Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (87/179) > >>

kefalidisg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜα έχει πάει η απόφαση διορισμού στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα με το που τη στέλνουν στο τυπογραφείο τη στέλνουν και στο νοσοκομείο. Μετά απλά στέλνουν και το ΦΕΚ

--- Τέλος παράθεσης ---
  Δυστυχώς δεν αρκεί η πρώτη απόφαση, εξάλλου εκείνη δεν την έστειλαν και σε σένα που είσαι ο ενδιαφερόμενος, αφού βγει το ΦΕΚ στέλνουν την απόφαση και σε σένα η οποία όμως αναγράφει εκτός των άλλων τον αριθμό ΦΕΚ αλλά και την διορία που έχεις να παρουσιαστείς για ορκομωσία. Το ΦΕΚ δεν το τυπώνουν και το στέλνουν μαζί με την απόφαση, απλώς αναφέρεται......

nolo:
Αν κάποιος ξέρει άτομα που κρίθηκαν αρχές Μαρτίου, είναι στους 690?

CHRISTOS:
Ποιός μπορεί να μου πεί, από την ημέρα που φτάνουν τα χαρτιά στο ΕΤ, σε πόσες μέρες παίρνουν ΦΕΚ ? και πότε αυτό εμφανίζεται με το ΚΑΔ ?

dralex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιός μπορεί να μου πεί, από την ημέρα που φτάνουν τα χαρτιά στο ΕΤ, σε πόσες μέρες παίρνουν ΦΕΚ ? και πότε αυτό εμφανίζεται με το ΚΑΔ ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Κανονικά γύρω στις 15 μέρες. Απλά τώρα που είναι τόσα πολλά μαζί γίνονται διάφορα κουφά. Όπότε μάξιμουμ βάλε 20 να είσαι μέσα. Το ΚΑΔ το παίρνεις αμέσως μόλις το περάσουν στο κομπιούτερ τους. Δηλαδη σε μια δυο μέρες. Αλλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να στο δώσουνε.

tired:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιός μπορεί να μου πεί, από την ημέρα που φτάνουν τα χαρτιά στο ΕΤ, σε πόσες μέρες παίρνουν ΦΕΚ ? και πότε αυτό εμφανίζεται με το ΚΑΔ ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Κανονικά γύρω στις 15 μέρες. Απλά τώρα που είναι τόσα πολλά μαζί γίνονται διάφορα κουφά. Όπότε μάξιμουμ βάλε 20 να είσαι μέσα. Το ΚΑΔ το παίρνεις αμέσως μόλις το περάσουν στο κομπιούτερ τους. Δηλαδη σε μια δυο μέρες. Αλλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να στο δώσουνε.

--- Τέλος παράθεσης ---

επομενως το ΚΑΔ ειναι ο αριθμος που μπαινει πρωτος μολις φτασουν τα χαρτια στο υποργειο αμεσως μετα την κριση;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση