Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (205/493) > >>

dimipap73:
Όσοι μπήκαν στον ΕΟΠΥΥ από κοινωνική ευαισθησία μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν τα ονόματά τους στις αιτήσεις για τις 350 θέσεις του πρώην ΙΚΑ.
Για να δούμε αν σε τέτοιες συνθήκες η "κοινωνική προσφορά" ισχύει και εκτός ιδιωτικού ιατρείου.
ποιητα μου μηπως θα μπορουσατε να μου εξηγησετε τι εννοειτε με την παραπανω αναφορα?Οταν  μιλαμε για κοινωνικη προσφορα ειναι καλυτερα αυτος που κανει τη χρηση αυτης της κοινωνικης προσφορας να μην αισθανεται οτι του παρεχεται ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.Αυτος ο οποιος πληρωνε και πληρωνει την κοινωνικη του ασφαλιση ειναι ασχημο να μην μπορει να εξυπηρετηθει οταν αρρωστησει.Δεν ειμαι κατα της δημιουργιας ενος κοινωνικου ιατρειου και αν τελικα δημιουργηθει στην πολη μου θα το ενισχυσω οπως μπορεσω, αυτο δε σημαινει οτι θα αφαιρεσω το δικαιωμα των λιγων -τοσους μπορει τοσους αποζημιωνει το κρατος-ασθενων που μπορουν να εξυπηρετηθουν σε συνθηκες ιδιωτικου ιατρειου με δαπανη του ταμειου τους να εχουν αυτη την απολαβη.
Πραγματικα θα θελα ομως βασιλη να απλωσεις τον τραχανα και να μας πεις τι ενννοεις με την παραπανω αναφορα

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσοι μπήκαν στον ΕΟΠΥΥ από κοινωνική ευαισθησία μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν τα ονόματά τους στις αιτήσεις για τις 350 θέσεις του πρώην ΙΚΑ.
Για να δούμε αν σε τέτοιες συνθήκες η "κοινωνική προσφορά" ισχύει και εκτός ιδιωτικού ιατρείου.
ποιητα μου μηπως θα μπορουσατε να μου εξηγησετε τι εννοειτε με την παραπανω αναφορα?Οταν  μιλαμε για κοινωνικη προσφορα ειναι καλυτερα αυτος που κανει τη χρηση αυτης της κοινωνικης προσφορας να μην αισθανεται οτι του παρεχεται ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.Αυτος ο οποιος πληρωνε και πληρωνει την κοινωνικη του ασφαλιση ειναι ασχημο να μην μπορει να εξυπηρετηθει οταν αρρωστησει.Δεν ειμαι κατα της δημιουργιας ενος κοινωνικου ιατρειου και αν τελικα δημιουργηθει στην πολη μου θα το ενισχυσω οπως μπορεσω, αυτο δε σημαινει οτι θα αφαιρεσω το δικαιωμα των λιγων -τοσους μπορει τοσους αποζημιωνει το κρατος-ασθενων που μπορουν να εξυπηρετηθουν σε συνθηκες ιδιωτικου ιατρειου με δαπανη του ταμειου τους να εχουν αυτη την απολαβη.
Πραγματικα θα θελα ομως βασιλη να απλωσεις τον τραχανα και να μας πεις τι ενννοεις με την παραπανω αναφορα

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχω κάνει πολλές αναρτήσεις και απορώ πώς είναι δυνατόν να μην έχει γίνει κατανοητός ο τρόπος σκέψης μου.
Απαντώ λοιπόν εν τάχει:
Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους μπήκε κάποιος στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να περιμένει τη διεκδίκηση συλλογικής σύμβασης είναι τρεις:
1) Είχε περιορισμένη κίνηση
2) Είχε βλέψεις να εκμεταλλευτεί την όποια στρέβλωση προκύψει στο μέλλον
3) Είχε κοινωνική ευαισθησία και ένιωθε υπεύθυνος που οι ασφαλισμένοι θα έχαναν την κάλυψή τους.
Υπάρχουν και άλλοι πιο ασήμαντοι με τους οποίους δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ.
Καθώς λοιπόν (ορθώς) μας ενοχλεί το πρώην καθεστώς ΙΚΑ, είναι ευκαιρία να αποδειχθεί ότι υπάρχει τρόπος να διορθωθεί.
Τι καλύτερο από ένα γιατρό που έχει κοινωνική ευαισθησία να το πράξει - και μην το παίρνεις προσωπικά, πιστεύω ότι προηγούνται άλλοι πολλοί.
Οι δικές μου (ευαισθησίες) μάλλον έχουν στερέψει -  το απέδειξαν άλλωστε και τα πάμπολλα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της πόλης μου. Οπότε κάθομαι στη γωνιά μου και μετράω λεφτά, κρυφογελώντας με την κατάντια του ΕΣΥ και την αθλιότητα του κόσμου...
Αυτό άλλωστε δεν έπρεπε να κάνω για να είμαι συμβατός με τις κατηγορίες;
Ήμουν αρκετά ξεκάθαρος;

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
εγω προσωπικα μπηκα στον εοπυυ μονο γιατι ηξερα οτι ολοι οι υπολοιποι(πλην 2 τελικα)παθολογοι της πολης μου ειχαν ηδη μπει και επισης διοτι δεν ηξερα(ουτε ακομα ξερω)πως να πω στους ανθρωπους που παρακολουθουσα τοσα χρονια οτι πρεπει να πληρωθω για την δουλεια μου.οι περισσοτεροι το θεωρουν αυτονοητο. οτι με πληρωνει ο "φουφουτος"?συγνωμη αν ριχνω το επιπεδο...αλλα .....τελος παντων στους 2,5 μηνες εοπυυ καταλαβαινω οτι ο εοπυυ δεν ειναι λυση στα προβληματα κανενος (ιατρων -ασθενων).
βασικη μου προτεραιοτητα να δουλευω τιμιως και να αμοιβομαι αξιοπρεπως για την δουλεια μου οπως ολοι μας.μαλλον μακρινος στοχος για το προσεχες μελλον.
Βασιλη σε σεβομαι απεριοριστα για την ηθικη και για τις γνωσεις σου .οτι χρησιμο εμαθα ,το εμαθα απο εσενα ,το μικρο διαστημα που συνυπηρξαμε.οποιος σε αμφισβητει απλα δεν σε γνωριζει  και λυπαμαι πολυ γιατι χανει.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεγω προσωπικα μπηκα στον εοπυυ μονο γιατι ηξερα οτι ολοι οι υπολοιποι(πλην 2 τελικα)παθολογοι της πολης μου ειχαν ηδη μπει και επισης διοτι δεν ηξερα(ουτε ακομα ξερω)πως να πω στους ανθρωπους που παρακολουθουσα τοσα χρονια οτι πρεπει να πληρωθω για την δουλεια μου.οι περισσοτεροι το θεωρουν αυτονοητο. οτι με πληρωνει ο "φουφουτος"?συγνωμη αν ριχνω το επιπεδο...αλλα .....τελος παντων στους 2,5 μηνες εοπυυ καταλαβαινω οτι ο εοπυυ δεν ειναι λυση στα προβληματα κανενος (ιατρων -ασθενων).
βασικη μου προτεραιοτητα να δουλευω τιμιως και να αμοιβομαι αξιοπρεπως για την δουλεια μου οπως ολοι μας.μαλλον μακρινος στοχος για το προσεχες μελλον.
Βασιλη σε σεβομαι απεριοριστα για την ηθικη και για τις γνωσεις σου .οτι χρησιμο εμαθα ,το εμαθα απο εσενα ,το μικρο διαστημα που συνυπηρξαμε.οποιος σε αμφισβητει απλα δεν σε γνωριζει  και λυπαμαι πολυ γιατι χανει.

--- Τέλος παράθεσης ---
Φιλιώ έχεις μία μικρή υπερβολή καθότι συμπολεμίστρια επί μακρόν...
Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: Οι πραγματικές μορφές ηρωϊσμού της ιατρικής βρίσκονται στις κρατικές δομές. Όχι ότι δεν μπορεί να είναι κανείς αξιοπρεπής στο ιατρείο του. Κάθε άλλο. Αυτό δεν προσπαθούμε άλλωστε; Όμως ο ήρωας δεν αμοίβεται από αυτούς που ευεργετεί. Και για το λόγο αυτό όποιος εξιδανικεύει τα πράγματα πρέπει να προχωρήσει με προσωπικές θυσίες στο κάτι ανώτερο. Εγώ το δοκίμασα και δεν έχω το κουράγιο να το κάνω άλλο - το λέω ανοιχτά. Στο κάτω - κάτω δεν μπόρεσα τόσα χρόνια να συμμαζέψω τις προσωπικές μου ασυμβατότητες... Όμως νιώθω υπέροχα όταν βλέπω ανθρώπους να το κάνουν. Γνώρισα πρόσφατα ένα συνάδελφο πολύτεκνο σε ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων που παράτησε το (ένα και μοναδικό) ιατρείο στο νησί για να μπει στο ΕΣΥ. Και ο λόγος; Δεν υπήρχε άλλος να το κάνει! Δόξα και τιμή!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος'Εγγραφο ΕΟΠΥΥ για δυνατότητα συνταγογράφισης αναλώσιμου υλικού και βοηθημάτων από πιστοποιημένους ιατρούς στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ΠΙΣ| 06/03/2012 από: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σημείωση: ΔΕΝ υπάρχει στο site του ΕΟΠΥΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ίσως βοηθά το συνημμένο υπόδειγμα.
Ευπρόσδεκτες, φυσικά, παρατηρήσεις για διόρθωση/βελτίωση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση