Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
DrK:
Δηλαδή θα πρέπει να λαμβάνουμε σoβαρά κάθε τερατώδη φήμη;
Θα είναι ίδια η πολιτική και αυτοί που αποφασίζουν μέχρι το 2017;
Σήμερα κάπου γράφτηκε ότι θα προσληφθούν 1000+ εκπαιδευτικοί.
Tα νοσοκομεία του ΕΣΥ δεν χρειάζονται νέο αίμα;
Προσωπικά περιμένω μεγάλη καθυστέρηση, αλλά το πολύ μέχρι το 2013.
Όσον αφορά στο πως πρέπει να διαχειριστεί ο κάθε απελπισμένος διοριστέος την κωμικοτραγική παρούσα κατάσταση;
Συνιστώ ιδιωτικό τομέα ή εξωτερικό σαν να μην υπάρχει άλλη επιλογή. 'Ετσι ώστε όταν και αν φτάσει η στιγμή να διοριστεί ο επί ... χρόνια διοριστέος να σκεφτεί αν θα πει το ναι ή αν θα παραπέμψει στους επιλαχόντες της λίστας. Γίνεται κατανοητό βέβαια ότι έτσι στελέχωση του ΕΣΥ δεν γίνεται με τους καλύτερους, με ότι αυτό συνεπάγεται.
DrG:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να σχεδίασε με χρονοδιάγραμμα μεχρι το 2017 στην Ελλάδα
το πολύ μέχρι το τέλος του 11.... δεν πάει παραπέρα το ακατοίκητο
αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα βασικά προβλήματα της δημόσιας διοίκησης ... δεν΄υπάρχει ποτέ στρατηγικός σχεδιασμός μόνο γιούρια
Υ.Γ. καλό θα είναι να βάλουμε μπρος εμεις καποιο σχεδιο παρα να μεταφέρουμε εδώ την φημολογία
valkeh:
Οπως ειχα πει και σε προηγουμενη αναρτηση ειναι πραγματικα γελοιο που δεν υπαρχει μια βαση δεδομενων κοινοποιημενη με ολους τους Ιατρους που περιμενουν προληψη και να ενημερωνεται συστηματικα με τυχον διορισμους κλπ.... Η δικια μου η θεση ειναι απο το 2009, κριθηκε αρχες Φεβρουαριου 2011, αριθμος πρωτοκολου απο το Υπουργειο Υγειας 10/02/2011 αλλα δεν ειμαι στους 681... Προφανως υπαρχει "σχετικη" διαφανεια και η μυστικοτητα απλα καλυπτει για αλλη μια φορα την αναξιοκρατεια και την αδικια. Θα συμφωνησω με τον συναδελφο που εχει διοριστει και μας προτεινει να οργανωσουμε την δυσαρεσκεια μας. Ειναι πραγματικα γελιοποιηση ολων των θεσμων ο εμπαιγμος που μας κανουν. Οσο για το βρεταννικο συστημα που ανεφερε καποιος- επειδη εδω δουλευω τα τελευταια 8 χρονια- εχει πολλους επιμελητες και πληρη διαφανεια.Υπαρχουν πολλοι locums ομως αν ξεκινησεις ειδικοτητα ξερεις οτι σε καποια χρονια θε εχεις θεση επιμελητη/διευθυντη! μακαρι να ειχαμε αυτη την οργανωση...
stathis:
Παιδια και εμενα μου φαινεται ανοησια η πληροφορια που μετεφερα αλλα με αναστατωσε αρκετα.Βεβαια κανεις δεν ξερει σε λιγους μηνες ποια κυβερνηση θα εχουμε και ποιον υπουργο.Παρολα αυτα πιστευω οτι ειμαστε παρα πολλοι και ωφειλουμε να δρασουμε.Οι εκλεγμενοι λεκτορες οργανωθηκαν παρα πολυ καλα και καταφεραν να τους δωθει αναλυτικη λιστα-επετηριδα διορισμων και μαλιστα να διοριστουν 400 ατομα απο αυτη τη λιστα αμεσα μεσα στον επομενο μηνα.Πρεπει και εμεις να οργανωσουμε μια αναλογη κινηση και να πιεσουμε υπουργειο και ΟΕΓΝΕ τουλαχιστον να μας δωθει ενα χρονοδιαγραμμα και μια επετηριδα υπο διοριμο γιατρων.Προσωπικα δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο διαδικτυο.Θα παρακαλουσα οποιον εχει γνωσεις και χρονο να κανει ενα forum στο ιντερνετ οπου θα εγγραφουμε με τα πραγματικα μας στοιχεια και θα πιεσουμε οπως εκαναν οι λεκτορες.Πιθανοτατα να χρειαστει και δικαστικη προσφυγη την οποια βεβαια καλα θα ηταν να την κανουμε ολοι μαζι και οχι μεμονωμενα.Προσωπικα θα συμμετασχω αμεσως στην παραπανω κινηση και θα φερω αλλα τουλαχιστον 4 ατομα πουν ειναι στην ιδια κατασταση.
elpida:
Και εγώ είμαι αποφασισμένη να συμμετάσχω
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση