Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
jupiter:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαρατηρώντας τα ΦΕΚ που βγήκαν έως σήμερα, διαπιστώνω οτι παίρνει περίπου 1 μήνα μετά τη συλλογή όλων των υπογραφών (ΥΥ, ΥΔΕ, ΥΠΕΣ), ώστε να εμφανιστεί το ΦΕΚ. Επίσης, τα τηλέφωνα στο ΕΤ δεν έχουν κανένα νόημα διότι η ευγενική υπάλληλος κοιτάζει ακριβώς αυτό που μπορούμε να δουμε και εμείς απευθείας στο διαδίκτυο (δηλ. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος, τεύχος Γ, και αναζήτηση με λέξεις κλειδιά το επώνυμο του ενδιαφερομένου).
Αν όντως η υπάλληλος στο ΕΤ ουσιαστικά ελέγχει αυτό που βλέπουμε και εμείς στο Διαδίκτυο τότε ίσως εξηγείται γιατί κάποιοι συνάδελφοι έχουν αρνητικές απαντήσεις από το ΕΤ. Διότι αυτή τη στιγμή έχουν εμφανιστεί ΦΕΚ με υπουργικές αποφάσεις στις αρχές Απριλίου. Υπάρχει διορισμός με υπουργική απόφαση στις 8/4/2011 και ένταξη στο ΦΕΚ 18/4/2011! Ας ελπίσουμε ότι τα χαρτιά των συναδέλφων είναι στο ΕΤ και έχουν αριθμό ΦΕΚ απλά δεν έχουν ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ακόμη τα ΦΕΚ και γιαυτό δεν το βλέπει η υπάλληλος.. Διότι πραγματικά δεν υπάρχει καμιά λογική εξήγηση. ΣΕ ΟΛΟΥΣ λένε ότι θα έχουν ΦΕΚ εντός Ιουνίου... Μήπως τα θέσουν δημοσιευσουν 30/6/2011 όπως κάναν και το Δεκέμβριο που στις 31/12/2010 τέθηκαν σε κυκλοφορία ΦΕΚ που συσσωρεύονταν επί μήνες... Πάντως από τη στιγμή που υπάρχει υπουργική απόφαση δεν αναστέλεται ένας διορισμός. Στα ΦΕΚ του Δεκέμβρη pαρατήρησα το εξής: υπήρχαν διορισμοί με υπουργική απόφαση 24/12/2010. ΥΔΕ 7/1/2011 ΚΑΙ ΦΕΚ 31/12/2010!!! Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω αλλά προφανώς ότι έχει υπογραφεί από τον υπουργό θεωρείται τετελεσμένο... Φυσικά άμα καταρρευσει η χώρα ο διορισμός θα μας είναι ούτως ή άλλως άχρηστος...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή θα βγούνε 600 ΦΕΚ σε ένα μήνα? Γίνεται αυτό?
--- Τέλος παράθεσης ---
VERA:
Μετρήσατε ποτέ στις 31/12/2010 πόσα ΦΕΚ βγήκαν? Άπειρα. Άτομα των οποίων οι φάκελοι είχαν φτάσει στο υπουργείο τέλη σεπτέμβρη και άτομα των οποιων οι φάκελοι φτάσαν αρχές Δεκέμβρη πήραν ΦΕΚ με ημερομηνία 31/12/2010. Πάντως αυτή τη στιγμή όλοι μας λαμβάνουμε την πληροφορία ότι προχωρούν τα χαρτιά μας αλλά ΦΕΚ αυτών που λογικά πήραν πρώτοι υπουργική υπογραφή δε βλέπουμε. Παρόλα αυτά ακόμη και αυτοί που πήραν υπουργική υπογραφή το Μάιο λαμβάνουν τη διαβεβαίωση ότι εντός Ιουνίου θα έχουν ΦΕΚ... Ποια άλλη εξήγηση μπορεί να υπάρχει? Ελπίζω να μην μας προλάβουν οι εξελίξεις...
DrG:
Προφανώς ή άλλα πράγματα λένε στον καθένα ή τα ερμηνεύουμε εμείς όπως θέλουμε.
Εμένα η εικόνα που μου δόθηκε είναι ότι υπάρχουν πάνω από 1000 κρίσεις στο υπουργείο και με το σταγονόμετρο κάποιες πάνε για υογραφή από τον Υπουργό μόλις δοθεί σήμα από το ΥπΕσ.
Αν σε ένα μήνα διορίστηκαν 25 αυτό σημαίνει ότι μεσα στο 11 ούτε 200 δε θα διοριστούν, πράγμα που δεν είναι πλέον απίθανο ούτως ή άλλως. Του χρόνου αν γίνουν διορισμοί πάει για 1 προς 10 και αν. Θα κλείσουν νοσοκομεία θα μειώσουν κρεβατια και θα μας πείσουν ότι περισσεύουμε.
Κι αυτοί θα μασουλάνε τους μισθούς τους θα εξαργυρώνουν την υποδούλωση της Ελλάδας και θα μας πουλάνε θεωρίες
Αηδιάζω διότι η τύχη μου και η οικογενειακή μου γαλήνη είναι στα χερια ανεύθυνων και αδίστακτων ανθρώποειδών.
giannkom:
Συμφωνώ συνάδελφε οτι αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός προσλήψεων θα απαιτηθούν χρόνια. Θέλω λοιπόν να πιστευώ (είμαι ακόμα αισιόδοξη) οτι θα γίνουν μαζικοί διορισμοί κάποια στιγμή. Είναι αναπόφευκτο, δηλαδή, αυτό αν είναι να προσληφθούν οι 681 ιατροί εντός του 2011 (όπως προβλέπει σαφώς το νομοθέτημα του ΥΠΕΣ). Γιατί να μην μπορεί να γίνει αυτό όμως? Ακόμα και μέσα σε μία εβδομάδα μπορούν να βγούν πολλαπλά ΦΕΚ με πολλούς διορισμούς το καθένα. Όταν πριν μία εβδομάδα ρώτησα στο υπουργείο για τη θέση μου, μου είπαν οτι είναι θέμα ημερών να βγει το ΦΕΚ, αφού έχει πάρει όλες τις υπογραφές, και να μην νοιάζομαι για πιθανά επικουρικά. Να λένε τόσα ψέματα πια? Τι να πω. Δεν το νομίζω. Ας βγεί ο Μάης και βλέπουμε.
jupiter:
Εσάς τι σας λένε για το ΦΕΚ;Πόσο κάνει να δημοσιευθεί από όταν πάει εκεί;Εμένα μου είπαν 20 εργάσιμες.Είναι τόσο πολύ;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση