Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
VERA:
Βγήκε σήμερα και αλλο ένα ΦΕΚ με προσλήψεις. Όπως φαίνεται τώρα δημοσιευονται οι προσλήψεις που πήραν την τελική υπογραφή στις 9/5/2011 από το ΥΠΕΣ. Δηλαδή από την τελική υπογραφή μέχρι την κυκλοφορία του ΦΕΚ απαιτούνται περίπου 20 μέρες... Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους...
psycho-action:
vera γνωριζεισ απο τη δημοσιευση του ΦΕΚ μεχρι ναρθει ο διορισμοσ σε μας ποσος χρονοσ μεσολαβει?
jupiter:
Νομίζω ότι αν μάθεις τηλεφωνικά ή από το νετ τον αριθμό ΦΕΚ μπορείς να πιάσεις δουλειά. Δε χρειάζεται να περιμένεις να σου 'ρθει στο σπίτι το χαρτί..
dralex:
Έχετε μετρήσει πόσες προσλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής? Εγώ τις υπολογίζω γύρω στις 110.
VERA:
Κάποιοι επιμελητές μου έχουν πει ότι παλιότερα οι ίδιοι είχαν διοριστεί με το ΦΕΚ. Νομίζω ότι ο διορισμός έρχεται το αργότερο 10 μέρες μετά το ΦΕΚ αλλά αν θέλει καποιος να προσληφθεί αμέσως δεν χάνει τίποτα να πάρει ένα τηλέφωνο στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου στο οποίο θα παρουσιαστεί και να δει αν τον δέχονται με το ΦΕΚ( μηπως έχει αλλάξει ο νόμος).
Καινούργιες προσλήψεις σήμερα... υπάρχουν πλέον διορισμοί με τελευταία υπογραφή 19/5/2011. Μαζί με τα σημερινά ΦΕΚ υπολογίζω ότι έχουμε δει περίπου 120-125 διορισμούς..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση