Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (207/493) > >>

bpikou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ μηχανοργάνωση στον ΕΟΠΥΥ πάει στο φουλ. Τώρα καταχωρούμε τις επισκέψεις ηλεκτρονικά.
Δείτε το επισυναπτόμενο από το site του ΕΟΠΥΥ

--- Τέλος παράθεσης ---

Να χαρώ εγώ μηχανοργάνωση!!! Από εμάς ζητάνε ότι τους περάσει από το μυαλό και σήμερα που πήγα στην τοπική ΥΠΑΔ, οι σακούλες με τα χαρτιά έφταναν μέχρι το ταβάνι!!!
Σοβαρολογώντας τώρα, επειδή το έγγραφο είναι λίγο δυσνόητο, ανακεφαλαιώνοντας:
1. Καθημερινά καταχωρούμε τις επισκέψεις μέσω του e-diagnosis
2. Στο τέλος του κάθε μήνα θα στέλνουμε αναλυτικά την κατάσταση μέσω του eΔΑΠΥ και θα παίρνουμε αποδεικτικό κατάθεσης
3. Αφού γίνει αυτό, θα καταθέτουμε στην ΥΠΑΔ: την αίτηση, την κατάσταση των επισκέψεων, τα χαρτάκια των επισκέψεων, το αποδεικτικό από την eΔΑΠΥ και απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Μέχρι τώρα (για τους 2 πρώτους μήνες) εσείς είχατε καταθέσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Δεν θυμάμαι να ζητούσε κάτι τέτοιο η τελευταία εγκύκλιος, σωστά;

papila:
Διαδικασία αποπληρωμής των παλαιών οφειλών Φαρμακείων

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Κατά τα άλλα εμείς μηχανοργάνωση,γραφειοκρατεία, και αποπληρωμή παλαιών οφειλών τίποτε.............
μεγάλη κατάντια και απογοήτευση....... :( :( :(

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ηθελα να μπω στην κουβεντα γιατι θεωρω οτι επειδη υπαρχει διαφορετικη αντιληψη στον καθενα μας του τι γινεται ειναι δυσκολο η κουβεντα αυτη να εχει συνθετικο αποτελεσμα.Επειδη ομως μυγιαστηκα με τα περι ηρωισμου θα κανω καποιες επισημανσεις .Πρωτον δεν διεκδικησα το ρολο του ηρωα μιας και για λογους ιδεολογικους απο την αρχη της λειτουργιας του ιατρειου μου λειτουργουσα σαν ιδιωτης ιατρος και ο ιδιωτης εχει εξοδα και για να ανταπεξελθει πρεπει να εχει και εσοδα.εγω μαλιστα που χω συνηθησει σε εναν αστικο τροπο ζωης εχω περισσοτερα εξοδα και αρα πρεπει να δουλευω λιγο παραπανω για να τα καλυπτω.
Ειναι ομως φορες που βλεπεις καταστασεις  δυσκολες και λες  ρε γαμωτο εγω πως μπορω να βοηθησω σε αυτο.Εκει αλλος βγαζει απο τη τσεπη του καποα χρηματα,αλλος προσπαθει να δωσει δουλεια σε καποιον ,αλλος δινει ελεημοσυνη.Εγω θεωρω οτι οι εργαζομενοι και οι συνταξιουχοι δουλευουν και δουλεψαν στη ζωη τους αρκετα για να μην ειναι επαιτες ελεημοσυνης.ΜΠορουσα να βελτιωσω την υγεια καποιων απο αυτους χωρις να μεταφερω κοστη σε αυτους και χωρις να τους κανω να αισθανονται οτι ζηταν ελεημοσυνη.Μακαρι να πληρωνομουν περισσοτερο αποτο κρατος ωστε να καλυπτονταν περισοτεροι απο 50 την εβδομαδα αλλα οσο μου περεχεται το δικαιωμα να εξεταζω αυτους τους 50 με δαπανη του κρατους εγω θα το κανω.
...
Επισης θελω να σου πω βασιλη οτι δεν ανηκω στις 3περιπτωσεις  που περιεγραψες ,ισως αν η τριτη δεν ειχε το δευτερο κοματι να πλησιαζες.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ, αλλά ξέρεις ότι είσαι εξαίρεση του κανόνα όσον αφορά την αντίληψη περί ταμειακής ιατρικής. Εύχομαι να μπορείς να το κάνεις. Εγώ πλέον δεν έχω δυνάμεις και πιστεύω ότι ο πάλαι ποτέ κύριος εργοδότης μου με έχει πουλήσει ανεπανόρθωτα, μάλλον γιατί φταίω κι εγώ. Για αυτό του γυρίζω την πλάτη κουβαλώντας τις προσωπικές μου ενοχές και φυσικά απεκδύομαι επίσης τα περί ηρωισμού...

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ μηχανοργάνωση στον ΕΟΠΥΥ πάει στο φουλ. Τώρα καταχωρούμε τις επισκέψεις ηλεκτρονικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να χαρώ εγώ μηχανοργάνωση!!! Από εμάς ζητάνε ότι τους περάσει από το μυαλό και σήμερα που πήγα στην τοπική ΥΠΑΔ, οι σακούλες με τα χαρτιά έφταναν μέχρι το ταβάνι!!!
2. Στο τέλος του κάθε μήνα θα στέλνουμε αναλυτικά την κατάσταση μέσω του eΔΑΠΥ και θα παίρνουμε αποδεικτικό κατάθεσης
3. Αφού γίνει αυτό, θα καταθέτουμε στην ΥΠΑΔ: την αίτηση, την κατάσταση των επισκέψεων, τα χαρτάκια των επισκέψεων, το αποδεικτικό από την eΔΑΠΥ και απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Μέχρι τώρα (για τους 2 πρώτους μήνες) εσείς είχατε καταθέσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Δεν θυμάμαι να ζητούσε κάτι τέτοιο η τελευταία εγκύκλιος, σωστά;

--- Τέλος παράθεσης ---

1. Μεχρι τώρα καταχωρούσα (εμμέσως με το "ΝΑΙ" πληρωτέο) την επίσκεψη ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έδινα παραπεμπτικό.Πρέπει να περνάω την κάθε επίσκεψη στο
e-diagnosis ανεξάρτητα απο το εάν αφορά απλή εξέταση,συνταγογραφία ή/και παραπεμπτικογραφία ; Άν ναί ,πώς το κάνω αυτό ;

2.
--- Παράθεση ---Οι συμβεβλημένοι ιατροί από τον μήνα Ιανουάριο 2012 έχουν την
δυνατότητα και την υποχρέωση να υποβάλλουν, τη Δήλωση Αναλυτικών
Παραστατικών Υγείας (ΔΑΠΥ) μέσω internet στο σύστημα ηλεκτρονικής
καταχώρησης – υποβολής eΔΑΠΥ
--- Τέλος παράθεσης ---
 και μας το ανακοινώνουν το Μάρτιο ; Τώρα που ήδη έχουμε τρέξει και καταθέσει όλα τα γραφειοκρατικά στην
τοπική ΥΠΑΔ που μας ζητούσαν ;;
Δηλ πρέπει τώρα ΞΑΝΑ να καταχωρήσουμε της συγκεντρωτικές καταστάσεις (αντίγραφα αυτών)των μηνών Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  σε αυτο το eΔΑΠΥ;
Αφού τα χουμε ήδη καταθέσει ,γιατί δεν τα καταχωρούν οι ίδιοι όταν κάνουν τον έλεγχο της αίτησης ;

3.
--- Παράθεση ---Όσοι δεν διαθέτουν ήδη κωδικούς πρόσβασης στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία
eΔΑΠΥ (πρώην ΙΚΑ ΕΤΑΜ) θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή
eΔΑΠΥ του ΕΟΠΥΥ για την πρώτη φορά δηλώνοντας τους: ΑΜ ΤΣΑΥ,
ΑΜΚΑ, ΑΦΜ.
--- Τέλος παράθεσης ---
 Τί είναι το eΔΑΠΥ του ΕΟΠΥΥ ;;

4.
--- Παράθεση ---Προκειμένου να πληρωθούν και να συνεχίσουν να κάνουν χρήση της
ηλεκτρονικής καταχώρησης, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους στο eΔΑΠΥ, λαμβάνοντας κλειδάριθμο μέσω της κατά τόπους Περιφερειακής Υπηρεσίας ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ).
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο κλειδάριθμος αυτός έχει καμιά σχέση με την προσωπική καρτα του ΥΠΑΔ που έχουμε ;
Αν όχι ,θα πρέπει τώρα πού ήδη έχουμε καταθέσει τις αιτήσεις για Γενάρη -Φλεβάρη να ΞΑΝΑΠΑΜΕ στην υπηρεσία ΥΠΑΔ με τα αποδεικτικά ηλεκτρονικής υποβολής του διμήνου για να
πληρωθούμε ή αυτό αφορα τον μήνα Μαρτιο και μετα;

Θα μας τρελάνουνε. ??? ???
Χαλάλι όμως ,όσο σκέφτομαι εκείνο το bonus των 150 επιπλέον ασθενών στους ήδη 200 τον μήνα εφόσον συνταγογραφώ γεννόσημα
νιώθω τέτοια αγγαλίαση που δεν περιγράφεται...Αχ ,αυτός ο υπουργός μας ,ο Λοβέρδος ..τί Άγιος ανθρωπος που είναι ρε παιδιά.
Δεν ξέρω για σας ,αλλα εμένα με πιάνει μια συγκίνηση,ένα δέος ,ενα κατι όταν τον βλεπω να μιλάει στην τηλεόραση....Άγιος άνθρωπος ...

bpikou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ μηχανοργάνωση στον ΕΟΠΥΥ πάει στο φουλ. Τώρα καταχωρούμε τις επισκέψεις ηλεκτρονικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

1. Μεχρι τώρα καταχωρούσα (εμμέσως με το "ΝΑΙ" πληρωτέο) την επίσκεψη ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έδινα παραπεμπτικό.Πρέπει να περνάω την κάθε επίσκεψη στο
e-diagnosis ανεξάρτητα απο το εάν αφορά απλή εξέταση,συνταγογραφία ή/και παραπεμπτικογραφία ; Άν ναί ,πώς το κάνω αυτό ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Προσωπικά καταχωρώ όλες τις επισκέψεις ασθενών στο e-diagnosis, είτε τους έγραψα παραπεμπτικό εξετάσεων είτε όχι. Απλά περνάς τα στοιχεία τους στο e-diagnosis, δεν συμπληρώνεις εξετάσεις (αν πχ έχουν έρθει μόνο για φάρμακα) και όταν το σύστημα ρωτήσει αν είναι πληρωτέα επίσκεψη για τον ΕΟΠΥΥ, απαντάς ναι. Όσες φορές το έχω κάνει, μου βγάζει ότι αποθηκεύτηκε σαν παραπεμπτικό (έστω και αν δεν τυπώνεται).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση