Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (70/179) > >>

kefalidisg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς όχι, πρέπει να δημοσιευτει το ΦΕΚ πρώτα........

--- Τέλος παράθεσης ---
Αρκεί να το βρείς στο σάιτ του εθνικού τυπογραφείου ή πρέπει να σου 'ρθει και στο σπίτι?

--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς δεν αρκεί ΦΕΚ, πρέπει αυτό να φθάσει στο ΥΥΚΑ και από εκεί να σου στείλουν την απόφαση διορισμού, διαδικασία άλλων 10 ημερών τουλάχιστο.

jupiter:
Λοιπόν πήρα στο γραφείο προσωπικού στο Γεν. Κρατικό και μου είπαν πως η απόφαση διορισμού δεν αναγράφει ΦΕΚ αλλά όταν μου έρθει θα μπορώ να πάω να ξεκινήσω. Άρα σύμφωνα και με τα παραπάνω η απόφαση διορισμού φεύγει από το υπουργείο υγείας ταυτόχρονα προς το εθνικό τυπογραφείο ΚΑΙ προς τον ενδιαφερόμενο. Αν μου έρθει κανα χαρτί θα πάω και στο υπουργείο να ρωτήσω. Αλλά πιστεύω πως έτσι είναι. Αν ξέρει κάποιος κάτι πιο σίγουρα για τη διαδικασία ας μας πει. Έτσι για να περνάει ο καιρός μέχρι να δούμε το... φως.

ioannis thessaloniki:
πως θα ξεκινησεις δηλαδη χωρις ΦΕΚ; Δε γινονται αυτα τα πραγματα ρε παιδια

kefalidisg:
Είναι η 2η φορά που περνάω την ίδια διαδικασία διορισμού και δεν αρκεί η απόφαση μόνο του ΥΥΚΑ, είναι απαραίτητη η απόφαση διορισμού  που θα αναγράφει το ΦΕΚ, αφού βέβαια αυτό θα έχει τυπωθεί από το ΕΤ.

ioannis thessaloniki:
Και αφού πρώτα θα ελέγχεται για κανένα χρόνο από τους νομικούς της κυβέρνησης............

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση