαλαν μαζικά τα ΦΕΚ το Δεκέμβρη. Οι 1300 θέσεις που εγκρίθηκαν από τον Ραγκούση τον Μάρτιο ( ανάμεσά τους και οι 681ιατροί) είναι άλλωστε οι μόνες που ως στιγμής έχουν συγκεκριμενοποιηθεί. Οι υπόλοιπες περίπου 5000 θέσεις που θα κατανεμηθούν στα υπόλοιπα υπουργεία δεν έχουν ακόμη εγκριθεί!! Και φυσικά θα τις καθυστερήσουν όσο μπορούν! Πάντως ως πιο πιθανή ημερομηνία για να ξαναδούμε ΦΕΚ είναι μάλλον ο Ιούνιος! Αφού φτάσμαε ως εδώ , θα φτάσουμε και στον Ιούνιο!!

dralex:
Σήμερα δεν σηκώνανε πάλι το τηλέφωνο στο υπουργείο. Παρόλα αυτά στο νοσοκομείο μου λένε ότι από Ιούνιο θα με βάλουν και εφημερίες γιατί οι προσλήψεις αυτές δε σταματάνε. Απλά μου φαίνεται πολύ εύκολο για αυτούς στο υπουργείο να πουν ότι επειδή αυτές τις μέρες δεν πάμε καλά παγώνουμε για λίγες εβδομάδες έως μήνες τις προσλήψεις... Έχει καεί ο εγκέφαλός μου

DrG:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα δεν σηκώνανε πάλι το τηλέφωνο στο υπουργείο. Παρόλα αυτά στο νοσοκομείο μου λένε ότι από Ιούνιο θα με βάλουν και εφημερίες γιατί οι προσλήψεις αυτές δε σταματάνε....... Έχει καεί ο εγκέφαλός μου

--- Τέλος παράθεσης ---

Προτείνω να πάρεις εκπαιδευτική άδεια να χαλαρώσεις ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση