Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (76/179) > >>

ioannis thessaloniki:
Μπορεί να σας πληρώνουν σε αυλους τίτλους....ή με κουπόνια για βενζίνη ή δελτίο για το supermarket. Πάντως κανείς δε θα μείνει απλήρωτος

arspi:
Νομίζω οτι αυτά που είναι στο τυπογραφείο δεν σταματάνε. Αλλά ας αλλάξουμε κουβέντα, ας γίνουμε και λίγο αισιόδοξοι............................χωρίς να σνομπάρουμε τους άλλους!!!!!!!!!!!!11

ioannis thessaloniki:
Δεν νομίζω να σνομπάρω, μάλλον αυτοσαρκάζομαι θα έλεγα, γιατί παρότι Γενικός Γιατρός είμαι στην ίδια πλέον μοίρα και με όλους εσάς. Δεν θεωρώ πιθανό να διοριστώ φέτος αν και πήρα Περιφερειακό ιατρείο.

giannkom:
Συνάδελφοι, μην πανικοβάλεστε. Ακόμα και να γίνουν εκλογές, θέσεις που έχουν πάρει όλες τις υπογραφές και έχουν πάει σε τυπογραφείο θα προχωρήσουν. Το ξέρω από άλλες περιπτώσεις που δεν αφορούν ιατρούς. Οι 681 θέσεις πιστεύω θα προχωρήσουν εντός του έτους. Μόνο αν πτωχεύσουμε αλλάζουν τα πράγματα. Εξάλλου, πήραμε το ΟΚ από την τρόικα για εκλογές? Αν δεν το πήραμε, δεν προχωράμε. Αυτοί κυβερνάνε έτσι και αλλιώς.

giannkom:
Σήμερα με ενημέρωσαν και εμένα από το νοσοκομείο οτι αναμένεται ο διορισμός μου σε λίγες ημέρες. Υπογραφή από Πολύζο είχα πάρει 26/4. Από το ΕΤ μου είπαν οτι το ΦΕΚ μου θα κυκλοφορήσει μέσα στις 15 πρώτες ημέρες του Ιούνη. Άρα, πρώτα να αναμένετε ενημέρωση από το νοσοκομείο σας. Καλή επιτυχία σε όλους. 
 :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση