Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
tired:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ολα τα 'χαμε......
jupiter:
χαχαχα η κατάληψη θα είναι άλλη μια δικαιολογία για να καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο...
Ίσως οι διορισμοί να πρέπει να περάσουν για υπογραφή και από το αμφιθέατρο του υπουργείου. Μπορεί ακόμη να πρέπει να περάσουν από το κυλικείο, το περίπτερο απ' έξω στη γωνία της Αριστοτέλους, το μαγαζί με τις βαλίτσες λίγο πιο 'κεί καθώς και να σταλεί με φαξ βεβαίωση από το ντουλαπάκι που κρύβει τις σκούπες και τις χλωρίνες η καθαρίστρια του ημιόροφου ! ;D
VERA:
Πάντως χθες κατάφερα να έχω τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο και δεν μου είπαν τίποτα για εμπλοκή λόγω της κατάληψης. Ρώτησα για τις θέσεις τριών ατόμων και οι τρεις θέσεις είχαν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η υπάλληλος μου είπε ότι από τη στιγμή που υπάρχει η υπουργική απόφαση , οι υπόλοιπες διαδικασίες προχωρούν σε καθορισμένα χρονικά όρια. Τα τελευταία ΦΕΚ που βγήκαν είχαν όλα υπουργική αποφαση στις 5/4/2011, ειχαν περάσει από δημοσιονομικό έλεγχο στις 11/4/2011 και από το υπουργέιο εσωτερικών στις 20/4/2011. Τα ΦΕΚ κυκλοφόρησαν 2/5/2011 αλλά δημοσιεύτηκαν αρκετές μερες αργότερα. Άρα λογικά μεταξύ υπουργικής απόφασης και ΦΕΚ μεσολαβεί 1-1,5 μήνας. Υπάρχει κανένας συνάδελφος που έχει ξεπεράσει αυτό το όριο?? Αν όχι, απλώς πρέπει να περιμένουμε με λίγη υπομονή τις επόμενες εβδομάδες.
jupiter:
Εμένα πριν το Πάσχα που βρήκα χρόνο να πάω στο φερόμενο ως υπουργείο υγείας μου είχαν πει ότι μετά το Πάσχα θα πάω εσωτερικών και μετά ΦΕΚ. Με το υπουργείο δεν μπορώ να επικοινωνήσω πια αφού πρέπει να προσπαθείς κανα τετράωρο να βγάλεις γραμμή (ευτυχώς δουλεύω τα πρωινά προσωρινά γιατί αν περίμενα το διορισμό θα ήμουν άστεγος) και στο ΦΕΚ που ευτυχώς το σηκώνουν δεν βρίσκουν το όνομά μου. Προφανώς η υπουργική απόφαση βγήκε αρχές Απρίλη αν κρίνω από τις ημερομηνίες στα ΦΕΚ των διορισμών και της VERA, άρα μιλάμε για παραπάνω από 1.5 μήνα. Ας κάνει και 5 μήνες δε με πειράζει, αλλά να ήξερα ακριβώς πότε. Είναι τόσο δύσκολο να απαιτείς κάτι τέτοιο από το κράτος ε?
Θυμάμαι ένας στο υπουργείο πριν κάτι μήνες είχε πει σε εμένα και έναν συνάδελφο που είχαμε πάει μαζί για πληροφορίες, πως μπορεί και να διοριστούμε το 2014. Ο συνάδελφος ("νέος γιατρός" ετών 43, παιδίατρος) έκλαιγε όταν βγήκαμε έξω. Ευτυχώς είναι μέσα στους 681 που υποτίθεται θα διοριστούν, όπως κι εγώ, άλλο νεούδι...
ioannis thessaloniki:
Εγώ πλέον αμφιβάλλω με αυτά που ακούω, για όλες τις προσλήψεις. Στο τέλος όλα δείχνουν οτι δεν προσληφθεί κανένας
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση