Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
CHRISTOS:
Σήμερα με ειδοποιήσανε ότι πήγε η απόφαση διορισμού στο νοσοκομείο που διορίζομαι, έχει μια ημερομηνία 10.05.2011, μου είπαν ότι τα χαρτιά μου βρίσκονται στο ΕΤ για ΦΕΚ. Όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. Καλή επιτυχία σε όλους!
VERA:
Σήμερα βγήκαν πολλοί διορισμοί σε ένα ΦΕΚ.΄Οι ημερομηνίες είναι οι ίδιες με αυτές των ΦΕΚ που κυκλοφόρησαν πρώτα. Υπουργική απόφαση 5.4.2011, ΥΔΕ 11.4.2011, ΥΠΕΣ 20.4.2011. Το ΦΕΚ δημοσιεύτηκε 4.5.2011 αλλά κυκλοφόρησε μόλις σήμερα. Άρα η καθυστέρηση ήταν στο ΕΤ! Συντομα θα έχουμε όλοι καλά νέα!
arspi:
ΦΕΚ Γ 285/4.5.11, 30 διορισμοί ( συνολικά 61 μαζί με τα προηγούμενα ΦΕΚ ). ;D
ioannis thessaloniki:
άντε ωραία, να σπάσει λίγο το μονοπώλιο του........ΟΣΕ στα ΦΕΚ του ΥΥΚΑ!!! Κάθε μήνα να βγάζουν καμιά 10αριά διορισμούς γιατρών για να μην βαριόμαστε...
kefalidisg:
Τελικά η καθυστέρηση προέρχεται μάλλον από το πόσους διορισμούς περιέχει το ΦΕΚ(αυτό εξάλλου μου είχαν εξηγήσει από την αρχή οι κοπέλες στην γ.γ. της κυβέρνησης). Βλέπετε λοιπόν πως παρόλο που σημερινοί διορισμοί είχαν ημερομηνία ΦΕΚ προγενέστερη άλλων, εκδώθηκαν με καθυστέρηση λόγω του μεγάλου αριθμού τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τους διορισμούς τους δικούς μας των γενικών Γιατρών από την προκήρυξη του Δεκεμβρίου που έχουν αριθμό ΦΕΚ 288, είναι της ίδια ημερομηνίας με το 285 δηλαδή 4 Μάη που εκδώθηκε σήμερα, περιέχει όμως παραπάνω από 60 διορισμούς, άρα και πρέπει να το αναμένουμε λίγο αργότερα, ίσως και αύριο, αλλά πιθανότερα από την άλλη εβδομάδα.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση