Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 14:11:19

Αποστολέας Θέμα: Ξεκινούν απεργίες οι γιατροί  (Αναγνώστηκε 60007 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

27 Ιανουαρίου 2011, 21:56:11
Αναγνώστηκε 60007 φορές
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, απαντούν οι γιατροί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας «Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας και άλλες διατάξεις», που έχει κατατεθεί στη Βουλή και ζητούν την απόσυρσή του. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) προχωρεί σε δύο 48ωρες απεργίες από την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν κηρύξει για την ερχόμενη Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, 4ωρη στάση εργασίας (09:00.-13:00), προκειμένου να συμμετάσχουν στην πανιατρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 10:00, έξω από το υπουργείο Υγείας.

Οι γιατροί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου έχουν προγραμματίσει πανιατρική συγκέντρωση στις 10:00 στο ξενοδοχείο President, προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη τους για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

1 Φεβρουαρίου 2011, 12:29:50
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο της Υγείας

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα οι γιατροί του ΙΚΑ, ενώ 4ωρης στάση εργασίας πραγματοποιούν οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας «Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας και άλλες διατάξεις» που έχει κατατεθεί στη Βουλή.
Και οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες που θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.
 
Από σήμερα έως και την Παρασκευή τα ιατρεία του ΙΚΑ θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας καθώς οι γιατροί του Ιδρύματος προχωρούν σε δύο 48ωρες κυλιόμενες απεργίες.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά προχωρούν σήμερα σε 4ωρη στάση εργασίας (9π.μ.-13:00), προκειμένου να πάρουν μέρος στην πανιατρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 10 το πρωί, έξω από το υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση που εκδόθηκε στις 31.10.2010 σύμφωνα με το Ν. 3868/2010, ο οποίος καθιέρωσε την ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων, την οποία χαρακτηρίζουν "αντισυνταγματική και παράνομη".

Πανελλαδικές 24ωρες απεργίες στις 4 , 7 και 8 Φεβρουαρίου, αποφάσισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ, προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Όπως έγινε γνωστό, οι φαρμακοποιοί της Αττικής σταματούν από την 1η Μαρτίου τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους των Ταμείων που δεν είναι συνεπή στις οικονομικές τους υποχρεώσεις

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

1 Φεβρουαρίου 2011, 18:24:20
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Μετά τα επεισόδια στο Υπ. Υγείας βρέθηκαν συνομιλητές!
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Υπουργείο Υγείας επί της οδού Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας κατά την διάρκεια της πανιατρικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της τετράωρης στάσης εργασίας (09:00 – 13:00) των νοσοκομειακών γιατρών και της 24ωρης απεργίας των γιατρών του Ι.Κ.Α., οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Υγείας.

Από την ένταση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμέσως διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική.

Η ένταση προκλήθηκε ότι όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος απουσίαζε και φυσικά δεν ήταν διατεθειμένος να συζητήσει μαζί τους αλλά και γιατί οι άνδρες των ΜΑΤ τους απαγόρεψαν την είσοδο στο κτίριο.

Οι γιατροί εξαγριωμένοι έσπρωξαν τους αστυνομικούς μπήκαν στο Υπουργείο Υγείας και κατευθύνθηκαν προς το αμφιθέατρο, απαιτώντας να βρεθούν συνομιλητές εκ μέρων των αρμοδίων προκειμένου να εισακουστούν οι απόψεις τους σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές. Το προστατευτικό ρολό του κτιρίου ανέβηκε και οι απεργοί στο σύνολο τους μπήκαν μέσα στο αμφιθέατρο.

Αύτη την ώρα συζητούν με τον υφυπουργό Υγείας, Μιχάλη Τιμοσίδη και τον γεν. γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Αντώνη Δημόπουλο.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

1 Φεβρουαρίου 2011, 23:11:13
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί

Video από την κάμερα του κινητού του συναδέλφου Ηλία Τσέρκη.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

1 Φεβρουαρίου 2011, 23:13:30
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

1 Φεβρουαρίου 2011, 23:18:27
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

2 Φεβρουαρίου 2011, 09:28:19
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Κατάληψη στο υπουργείο Υγείας

Παραμένουν στο αμφιθέατρο του υπουργείου οι γιατροί ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Ανδρ. Λοβέρδο και απόσυρση του νομοσχεδίου στον κλάδο. Εντός της ημέρας οι αποφάσεις για την περαιτέρω στάση τους. Συνεχίζεται η κατάληψη του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους από γιατρούς, οι οποίοι ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να συζητήσουν για το νομοσχέδιο για τον κλάδο.

Δυνάμεις της αστυνομίας στυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια την Τρίτη.

Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών αποφάσισε εκτάκτως να κηρύξει σήμερα 24ωρη απεργία και καλεί τους γιατρούς να συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στο υπουργείο Υγείας.
Οι γιατροί αναμένεται να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις εντός της ημέρας.

Στη 1 το μεσημέρι πραγματοποιείται σύσκεψη όλων των ιατρικών φορέων με πρόταση για γενική απεργία τόσο στο ΙΚΑ όσο και στο ΕΣΥ.

Υπενθυμίζεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) εξήγγειλε δύο 48ωρες απεργίες από την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Την Τρίτη, επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, όταν οι γιατροί επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο και απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στα επεισόδια τραυματίστηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά, η οποία διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Μονάδα του νοσοκομείου και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


 

2 Φεβρουαρίου 2011, 10:19:15
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Για γέλια και για κλάματα!
Ένας πυρήνας ελευθεροεπαγγελματιών  υπερασπίζεται τάχα το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της υγείας.
Την ίδια στιγμή οι νοσοκομειακοί (και δεν αναφέρομαι στην ΟΕΝΓΕ) κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Ή περιμένουν πως και πως τα έξτρα εισοδήματα.

3 Φεβρουαρίου 2011, 00:04:38
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Αδιέξοδο στο διάλογο Λοβέρδου-γιατρών
 

Σε «ναυάγιο» κατέληξε η συνάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου με τους γιατρούς που πραγματοποιούν κατάληψη στο υπουργείο Υγείας. Μέτρα για την μείωση της ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας.

Στη συνάντηση του υπουργού Υγείας με τους γιατρούς που πραγματοποιούν κατάληψη δεν βρέθηκε λύση, καθώς οι γιατροί ζητούν απόσυρση του νομοσχέδιου για την Υγεία. Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντά «όχι» στην απόσυρση και υπογραμμίζει ότι «δεν μπορεί να ζητάς από την ελληνική κοινωνία να αυτοκαταργηθεί, αυτό σημαίνει έλλειψη μετριοπάθειας».Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση γιατροί και εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων συνεδριάζουν στο ισόγειο του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους. Μέχρι στιγμής, γίνεται λόγος για απεργίες διαρκείας από όλους τους γιατρούς, του ΙΚΑ, τους νοσοκομειακούς αλλά και τους ιδιώτες.

Την Πέμπτη στις 10 το πρωί οι γιατροί αναμένεται να έχουν συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Υγείας ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης κατέληξαν σε μέτρα ποροκειμένου να μειωθεί η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΙΚΑ, εξαιτίας της απεργίας.

Έτσι, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα μπορούν από τη Δευτέρα να απευθύνονται στους 12.500 συμβεβλημένους γιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ.
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις και στον τομέα της υγείας

Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ξεκίνησαν από χθες οι γιατροί του ΙΚΑ, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά τις αλλαγές στο σύστημα Υγείας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) προχωρεί σε δύο 48ωρες απεργίες που θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά, καθώς και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

3 Φεβρουαρίου 2011, 09:37:07
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Συνεχίζεται η μάχη της Υγείας

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι γιατροί, αντιδρώντας στο «πολυνομοσχέδιο» που προωθεί το υπουργείο Υγείας. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα νοσοκομεία αφού οι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν νεα 24ωρη για σήμερα, μετά το αδιέξοδο που επήλθε από τη χθεσινή συνάντησή τους με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Οι γιατροί συνεχίζουν την κατάληψη στο κτίριο του υπουργείου Υγείας.

Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι και την Παρασκευή τα πολυιατρεία του ΙΚΑ λόγω της απεργίας των γιατρών.
 
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


3 Φεβρουαρίου 2011, 18:30:55
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

4 Φεβρουαρίου 2011, 21:59:18
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Επιθετική ανακοίνωση του προέδρου της ΕΙΝΑΠ κατά των συντονιστών διευθυντών του ΕΣΥ

Υπό την πίεση της καθολικής αντίδρασης των γιατρών, έπεσαν οι μάσκες.


Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των συντακτών του νομοσχεδίου. Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα αυτών προς τους οποίους ο υπουργός Υγείας ξοφλάει γραμμάτια. Αποκαλύφθηκαν αυτοί που για χάρη τους ο Υπουργός επιμένει στο αναιτιολόγητο ατόπημα του, στην κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης των νοσοκομειακών γιατρών.
Ας αναλάβει πλέον τις εφημερίες των νοσοκομείων μ’ αυτούς που δεν εφημερεύουν ποτέ, με όσους διακατέχονται από περίεργες εμμονές.


Είναι μια μικρή μειοψηφία. Οι ικανοί Συντονιστές Διευθυντές του ΕΣΥ τους αγνοούν. Στηρίζουν και συντάσσονται με τις αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων.

Συνάδελφε μπορείς να βοηθήσεις;

Κάντο τώρα. Ψαλιδήζουν διαρκώς τις κατακτήσεις μας. Πρέπει να αντιδράσουμε. Ο κ. Λοβέρδος μας προσβάλει. Δώστου την απάντηση.

Σε λίγους μήνες θα αμφισβητηθούν με τις διάφορες συγχωνεύσεις και κλεισίματα νοσοκομείων και οι θέσεις μας. Θα το δεχτούμε αυτό; Αν διαθέτουμε τον καλός νοούμενο εγωισμό, ας το δείξουμε τώρα. Ειναι η ώρα που πρέπει ο καθένας για τον εαυτό του, τον συνάδελφο και τους νέους γιατρούς, που για πολλούς είναι παιδιά μας, να πάρουμε την προσπάθεια που κάνουμε σαν προσωπική μας υπόθεση. Τώρα κρινόμαστε όλοι μας.
Και συμμετέχουμε συνειδητά στην τετραήμερη πλέον απεργία 7 έως 10 Φεβρουαρίου. Τα νοσοκομεία δεν πρέπει να λειτουργήσουν.


Στάθης Τσούκαλος

Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ
« Τελευταία τροποποίηση: 4 Φεβρουαρίου 2011, 22:03:09 από alfie »

5 Φεβρουαρίου 2011, 14:00:46
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Ο υπουργός υγείας κατηγόρησε τους συνδικαλιστές γιατρούς λέγοντας πως εκείνοι είναι που δεν θέλουν “την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας” και όπως τόνισε “δεν την θέλουν γιατί από 7.000 - 8.000 οι γιατροί του ΙΚΑ θα αυξηθούν σε 36.000”.

Στο μεταξύ οι γιατροί του ΙΚΑ, αλλάζοντας την αρχική τους απόφαση για απεργία διαρκείας μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή. Εως και την ερχόμενη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά. Τριήμερη πανελλαδική απεργία -μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Υγεία- από την ερχόμενη Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, αλλά και το υγειονομικό προσωπικό του ΙΚΑ πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.

Οι γιατροί ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου και διάλογο από μηδενική βάση, ενώ καταγγέλλουν τον υπουργό πως με "προχειρότητα και αυτοσχεδιασμούς της στιγμής επιχειρεί να στήσει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του συνόλου των γιατρών και ειδικότερα των γιατρών του ΙΚΑ".

Πάντως οι γιατροί αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους καθ' όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας. Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά απειλούν με πειθαρχικές κυρώσεις όσους γιατρούς του ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ δέχονται τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


5 Φεβρουαρίου 2011, 14:52:54
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Tί ακριβώς (θέλουν να) κάνουν αυτοί Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος; Γιατί είναι εκεί;
Ποιοί είναι αυτοί και ποιοί είναι οι άλλοι; Εμείς με ποιούς είμαστε; Έχει καταλάβει κανείς τίποτε;

Μια φορά στα χρονικά βγήκε ένας ΥΥΚΑ επιτέλους να καταργήσει το ξέπλυμα συνταγών - πως να μην είμαστε μαζί του (σε αυτό) ;

(από το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος του ΙΚΑ)

3. Οι γιατροί του ΟΑΕΕ και του ΟΠΑΔ,  στα ιδιωτικά τους ιατρεία για λίγες εβδομάδες και
μέχρις ότου οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ -  ΕΤΑΜ παραλάβουν τα ατομικά τους
συνταγολόγια, συνταγογραφούν στα προσωπικά απλά συνταγολόγια που διαθέτουν, στα
οποία θα αναγράφουν το όνομα, τον αριθμό μητρώου και το ΑΜΚΑ του ασφαλισμένου.

4. Οι συνταγές αυτές εκτελούνται από το σύνολο των συμβεβλημένων με το ΙΚΑ -  ΕΤΑΜ
φαρμακείων
και εξοφλούνται με τη διαδικασία που με απόλυτη σαφήνεια καθορίζεται στο
σχέδιο νόμου,  που συζητείται στη Βουλή.  Στο ίδιο σχέδιο νόμου καθορίζεται ο τρόπος
πληρωμής των ιατρών, κατά πράξη και περίπτωση, σύμφωνα με το Π.Δ. 57/2005
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

5 Φεβρουαρίου 2011, 16:05:35
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Tί ακριβώς (θέλουν να) κάνουν αυτοί Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος; Γιατί είναι εκεί;
Παράθεση
οι νοσοκομειακοί γιατροί του ΙΚΑ
???
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά: απεργίες  
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
61129 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Μαρτίου 2016, 20:02:07
από Αρχίατρος
0 Απαντήσεις
7687 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Φεβρουαρίου 2020, 08:19:15
από Argirios Argiriou
6 Απαντήσεις
5046 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15 Δεκεμβρίου 2021, 22:34:50
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
8378 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Ιουνίου 2022, 16:34:29
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
1031 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Μαρτίου 2024, 07:20:17
από Argirios Argiriou