Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
jupiter:
Βασικά όχι. Οι διορισμοί σταμάτησαν. Η προσωπική μου άποψη πάντως μετά το δικό μου διορισμό είναι: ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ! Τώρα μετά από μισό μήνα δουλειάς άρχισαν οι φήμες ότι θα μας απολύσουν ή στην καλύτερη περίπτωση θα μας μεταθέσουν ένας θεός ξέρει πού.
Gatekeeper:
Παρακαλώ μην διαβάζω ανοησίες . Κανένας γιατρός ΕΣΥ δεν πρόκειται να απολυθεί .
Η μελέτη του υπουργείου εσκεμμένα έχει καταγράψει ειδικούς ειδικευόμενους και αγροτικούς μαζί.
Και αυτό γιατί η σφαγή θα γίνει στις θέσεις ειδικευομένων και θα παρουσιαστεί στην τροικα ως μείωση του αριθμού των ιατρών .
Και οι 3500 θέσεις που αιωρούνται σε διάφορα στάδια κρίσης θα διοριστουν σταδιακά ως το 2015.
Αυτό που συμβαίνει είναι ΠΆΓΩΜΑ νέων προκηρύξεων .
Κάποιες μεταθέσεις πράγματι θα γίνουν.
DrK:
Νομίζω ότι η μεγαλύτερη ανοησία έιναι η συμπεριφορα του υπουργείου απέναντι σε γιατρόυς που έχουν κριθεί διοριστεοι και δεν γνωρίζουν τι χρονοδιάγραμμα έχουν. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική πρέπει καποιος που έχει πετύχει σε μια κρίση να αιωρείται επαγγελματικά επ´ αόριστον, ίσως και μέχρι το 2015!!! Με κίνδυνο όταν διοριστεί οι συνθήκες να τον απογοητεύσουν.
Άρα θα έπρεπε να υπαρξει η ευαισθησία να ενημερωθούν οι επιτυχόντες για το χρόνο που έχουν μπροστά τους, ώστε να κανονισουν την πορεια τους.
Φυσικά δεν αναμένω να υπαρξει. Άρα δεν είναι καθόλου ανοησία το να σκέφτεται κανείς να για να μην χάνει χρόνο. Ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξουν απολύσεις ή όχι....
DrK:
Εισαγωγή παράθεσης
Νομίζω ότι η μεγαλύτερη ανοησία έιναι η συμπεριφορα του υπουργείου απέναντι σε γιατρούςπου έχουν κριθεί διοριστεοι και δεν γνωρίζουν τι χρονοδιάγραμμα έχουν. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική πρέπει καποιος που έχει πετύχει σε μια κρίση να αιωρείται επαγγελματικά επ´ αόριστον, ίσως και μέχρι το 2015!!! Με κίνδυνο όταν διοριστεί οι συνθήκες να τον απογοητεύσουν.
Άρα θα έπρεπε να υπαρξει η ευαισθησία να ενημερωθούν οι επιτυχόντες για το χρόνο που έχουν μπροστά τους, ώστε να κανονισουν την πορεια τους.
Φυσικά δεν αναμένω να υπαρξει. Άρα δεν είναι καθόλου ανοησία το να σκέφτεται κανείς να ΦΥΓΕΙ για να μην χάνει χρόνο. Ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξουν απολύσεις ή όχι....
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι εγινε και δεν μιλαει κανεις; ολα καλα; Μηπως διοριστηκαν ολοι?
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω αν διορίστηκαν όλοι....ή οι 681 αλλά τις τελευταίες ημέρες στο τεύχος Γ' της ιστοσελίδας του Ε.Τ. γίνεται χαμός ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση