Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
jupiter:
Μόλις είδα ακόμη νεότερα ΦΕΚ με ημερομηνίες ΥΠΕΣ 24/5. Αύριο ανεβαίνω Αθήνα. Να ρωτήσω τι γίνεται από κοντά γιατί άρχισα να αγχώνομαι..
arspi:
Ορισμένα απο τα φεκ, επιστρέφουν και πάλι στο ΥΠΕΣ απο την ΓΓΚ, για γνωμοδότηση του 5/1. Αυτό γίνεται γιατι δεν έχουν όλοι οι διορισμοί έγκριση απο το ΥΠΕΣ, πριν κατατεθούν στο τυπογραφείο. Οι διορισμοί των ιατρών έχουν ολοι την εγκριση. Όμως όταν στο δοκίμιο του διορισμού μας, εμπεριέχονται και μεταταξεις, αποσπάσεις κτλ - μερικές εκ των οποίων δεν έχουν βεβαίωση απο το ΥΠΕΣ, ο νομικός σύμβουλος τα στέλνει και παλι στο ΥΠΕΣ προς διευκρίνηση του 5/1 - και αναγκαστικά αργοπορεί και η ανακοίνωση του διορισμού μας στο φεκ. Αυτά έμαθα σήμερα μετα απο 3 ώρες στα τλφ ( μίλησα με ΓΓΚ, ΕΤ, ΥΠΕΣ - γραφείο προσωπικού). Υπομονή.............όση μας έχει απομείνει δλδ........
dralex:
Το ΓΓΚ τι είναι?
arspi:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ΓΓΚ τι είναι?
--- Τέλος παράθεσης ---
γενικη γραμματεια της κυβερνησης
dralex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ΓΓΚ τι είναι?
--- Τέλος παράθεσης ---
γενικη γραμματεια της κυβερνησης
--- Τέλος παράθεσης ---
Στο εθνικό τυπογραφείο είναι αυτό? Εμένα έχει περάσει από το ΥΠΕΣ από ότι μου είχαν πει από το υπουργείο. Υπάρχει περίπτωση να το ξαναγυρίσανε πίσω? Γιατί βλέπω ότι έχει καθυστερήσει και το δικό μου να δημοσιευτεί.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση