Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
DrG:
Θετικό βήμα η ερώτηση αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι έγινε για το τρίτο σκέλος κυρίως?
Γιατί επικεντρώνεται ο καημός και καταλήγει στον ''ήδη'' βολεμένο?
Ειναι γνωστό ότι στις προκυρήξεις για επιμελητές Β που έγιναν μεχρι και τον Οκτώβριο του 10, ΔΕΝ μπορούσαν να υποβάλλουν εν ενεργεια ιατροι ΕΣΥ εφόσον δεν είχαν ήδη παραιτηθεί.
Αρα κάποιιος βιάζεται μάλλον να γίνει διευθυντής ? Για αυτόν μπήκαν στον κόπο οι βολευτές?
Να σιχτιρίσω η θα με πειτε κακοπροαίρετο?
DrG:
DrK .....σιγά μην βιαστεί να απαντήσει ο μπάτλερ
DrK:
Συμφωνώ και με τα δυο τελευταία σχόλια συνάδελφε. Πάντως ως απάντηση καλύτερα η σιωπή παρά η ακατάσχετη μπουρδολογία που είχαμε συνηθίσει. Σημαίνει ότι τώρα it's fusion time, no more irrelevant questions.
Η θέση μου προκηρύχθηκε το 2009 και κρίθηκε τον Ιανουάριο του 2011. Δεν ειμαι στους 681. Επειδή ξέρω τι να περιμένω, έχω ήδη συμφωνήσει από διμήνου το Σεπτεμβριο να ξαναφυγω για να δουλέψω στο εξωτερικό. Όταν με θυμηθούν τα ξαναλέμε. Μπορεί να είναι το 2012, το 2013 ή και αργότερα. Γνωρίζει κανείς αν το ΕΣΥ θα υφίσταται τότε; Κι αν ναι τι θα προσφέρει σαν συνθήκες εργασίας, οικονομικές και επιστημονικές προοπτικές;
Και η στιγμή θα είναι μάλλον post default και επί δραχμής.
DrG:
Κι ενώ (και) εσύ DrK παίρνεις τον δρόμο της ξενιτιάς άλλος ένας αμόρφωτος διοικεί τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας. Απόφοιτος ΤΕΙ λέει στο cv του. Ασφαλώς δεν θα υπήρχε κάποιος με ποιοτικότερο και ίσως πιο ειδικό επιστημονικό υπόβαθρο. 10 μήνες έψαχναν να τον βρουν...
Δεν είναι και μεγάλη είδηση βεβαια, αφού τα περισσότερα διοικητικά πόστα υψηλής ευθύνης καταλαμβάνονται από αμόρφωτους άσχετους και αργόσχολους
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Η είδηση έχει βγει εδω και λιγες μερες και δεν βγαινει κανεις να την σχολιάσει?
Το βιογραφικό του ασφαλώς είναι διανθισμένο από πλούσιο συνδικαλιστικό έργο και κομματικά εύσημα
Τυπικό παράδειγμα διαχρονικής κατάντιας, εγγύηση για μια Ελλάδα χωρίς μέλλον. Θα λογοδοτήσουν ποτέ άραγε αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις?
DrK:
Οι επιλογές ατόμων για νευραλγικές θέσεις του δημόσιου τομέα έγιναν μετά από ανάρτηση των βιογραφικών στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Έτσι δεν είχαν υποσχεθεί κάπου στο τέλος του 2009; Προφανώς εκεί οι προσλήψεις έγιναν αξιοκρατικά και άμεσα. Γίνεται όμως καμμία φορά και κανένα λάθος ή μπορεί να μην υπήρχε άλλος υποψήφιος.
Φυσικά αστειεύομαι ....
République de la Bananie Grecque.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση