Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
giannkom:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ..
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ίδιο και εγώ. Προχθές πήρα τηλέφωνο στο ΕΤ και δεν υπάρχει τίποτα, παρόλο που από το υπουργείο υγείας μου είπαν οτι έχω πάρει υπογραφή από πριν τις 26/4. Άρα κάπου τα κρατάνε τα χαρτιά και μάλλον αυτό γίνεται στο ΥΥ. Ας περιμένουμε μέχρι τέλος Μάη και βλέπουμε. Δεν το κρύβω πάντως οτι οι σημερινές δηλώσεις Λοβέρδου (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος) για περαιτέρω περικοπές στην υγεία με φοβίζουν.
ioannis thessaloniki:
Οι δηλώσεις Λοβέρδου αφορούν περικοπές στην υγεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Μην μπερδεύουμε τις προσλήψεις με τις δαπάνες Υγείας. Το Υπουργείο Εσωτερικών είναι υπεύθυνο για το συνολικό αριθμό προσλήψεων και ο Ραγκούσης ανακοίνωσε σήμερα μείωση στους συμβασιούχους κατά 50%. Το 1 προς 5 δεν θα πειραχτεί τουλάχιστον για το 2011
DrK:
Λάθος.
Όπως διαφαινόταν, το 1:5 ... διορθώθηκε σε 1:10 σήμερα από τα χείλη του υπουργού εσωτερικών, στην ίδια συνέντευξη που ανακοίνωσε τη μείωση των συμβασιούχων.
Αυτό ενώ πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι η αλλαγή του 1:5 προς το χειρότερο δεν θα έχει ουσιαστικό οικονομικό όφελος και αντίθετα θα έθετε σε κίνδυνο τη συνοχή των κρατικών υπηρεσιών.
Σήμερα είπε ότι δεν αναμένονται άλλες εγκρίσεις προσλήψεων για το 2011. Αυτό σημαίνει ότι έχουν εγκριθεί 681 προσλήψεις, αλλά ακόμη κι αυτές δεν είναι σίγουρο ότι γραφειοκρατικά θα ολοκληρωθούν εντός 2011.
Όσοι είναι μετά το ... μαγικό νούμερο 681 (αλήθεια έχει καταλάβει κανείς πραγματικά πώς προέκυψε; ) πρέπει να περιμένουν έγκριση διορισμού το 2012 και πραγματοποίηση του άγνωστο πότε (σίγουρο διάστημα από κρίση ως διορισμό > 1 έτος).
Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να γίνει η αναλογία 1:100 ή 1:1000, να κλείσουν νοσοκομεία κ.λ.π.
Ελπίζω και εύχομαι να διαψευστώ ... Η αηδία για όσα συμβαίνουν σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει.
giannkom:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛάθος.
Όπως διαφαινόταν, το 1:5 ... διορθώθηκε σε 1:10 σήμερα από τα χείλη του υπουργού εσωτερικών, στην ίδια συνέντευξη που ανακοίνωσε τη μείωση των συμβασιούχων.
Αυτό ενώ πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι η αλλαγή του 1:5 προς το χειρότερο δεν θα έχει ουσιαστικό οικονομικό όφελος και αντίθετα θα έθετε σε κίνδυνο τη συνοχή των κρατικών υπηρεσιών.
Σήμερα είπε ότι δεν αναμένονται άλλες εγκρίσεις προσλήψεων για το 2011. Αυτό σημαίνει ότι έχουν εγκριθεί 681 προσλήψεις, αλλά ακόμη κι αυτές δεν είναι σίγουρο ότι γραφειοκρατικά θα ολοκληρωθούν εντός 2011.
Όσοι είναι μετά το ... μαγικό νούμερο 681 (αλήθεια έχει καταλάβει κανείς πραγματικά πώς προέκυψε; ) πρέπει να περιμένουν έγκριση διορισμού το 2012 και πραγματοποίηση του άγνωστο πότε (σίγουρο διάστημα από κρίση ως διορισμό > 1 έτος).
Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να γίνει η αναλογία 1:100 ή 1:1000, να κλείσουν νοσοκομεία κ.λ.π.
Ελπίζω και εύχομαι να διαψευστώ ... Η αηδία για όσα συμβαίνουν σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλά, γιατί μας χάλασες το βράδυ τώρα? Η ελπίδα δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ.
Πάντως, εγω πιστεύω οτι μετά το πρώτο εξάμηνο θα γίνουν προσλήψεις μαζικές (όχι όπως οι πρώτοι 6...) και μέχρι το τέλος του έτους θα γίνουν όλες οι 1100 τόσες προσλήψεις (μέσα στις οποίες είναι οι 681 ιατροί). Τώρα με τι κριτήρια και με ποία χρονολογική σειρά θα βγούν αυτές οι 681 είναι άλλο θέμα.
Είμαι περίεργος επίσης να δω αν θα βγουν άλλα ΦΕΚ με εγκρίσεις προσλήψεων μέσα στο 2011. Αμφιβάλλω...
VERA:
Πάντως το πρωί στο υπουργείο οι υπάλληλοι είπαν ότι οι διορισμοί διεκπεραιώνονται κανονικά. Τώρα τι θα γίνει αν κλείσει το 40% των νοσοκομείων δεν ξέρω. Μπορεί να καταλήξουμε δικαστικοί, δάσκαλοι, στενογράφοι στη βουλή ή καμεραμαν στην ΝΕΤ!! Πάντως αφού οι προσλήψεις εγκρίθηκαν θα ολοκληρωθούν!! Τώρα τι κανουμε ακόμη σε αυτήν τη χώρα και γιατί δεν μεταναστεύουμε δεν το έχω καταλάβει ακόμη!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση