Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
ioannis thessaloniki:
Εχεις απόλυτο δίκιο, το τυπογραφείο είναι το τελικό, εκεί από τη στιγμή που θα μπει πρωτόκολλο το θέμα είναι τελειωμένο. Το θέμα είναι πως θα φτάσουν στο Ε.Τ......Αυτό σημαίνει ΥΥΚΑ, Λογιστήριο και ΥΠΕΣ. Εκτός και αν από την άλλη εβδομάδα χρειαστεί και η έγκριση κάποιου βαυαρού ή γάλλου επιτρόπου! Κάτι τέτοιο έκανε και το Γ Ραιχ άλλωστε, έβαζε δηλαδή διοικητές(Γκαυλαιτερ!!) στις κατεχόμενες περιοχές. Αν και αυτή τη φορά η κατοχική τροικα θα ασχοληθεί με άλλα θέματα, που απ΄οτι διάβασα σήμερα, θα αναλάβουν οι ίδιοι και όχι οι εντολοδόχοι τους, την πώληση ΔΕΚΟ και γης!
arspi:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, το θέμα είναι να φτάσουν τα χαρτιά στο ΕΤ. Μετά θεωρώ οτι το θέμα έχει λήξει και θα προχωρήσει ο διορισμός με τους συγκεκριμένους ρυθμούς που έχουν εκεί, στους οποίους όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε με τηλέφωνα (και δεν έχει νόημα). Δηλαδή, θεωρώ οτι το κρίσιμο σημείο είναι να φύγουν τα χαρτιά από το ΥΠΕΣ προς στο ΕΤ. Όπως κατάλαβα, το ΥΠΕΣ είναι αυτό που ρυθμίζει τους διορισμούς, τον αριθμό τους και το πότε θα γίνουν (με τι ρυθμούς δηλαδή). Εκεί θα ήταν το ιδανικό να μάθουμε τι γίνεται. Αυτοί μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε "ζημιά". Μπορούμε να μάθουμε αν έχουν φτάσει εκεί τα χαρτιά μας και πότε θα τα διώξουν άραγες?
--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα μιλησα με το ΥΠΕΣ. Μου ειπαν οτι δεν εχουν εκκρεμότητα διορισμών προς έγκριση. Οι διορισμοί που είχαν αποσταλεί απο το ΥΥ, επεστράφησαν. Η υπάλληλος, αρκετα ευγενικά μου εξήγησε ότι απο ΥΥ θα φύγουν στο ΦΕΚ. Αν αληθεύει αυτό ο κύκλος είναι YY-YΔΕ-ΥΠΕΣ-ΥΥ-ΕΤ-ΦΕΚ.
dralex:
.
dralex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, το θέμα είναι να φτάσουν τα χαρτιά στο ΕΤ. Μετά θεωρώ οτι το θέμα έχει λήξει και θα προχωρήσει ο διορισμός με τους συγκεκριμένους ρυθμούς που έχουν εκεί, στους οποίους όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε με τηλέφωνα (και δεν έχει νόημα). Δηλαδή, θεωρώ οτι το κρίσιμο σημείο είναι να φύγουν τα χαρτιά από το ΥΠΕΣ προς στο ΕΤ. Όπως κατάλαβα, το ΥΠΕΣ είναι αυτό που ρυθμίζει τους διορισμούς, τον αριθμό τους και το πότε θα γίνουν (με τι ρυθμούς δηλαδή). Εκεί θα ήταν το ιδανικό να μάθουμε τι γίνεται. Αυτοί μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε "ζημιά". Μπορούμε να μάθουμε αν έχουν φτάσει εκεί τα χαρτιά μας και πότε θα τα διώξουν άραγες?
--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα μιλησα με το ΥΠΕΣ. Μου ειπαν οτι δεν εχουν εκκρεμότητα διορισμών προς έγκριση. Οι διορισμοί που είχαν αποσταλεί απο το ΥΥ, επεστράφησαν. Η υπάλληλος, αρκετα ευγενικά μου εξήγησε ότι απο ΥΥ θα φύγουν στο ΦΕΚ. Αν αληθεύει αυτό ο κύκλος είναι YY-YΔΕ-ΥΠΕΣ-ΥΥ-ΕΤ-ΦΕΚ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως αυτές που φύγανε από το ΥΠΕΣ είναι αυτές οι 6 πρώτες που έχουν δημοσιευθεί? Ρώτησες συνάδελφε μήπως είναι αυτές ή οι 120 πρώτες από τις 681? Πήρα κι εγώ αλλά δεν βρήκα άκρη.
arspi:
Δεν το διευκρίνισα, αλλά μιλούσε για τις 5-6 τελευταίες ημέρες..........άρα δεν μιλούσε για τις 6. Τι να πω.........Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το ΥΥ, αλλά εκεί απεργούσαν.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση