Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Απριλίου 2024, 23:50:22

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 396542 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

18 Οκτωβρίου 2011, 20:21:36
Απάντηση #675
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

«Πάγο» και στις κρίσεις των γιατρών βάζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναστέλλει τις κρίσεις γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος για την πλήρωση θέσεων στο ΕΣΥ που είχαν γίνει μετά από προκήρυξη. Με έγγραφό του προς τις υγειονομικές περιφέρειες διακόπτει κάθε διαδικασία που θα μπορούσε να επιφέρει προσλήψεις ιατρικού προσωπικού ή αναβάθμιση ιατρών σε θέσεις διευθυντών.

Τα εκλεκτορικά σώματα θα πρέπει να σταματήσουν κάθε διαδικασία μέχρι νεωτέρας. Η απόφαση αυτή προκαλεί ήδη την έντονη αντίδραση των νοσοκομειακών γιατρών καθώς όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας στην ιστοσελίδα του κλάδου ygeianet.gr «Φαίνεται ότι το σχέδιο της κυβέρνησης πηγαίνει πολύ μακρύτερα από την αναστολή διορισμών αφού αναστέλλονται ακόμη και οι κρίσεις γιατρών».
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

18 Οκτωβρίου 2011, 20:24:31
Απάντηση #676
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Και πώς θα καλύπτονται τα κενά που θα προκύπτουν από παραιτήσεις/συνταξιοδοτήσεις;  ???
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

18 Οκτωβρίου 2011, 20:28:47
Απάντηση #677
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Και πώς θα καλύπτονται τα κενά που θα προκύπτουν από παραιτήσεις/συνταξιοδοτήσεις;  ???

Από τον ΕΟΠΥΥ φυσικά, μέχρι να οργανωθούν οι ιδιωτικές δομές υγείας.
Και μακάρι να βγω ψεύτης...
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

19 Οκτωβρίου 2011, 15:53:47
Απάντηση #678
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η κρίση σπρώχνει τους Έλληνες στην μετανάστευση και από αυτόν τον δραματικό «κανόνα» δεν ξεφεύγουν ούτε οι φοιτητές μας οι οποίοι «ψάχνονται σαν τρελοί», σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας, για να μεταναστεύσουν στην Γερμανία που έχει ανάγκη από υψηλής εξειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό.

Αυτό αναφέρει  η Γερμανική εφημερίδα "Kölner Stadt Anzeiger" σε σημερινό της άρθρο, το οποίο έχει τίτλο «Τρελός για τη Γερμανία». Σύμφωνα με την εφημερίδα, παρατηρείται συνεχής αύξηση στην ζήτηση για εκμάθηση γερμανικών ιδιαίτερα από νεαρούς Έλληνες οι οποίοι θέλουν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία.

Στο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας γίνεται αναφορά στα στοιχεία του Ινστιτούτου Γκαίτε, σύμφωνα με τα οποία ο αριθμός των Ελλήνων που μαθαίνουν γερμανικά αυξήθηκε το 2011 κατά 70% σε σχέση με πέρσι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τονίζει η εφημερίδα, οι ενδιαφερόμενοι είναι φοιτητές και εξειδικευμένοι νέοι από 25 ετών και πάνω (αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες) που θεωρούν ότι η μετανάστευση στην Γερμανία θα τους δώσει μια καλύτερη ευκαιρία εν μέσω της κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα. Μάλιστα, γίνεται αναφορά σε μελέτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία το 84% των νεαρών φοιτητών θέλουν να μεταναστεύσουν. Η ίδια τάση για μετανάστευση παρατηρείται ακόμα και σε μαθητές, ιδιαίτερα των τελευταίων τάξεων του Λυκείου, οι οποίοι δεν βλέπουν μέλλον στην Ελλάδα.

Το άρθρο θέτει το ερώτημα του αν είναι σωστό να εγκαταλείψει κανείς την Ελλάδα αυτήν την στιγμή, ερώτημα στο οποίο οι Έλληνες φοιτητές απαντούν καταφατικά αφού «αισθάνονται ότι και αυτή τους έχει εγκαταλείψει»...
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

8 Νοεμβρίου 2011, 15:46:04
Απάντηση #679
Αποσυνδεδεμένος

tired


Συναδελφοι αυτο το ξερετε? Ακυρωθηκαν οι θεσεις επικουρικων του Β καταλογου!!!


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒΝΘ-8Θ1

10 Νοεμβρίου 2011, 07:21:36
Απάντηση #680
Αποσυνδεδεμένος

dralex


Βλέπω πώς έπεσε ο ρυθμός ανανέωσης κάποιων threads του φόρουμ και με πιάνει η ψυχή μου. Βλέπετε πώς να ενδιαφερεθεί πια κάποιος για τον αν θα πάρει ΦΕΚ για πρόσληψη σε ένα τελειωμένο σύστημα. Η Ελλάδα πέθανε, αυτό ήταν..
Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει ότι η Παπαρίζου είναι κριτής στο χορευτικό στον πάγο..

10 Νοεμβρίου 2011, 20:51:45
Απάντηση #681
Αποσυνδεδεμένος

beenthere


Μην παραμυθιαζεστε οτι δεν γινονται διορισμοι αν ανοιξει καποιος τα φεκ καθημερινα διοριζουν μετατασουν κανουν οτι γουσταρουν ...μας παρουσιαζουν ενα διαλλειμενο κρατος αλλα μια χαρα διοριζουν καθημερινα οσους θελουν..
δυστηχως απο οτι φαινεται μιλαγαν μερικοι εδω μεσα μεχρι να διοριστουν τωρα βολευτηκαν και αυτοι και δεν νομιζω οτι απασχολει κανεναν το τι γινεται με τους εναπομειναντες ..
καποιοι αλλοι που εγραφαν για οργανωμενη κινηση με σωματεια συλλογους καταλογους ,δεν βλεπω εδω και 2 μηνες τωρα να εχουν κανει καμια κινηση ,παρα εχει περασει και το παραμυθι οτι το κρατος διαλλυεται και ο καραγκιοζης ο λοβερδος μια χαρα τα προχωραει ολα..
γιαυτο εξαρχης εγω ελεγα να παμε σε δικηγορους και να κινηθουμε νομικα και διακαστικα γιατι ολοι οι διορισμοι που εγιναν στο υγειας εγιναν κατευθυνομενα και εχουν πολλα νομικα κενα και παρανομιες που μπορουμε να τους μηνυσουμε για τις αυθαιρεσιες που εκαναν
και βεβαια δε στεκομε καθολου και δεν αναφερομαι στις βλακειες που μας λενε οι ηληθιες γραμματεις ,γιατι αυτες οτι τους λενε οι καραγκιοζηδες που ειναι απο πανω τους λενε..
απλα να κινηθουμε να δουμε ποιους διορισαν και με ποια κριτηρια και με ποιες αναγκες...?????
ειμαστε αξιοι της τυχης μας που μας κοροιδευουν καποιοι ηληθιοι και εμεις καθομαστε με σταυρωμενα χερια και περιμενουμε το τιποτα...
γιατι τιποτα δεν θα γινει ουτε θα χρεοκοπησουμε και οι διορισμοι αυτων που θελουν θα γινουν ,απλα ειμαστε ηληθιοι που δεν αντιδρουμε..
εχει περασει ενα 6μηνο απο τις συγχωνευσεις των νοσοκομειων και τις μαλακιες που ελεγε ο λοβερδος και ολα δουλευουν ρολοι..
να μην μιλησω για την ΟΕΝΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ..

10 Νοεμβρίου 2011, 21:28:17
Απάντηση #682
Αποσυνδεδεμένος

dralex


Εγώ πάντως έχω προσληφθεί. Δε μιλάω όμως έκ του ασφαλούς. Και αυτοί που διορίζονται ακόμη πραγματικά δεν ξέρω τι μέλλον θα έχουν. Ο μισθός είναι εξεφτελιστικός. Εφημερίες δεν πληρωθήκαμε. Προσωπικά εγώ δεν μπορώ ολόκληρος γάιδαρος να φύγω από το πατρικό μου. Ευτυχώς που δεν το έκανα όταν πρωτοπροσλήφθηκα γιατί τώρα θα ήμουν φυλακή (χωρίς υπερβολή). Καθημερινά αγχώνομαι ότι θα με απολύσουν. Ακούω απίστευτα πράγματα. Ψάξτε για εξωτερικό συνάδελφοι. Κρατήστε τη θέση αυτή που έχετε. Μαζέψτε κανα χρήμα και εμπειρία και γυρίστε όταν ομαλοποιηθούν λίγο τα πράγματα. Φιλική συμβουλή...

10 Νοεμβρίου 2011, 23:50:06
Απάντηση #683
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η περιστολή δαπανών σε όλα τα επίπεδα θα επικρατήσει στον τομέα της Υγείας τις επόμενες ημέρες και με τη νέα κυβέρνηση.

Οι μεγαλύτερες περικοπές αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα στην Υγεία μετά τον ορισμό της νέα κυβέρνησης. Ο υπουργός Υγείας θα κληθεί μέσα σε λίγες ημέρες να υλοποιήσει το πρόγραμμα των συγχωνεύσεων στα νοσοκομεία όπου θα περιορισθούν δραστικά οι κλινικές αλλά και τα αυτόνομα νοσηλευτικά ιδρύματα. Στόχος φυσικά να «ψαλιδιστούν» οι δαπάνες και τα έξοδα τόσο σε υλικά όσο και σε προσωπικό. Μπορεί να διαβεβαιώνει η κυβέρνηση ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δε θα πειραχθεί, ωστόσο δε θα λείψουν οι μετακινήσεις αλλά ακόμη και η μείωση των εργαζομένων σε διάφορους τομείς καθώς τα οργανογράμματα θα είναι πια μικρότερα εξαιτίας των συγχωνεύσεων.   

Στο τραπέζι θα πέσουν φυσικά και τα χρέη των νοσοκομείων που θα πρέπει να αποπληρωθούν καθώς μόνο από τα υλικά μέσα στο 2011 τα νοσοκομεία χρωστούν πάνω από 1 δις ευρώ, χωρίς να υπολογίσει κανείς τα φάρμακα όπου η μαύρη τρύπα ξεπερνά το 1 δις για το τρέχον έτος.

Και η φαρμακευτική δαπάνη όμως θα μπει στο στόχαστρο και όλα δείχνουν ότι θα μειωθούν κι άλλο οι τιμές σε ορισμένα φαρμακευτικά σκευάσματα προκειμένου να περιορισθούν και τα έξοδα.

Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση εξακολουθεί να αποτελεί το αγκάθι. Θα πρέπει μέσα στους επόμενους τρεις μήνες να έχει ολοκληρωθεί αλλά μέχρι σήμερα καταγράφεται ηλεκτρονικά μόνο το 20% των συνταγών και αυτό όχι με τη μέθοδο που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση αλλά με ένα απλό σκανάρισμα.

Είναι ενδεικτικό ότι ο διαγωνισμός για το σύστημα και το λογισμικό της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που θα κοστίσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ είναι ακόμη σε εξέλιξη.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

11 Νοεμβρίου 2011, 12:27:02
Απάντηση #684
Αποσυνδεδεμένος

stathis


@beenthere
Η πρωτοβουλια υπαρχει και οργανωνεται (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος). Η συυμετοχη ομως παραμενει μικρη (μονο 40-45 ατομα τη στιγμη που αφορα 2000 ατομα περιπου). Επισης υπαρχει ελαχιστη προσφορα για συμμετοχη στη συντονιστικη επιτροπη. Εξακολουθουν δυστυχως συναδελφοι που νομιζουν οτι επειδη εχουν καποια γνωριμια (βυσμα στα νεοελληνικα) ο διορισμος τους θα προχωρησει εναντι των αλλων. Πλανωνται πλανην οικτρα.Για να ξεκωλλησουν οι διορισμοι μετα το 681 χρειαζεται νεα διυπουργικη αποφαση, κατι που μονο με πιεση και κοπο θα επιτευχθει. Το θεμα της προσφυγης σε εργατολογο το εχουμε πολυ μπροστα στις προτεραιοτητες, ομως η εποχη ειναι παρα πολυ ρευστη και ξερεις καλα ποσο υθα αργηξσει ενας δικαστικος αγωνας και ποσο αβεβαια αποτελεσματα θα εχει. Περα απο τη νομικη εκπροσωπηση, που πιστρευω οτι επι του παροντος δεν θα εχει κανενα βραχυπροθεσμο ή μεσοπροθεσμο ωφελος, πρεπει να ασκηθει πιεση για να παρθει πολιτικη αποφαση επανεναρξης διορισμων τουλαχιστον γιο τις θεσεις που εχουν κριθει παντα με αριθμο πρωτοκολλου αφιξης στο υπουργειο. Η ΟΕΓΝΕ προς το παρον απλα αντιπολιτευεται το μνημονιο. Μολις συσταθει η συντονιστικη επιτροπη (ειμαστε μονο 4 ατομα προς το παρον) θα προσπαθησουμε να επικοινωνησουμε με τον υπουργο ή του υφυπουργο για να εχουμε μια πρωτη ενημερωση και ακολουθως να δουμε πως θα κινηθουμε (εργατολογος, ενημερωση ΟΕΓΝΕ, ενημερωση βουλευτων, ΜΜΕ κτλ)
@ dr alex
Αγαπητε αλεξ ησουν ψυχη του thread μεχρι προσφατα. Και εγω εχω διοριστει ,αλλα εχω παρει και μια θεση σε νοσοκομειο μεγαλυτερο οπου πρεπει να παω για οικογενειακους και επαγγελματικους λογους. Δυστυχως η θεση αυτη βρισκεται μετα το 681. Και εγω ακουω διαφορα τρομακτικα αλλα παραμενω ψυχραιμος. Δεν πιστευω οτι περα καποιας υποχρεωτικης μετακινησης θα συμβει σε μας κατι χειροτερο. Αν ακουγα τους καταστροφολογους επρεπε απο μεσα Σεπτεμβρη να εχουμε απολυθει. Κατι τετοιο δεν εγινε βεβαια και εξαιρεθηκαμε δια νομου απο εφεδρεια. Προς το παρον τουλαχιστον . Απο την αλλη η κατασταση στο ΕΣΥ γινεται τραγικη. Γιατροι συνταξιοδοτουνται συνεχεια, διορισμοι δεν γινονται ουτε επικουρικων και ο φορτος εργασιας αυξανεται συνεχως. Το βλεπεις και εσυ αλλωστε.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου 2011, 15:28:09 από stathis »

11 Νοεμβρίου 2011, 19:33:35
Απάντηση #685
Αποσυνδεδεμένος

tired


Εγω βλεπω πολυ μπλα μπλα απο λιγοτερους οντως σ αυτο το φορουμ πλεον οπως σωστα παρατηρησατε και τιποτε αλλο. Μαζευομαστε με ρυθμους χελωνας στο adioristoi_giatroi αλλα και αυτη η πρωτοβουλια δεν απεδωσε τιποτα, και δεν κινειται καθολου ουτε τους κωδικους προσβασης δεν πηραμε ακομη. Ουτε εχουμε ενημερωθει αν βρεθηκε δικηγορος. Ολα δειχνουν πως πρεπει ο καθενας μονος του να κανει οτι μπορει. Ουτε να μαζευτουμε και να πραξουμε απο κοινου για το δικο μας συμφερον δεν ειμαστε ικανοι. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

12 Νοεμβρίου 2011, 01:25:18
Απάντηση #686
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εξακολουθουν δυστυχως ... που νομιζουν οτι επειδη εχουν καποια γνωριμια (βυσμα στα νεοελληνικα) ο διορισμος τους θα προχωρησει εναντι των αλλων.

Ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Νοικοκυρεμένα πράματα. Έτσι γίνονται οι δουλειές στο Ελλάντα. Αμ πως;
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

12 Νοεμβρίου 2011, 10:30:31
Απάντηση #687
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (taxalia)

Όπως οι Ναζί που έκαιγαν και ανατίναζαν τα πάντα πριν φύγουν από τις χώρες που είχαν στην κατοχή τους, έτσι και η κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου φρόντισε να ψηφίσει νομοσχέδια και τροπολογίες της τελευταίας στιγμής, χωρίς να ρωτήσει κανέναν κι έτσι να ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ τη νέα κυβέρνηση που ήρθε. ΑΚΡΑΙΟ παράδειγμα η ψήφιση του νόμου για την υλοποίηση του ΕΟΠΥΥ από τον Αντρέα Λοβέρδο και το παιδί του λαού τον Κουτρουμάνη! Χωρίς διάλογο με τους γιατρούς, το κάρφωσαν μέσα στη νύχτα! Άντε τώρα γιατρέ μου Δημήτρη Βαρτζόπουλε να σε δω τι θα κάνεις τώρα; Τι θα κάνεις με τις μετατάξεις της τελευταίας στιγμής που έγιναν στο ΙΚΑ1, όπου νοσηλευτές και βοηθοί μαιευτικής πήδηξαν στο καράβι των διοικητικών υπηρεσιών; Δεν θα πρέπει να ζητήσεις την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τους τώρα;

1 Συμπέρασμα: Όταν θέλουν, όλα τα προλαβαίνουν!
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Νοεμβρίου 2011, 10:36:53 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

12 Νοεμβρίου 2011, 16:20:34
Απάντηση #688
Αποσυνδεδεμένος

beenthere


Η αληθεια αυτη ειναι συναδερφοι, για να μην αναρωτιεστε γιατι δεν ιδρωνει το αυτι της ΟΕΝΓΕ ο,τι κι αν λεμε: οταν "παλευαν" να βγουν οι πολυποθητες θεσεις -που δεν μπορει να μην ηξεραν πως δεν θα προχωρησουν οι διορισμοι - και μεις σαν μ*****ς τους στηριζαμε, το θεμα εκλεισε οταν και ο τελευταιος τους εγινε διευθυντης, γιατι αυτο ηταν το θεμα, και τωρα τα βλεπουμε τα χαλια του ΕΣΥ-> ο τοπος οπου πανε οι ελεφαντες για να πεθανουν, ετσι καταντησαν τη δημοσια υγεια. 10 διευθυντης και 1 επιμελητης Α!!!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

12 Νοεμβρίου 2011, 19:51:29
Απάντηση #689
Αποσυνδεδεμένος

beenthere


Ας καθισουν να σκεφτουν λοιπον καποιοι εδω μεσα  ποσα χρηματα πληρωνοντε καθημερινα σε μισθους διευθυντων και μετα να λενε αν το κρατος καταρεει γιατι οι περισοτεροι το παιζουν αρμοδιοι και μιλανε κουτουρου..
η το κανουν επιτηδες για να αποπροσανατολισουν τους ελαχιστους που ακομα εχουν την νοημοσυνη να σκεφτουν..γιαυτο ας μην μιλανε και οι διορισμενοι που τουλαχιστον εχουν μια θεση και πληρωνονται και αυτοι απο τον προυπολογισμο του κρατους γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι ανεργοι ..

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
11869 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7329 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις
19251 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Δεκεμβρίου 2010, 23:35:15
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
18374 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Δεκεμβρίου 2010, 18:54:25
από Argirios Argiriou
27 Απαντήσεις
77382 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Σεπτεμβρίου 2020, 22:19:51
από Διαγραμμένος