Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (58/179) > >>

jupiter:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν το διευκρίνισα, αλλά μιλούσε για τις 5-6 τελευταίες ημέρες..........άρα δεν μιλούσε για τις 6. Τι να πω.........Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το ΥΥ, αλλά εκεί απεργούσαν.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...

--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως για να δείτε αν πραγματικά προχωράει ο διορισμός σας αυτό πρέπει να κάνετε. Πάρτε στο ΕΤ στο 2105279000 και ρωτήστε, έιναι πολύ ευγενικοί και απαντούν αμέσως. Βλέπουν στο ΗΥ τους αν έχει καταχωρηθεί το όνομα σας και σας λέει σε πια φάση βρίσκονται. Δεν διαρκεί λίγο η διαδικασία στο ΕΤ, τα δικά μας έφθασαν στις 21/4, στάλθηκαν για έλεγχο στις 26/4 και ακόμη στον έλεγχο βρίσκονται, όταν τελειώσουν από εκεί θα εκδωθούν. Μάλιστα μου είπαν πως ο έλεγχος διαρκεί περίπου 15 εργάσιμες ημέρες.

--- Τέλος παράθεσης ---
Άρα αφού κατάφεραν και έφυγαν και άλλοι διορισμοί από το ΥΠΕΣ πάει να πει ότι δεν δημιουργείται κανένα κόλλημα από το υπουργείο αυτό στους διορισμούς. Τουλάχιστον όχι ακόμη...
Για να δούμε!

VERA:
Σήμερα πήγε στο υπουργείο φίλη.  Ρώτησε για τρεις διορισμούς:  αυτοί με αριθμό πρωτοκόλου Δεκέμβρη του 2010 μόλις υπεγράφησαν από το γ. γραμματέα!  Όλη την εβδομάδα είχε άδεια η αρμόδια υπάλληλος γιαυτό δεν υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο! Τι να πω!!

arspi:
Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλα στο ΕΤ υπάρχουν αρκετοι διορισμοί  προς διεκπεραίωση..... ( αυτό μου είπαν απο  το υπουργείο )........ :o

jupiter:
ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ..

VERA:
 Το πως προχωρούν οι θέσεις είναι μυστηριο: διαπιστώσαμε ότι από τρεις θέσεις του ίδιου νοσοκομείου που καμία δεν αφορούσε ΜΕΘ αυτη που έχει φτάσει στο επίπεδο του δημοσιονομικού ελέγχου ήταν αυτή που είχε κριθεί και φτάσει στο υπουργείο τελευταία! Ευτυχώς και οι δυο άλλες είχαν τουλάχιστον υπογραφεί απο το γ.γραμματέα! Το πιθανότερο είναι να δούμε μαζικά ΦΕΚ κατά τον Ιούνιο! Και το Δεκέμβριο του 2010 το ίδιο έκαναν. Τα προώθησαν μαζικά με αποτέλεσμα άτομα που έιχαν κριθεί  αρχές Σεπτέμβρη και άτομα που είχαν κριθεί τέλη Νοέμβρη να διοριστούν ταυτόχρονα!!  Επειδή έχω πάθει νευρικό κλονισμό από την αναμονή υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ μέχρι να ακούσω ότι κάποιος γνωστός μου διορίστηκε!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση