Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (67/179) > >>

giannkom:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕσάς τι σας λένε για το ΦΕΚ;Πόσο κάνει να δημοσιευθεί από όταν πάει εκεί;Εμένα μου είπαν 20 εργάσιμες.Είναι τόσο πολύ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, ισχύει αυτό για όλες τις θέσεις στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο. Θέλει 20 με 25 ημέρες ημερολογιακές για να εμφανιστεί ένα ΦΕΚ. Εφόσον φύγει από τον υπεύθυνο φορέα φυσικά...

VERA:
Tα ΦΕΚ δημοσιεύονται περίπου δέκα ημερολογικές μέρες από τη στιγμή που καταφθάνουν στο ΕΤ αλλά μπορεί να κυκλοφορήσουν σε ποικίλα διαστήματα. Αν, όντως,  η υπάλληλος σας πληροφορεί απλώς για το εαν κυκλοφόρησαν δε σημαίνει ότι τη στιγμή που σας μιλάει δεν έχουν δημοσιευτεί. ΄Πάντως όταν στέλνουν τα χαρτιά στο ΕΤ , στέλνουν σχεδόν παράλληλα και μια κοινοποίηση στο νοσοκομείο. Αυτό τουλάχιστον έγινε σε μια θέση ΜΕΘ που πήρε ΦΕΚ. Το νοσοκομείο ενημερώθηκε πριν εμφανιστεί το ΦΕΚ. Δεν ξέρω εάν είχαν κάνει ειδικό ερώτημα αλλα δεν χάνετε τίποτα να ρωτήσετε στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου σας. Και μία ερώτηση: ξέρει κανείς πόσο διάστημα χρειάστηκε για να περάσει ο διορισμός του από το ΥΠΕΣ???

arspi:
H διαδικασία εκεί είναι πολύ απλή , απλός έλεγχος  γίνεται και μπαίνει σφραγίδα μεσα σε 1-2 ημέρες το πολύ, οπότε και επιστρέφει στο ΥΥ για αποστλή στο ΕΤ.

jupiter:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςTα ΦΕΚ δημοσιεύονται περίπου δέκα ημερολογικές μέρες από τη στιγμή που καταφθάνουν στο ΕΤ αλλά μπορεί να κυκλοφορήσουν σε ποικίλα διαστήματα. Αν, όντως,  η υπάλληλος σας πληροφορεί απλώς για το εαν κυκλοφόρησαν δε σημαίνει ότι τη στιγμή που σας μιλάει δεν έχουν δημοσιευτεί. ΄Πάντως όταν στέλνουν τα χαρτιά στο ΕΤ , στέλνουν σχεδόν παράλληλα και μια κοινοποίηση στο νοσοκομείο. Αυτό τουλάχιστον έγινε σε μια θέση ΜΕΘ που πήρε ΦΕΚ. Το νοσοκομείο ενημερώθηκε πριν εμφανιστεί το ΦΕΚ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ σημαντική πληροφορία αυτή! Θα το ψάξουμε αυτό να δούμε αν ισχύει..

CHRISTOS:
Το ίδιο μου είπαν και μένα ότι δηλαδή στο ΕΤ θα πάρω φεκ μετά από 20 εργάσιμες περίπου, επίσης η διαδικασία διορισμών προχωράει κανονικά. Μάλλον θα βγεί ΦΕΚ με πολλά ονόματα. Περιμένουμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση