Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (154/179) > >>

DrG:
Συνάδελφοι όλοι λίγο πολύ έχουν το δίκιο τους.
Υπό τις παρούσες συνθήκες το δικό μας πρόβλημα είναι μια σταγόνα στο ποτήρι που έχει ξεχειλίσει προ πολλού.

Μαζέψτε όσο κουράγιο και λογική σας έχειο απομείνει και βγείτε τουλάχιστον την Κυριακή στους δρόμους για να αποκαταστήσουμε το πολίτευμα της χώρας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Είναι στα χέρια μας

Αν πάλι αυτό δεν συμβεί είμαστε άξιοι της τύχης μας
Αν η ''επανασταση'' του αυτονόητου δεν ξεκινήσει από την Ελλάδα δεν θα ξεκινήσει από πουθενά

valkeh:
Συναδελφε Σταθη,θα ηθελα να πω οτι εμενα η αιτηση εφτασε στο υπουργειο μεσα Φεβρουαριου 2011 αλλα ποτε δεν εφτασα στα 681 ατομα. Η προκηρυξη δε απο το 2009.. Ισως ειμαι απλα ατυχη, τι να πω? Επισης απο οτι εχω καταλαβει, και ας με δορθωσετε αν ειμαι λαθος το καθε νοσοκομειο εχει το δικο του κονδυλι. Οποτε ο μισθος του καθενα ερχεται απο διαφορετικο κονδυλι. Αν τωρα για παραδειγμα εσενα η θεση επιλογης σου ειναι στο ιδιο νοσοκομειο που και εγω θελω να παω, τοτε δεν θα συναγωνιζομαστε ποιος θα παρει τα χρηματα= βλεπε μισθο απο το συγκεκριμενο κονδυλι? Δηλαδη ο μισθος σου ο Α δεν ειναι ο ιδιος με τον μισθο Β. Εκει θεωρω αδικο το να εχει καποιος προτεραιοτητα γιατι ανηκει ηδη στο ΕΣΥ. Νομιζω οτι και παλι θα πρεπει να τηρηθει η χρονολογικη σειρα της αιτησης/ κρισης κλπ. Λεω να τηρηθει, αλλα βεβαια μηπως ξερουμε αν οντως ποτε τηρηθηκε? Εφ'ασον ολα γινονται σκοτεινα και χωρις νουμερα δηλαδη επετεριδα ειναι σαν εχουμε βαλει τα ονοματα μας στο καπελο και περιμενουμε ποτε θα κληρωθουμε...
Αν ζουσα στην Ελλαδα θα ημουν στον δρομο την Κυριακη σιγουρα. Καλη δυναμη σε ολους που θα αγωνιστουν.

beenthere:
το σιγουρο παντως ειναι ενα!!
ποτε δεν ειδαμε ουτε ονοματα ουτε λιστα ουτε ποιοι ηταν οι 681 ουτε τι σειρα τηρηθηκε!
αν ηταν ολα νομιμα και διαφανη ''open gov''!!!!!!οπως ισχυριζοντε οφειλαν να τα βγαλουν ανοιχτα με λιστα ονοματα σειρα πρωτοκολα κ.λ.π.
οποτε τι συζηταμε για το τι μας λενε προφορικα που τα ξεχνανε μετα απο λιγο και λενε αλλα!
θα μπλεξουμε σε αλλη συζητηση αν το ψαξουμε ετσι!!!
τουλαχιστον ας μας πουν τι περιμενουμε απο εδω και στο εξης γιατι ουτε αυτο δεν μας λενε και καθημερινα ολο και καποιος διοριζεται που δεν ξερουμε σε ποια κατηγορια ανηκει και απο πυ ηρθε!!!!

dralex:
Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ αν και μπαίνω ακόμη και βλέπω γιατί αισθάνομαι πλέον άσχημα που προσλήφθηκα και άλλοι συνάδελφοι και φίλοι ακόμη όχι. Όπως είπα και στις οδηγίες που έγραψα κάποτε θέλω να επαναλάβω ότι αν είναι κάποιος στους 681 μπορεί να το πληροφορηθεί στο γραφείο 21-22-23 ή κάπως έτσι, στο 2ο όροφο  του υπουργείου. Και αν δεν πάρει απάντηση εκεί μπορεί να απαιτήσει να μάθει ποιός είναι ο ανώτερός τους και να πάει να το μάθει εκεί. Καλή τύχη και πάλι..

Denominator:
Μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε ένοχοι επειδή εργαζόμαστε, επειδή βγάλαμε ένα πενηντάρικο με τον ιδρώτα μας, επειδή έχουμε να αγοράσουμε ένα μπουφάν για το παιδί μας.
Το θρεντ διαβάστηκε 66666 φορές: Τυχαίο; Δε νομίζω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση