Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (94/179) > >>

ianak:
ρε παιδιά έχω πάρει κρίση το δεκέμβρη και ακόμα δεν έχω δει φεκ.....έχουν πάρει κρίσεις του ιανουαρίου άρα σίγουρα δεν έχουν σχέση με χρονολογιες οι διορισμοι....για να δουμε τι θα δουμε ακόμα

CHRISTOS:
ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους.

DrK:
Αυτου του ειδους οι συζητησεις ειναι εντελως γελοιες!
Πρεπει να τελειωνει η αγωνια τοσων νεων επιστημονων. Στο κατω κατω οι θεσεις των περισσοτερων προυπηρχαν, αρα ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ απο τον προυπολογισμο. Απ' οτι προσεξα μετα το μαγικο νουμερο 681 δεν βρισκονται περισσοτεροι απο 400 συναδελφοι. Κοινη λογικη χρειαζεται για να αντιληφθει κανεις οτι δεν θα πεσει εξω ο προυπολογισμος αν δεν βασανιστουν περαιτερω 400 ειδικευμενοι γιατροι  που κριθηκαν μεσα απο νομιμα προβλεπομενες διαδικασιες για να καλυψουν πραγματικες αναγκες.
Οτιδηποτε αλλο εκτος απο αμεσο διορισμο για ολους αποτελει ανεξηγητο σαδισμο. Μονο ετσι θα σταματησει και και η δικαιη καχυποψια που αφορα τη σειρα των διορισμων. Γιατι αυτα που μας ελεγαν προ ολιγων μηνων περι προτεραιοτητας σε ΜΕΘ, ΜΕΝ, περιφερεια και οτι τηρειται σειρα με βαση αριθμο πρωτοκολλου δεν νομιζω οτι ισχυσαν, οπως ευκολα καταλαβαινει κανεις οταν παρακολουθει τα ΦΕΚ που παρουσιαζονται. Το πραγματικο κριτηριο ειναι αλλο, γνωστο και παντοτινο στη Μπανανια που ζουμε.

ianak:
Ο απόλυτος αριθμός γιατρών που θα διορισθεί είναι πολύ μικρότερος γιατί αρκετοί θα πάρουν δύο και παραπάνω θέσεις .((Ξέρω δύο συναδέλφους που προτίμησαν τη μια θέση και δεν υπάρχει άλλος να διορισθεί και η θέση μένει κενή). Από τους 681 ακόμα έχει αρκετό δρόμο να διορίσει. Είμαι περίεργος ...ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

VERA:
Εάν όντως μένουν θέσεις κενές  επειδή τελικά κανένας απο τους υποψηφίους δεν αποδέχθηκε το διορισμό τότε πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια στο υπουργείο , όσοι δε διορίζεστε με τους 681, μήπως και θεωρηθολυν ως μη γενόμενοι αυτοί οι διορισμοί... Πάντως ξέρω περιπτώσεις που συνάδελφοι ξέχασαν να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους από δεικδίκηση θέσεων που δεν τους ενδιέφεραν ενώ μάλιστα είχαν ήδη διοριστεί στην πρώτη τους επιλογή. Καλό θα είναι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι ψάχνουν εναγωνίως δουλεια να επιδεικνύουμε λίγη υπευθυνότητα. Δεν κοστίζει τίποτα η αποστολή ενός φαξ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση