Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (210/493) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Μερικές από τις καλύτερες υπουργικές αποφάσεις  ;D που έχω διαβάσει:

ΦΕΚ 545 Β' 1-3-2012

Περιεχόμενα:
Υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώριση των συνταγών στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και στους άλλους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης
Εφαρμογή συνταγογράφησης με Δραστική Ουσία
Ταινία γνησιότητας των φαρμάκων
Διατάξεις Τιμολόγησης Φαρμάκων
Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα εκτός εγκεκριμένων ενδείξεων
Καθολική και Υποχρεωτική Εφαρμογή των Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων Συνταγογράφησης
Έγκριση Εφημεριών Ιατρών Ε.Σ.Υ.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜερικές από τις καλύτερες υπουργικές αποφάσεις  ;D που έχω διαβάσει:

ΦΕΚ 545 Β' 1-3-2012

Περιεχόμενα:
Υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώριση των συνταγών στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και στους άλλους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης
Εφαρμογή συνταγογράφησης με Δραστική Ουσία
Ταινία γνησιότητας των φαρμάκων
Διατάξεις Τιμολόγησης Φαρμάκων
Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα εκτός εγκεκριμένων ενδείξεων
Καθολική και Υποχρεωτική Εφαρμογή των Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων Συνταγογράφησης
Έγκριση Εφημεριών Ιατρών Ε.Σ.Υ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα παύει να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Argirios Argiriou:
07/03/2012.
Η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολόγων, Κυτταρολόγων, Παθολογοανατόμων (ΠΕΕΒΙ) σχετικά με την νέα απόφαση του ΕΟΠΥΥ για τον τρόπο πληρωμής μας μέσω eΔΑΠΥ:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε τηλεφωνική επικοινωνία με help desk ΕΟΠΥΥ μου είπαν τα εξής:

1. Με την έναρξη λειτουργίας του eΔΑΠΥ ( απο αύριο το μεσημέρι) θα μπορούν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ
Ιατροί  να καταθέτουν ηλεκτρονικά της συγκεντρωτικές καταστάσεις ασθενών στο τέλος κάθε μήνα και θα λαμβάνουν αποδεικτικό ηλεκ.κατάθεσης.
Αυτό θα κατατίθεται πλέον στις τοπικές ΥΠΑΔ αντι των τυπωμένων συγκεντρωτικών καταστάσεων.
2.Δεν θα χρειάζεται πλέον να στέλνουμε με email την εβδομαδιαία συγκεντρωτική.

Σε ότι αφορά τους μήνες Ιανουάριο -Φεβρουάριο:
1- Απο αύριο μπορούμε να πιστοποιηθούμε στο eΔΑΠΥ και να καταχωρήσουμε της συγκεντρωτικές καταστασεις των μηνών Ιαν-Φεβ
2- Με την απόδειξη ηλεκτονικής κατάθεσης που θα τυπώσουμε ,πηγαίνουμε στο τοπικό ΥΠΑΔ και ζητάμε την μας δωθεί κλειδάριθμος.
3- Με τον κλειδάριθμο αυτό θα μπούμε εκ νέου στη υπηρεσία eΔΑΠΥ και θα ορίσουμε Λογαριασμό Τράπεζας ωστε να κατατεθούν
εκεί τα εκατομμύρια του ΕΟΠΥΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---

1) Δεν μπορώ δηλαδή κάθε εβδομάδα ή κατα την διάρκεια της ημέρα όπως καταχωρώ τις επισκέψεις στο e-diagnosis να παίρνω αντίγραφο για την εβδομάδα? Και πλέον θα βάζουμε στο e-diagnosis την επίσκεψη?
2) Αυτό το ξέρουμε εδώ και ένα μήνα! Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του e-diagnosis.

1) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Στο e-ΔΑΠΥ του ΕΟΠΥΥ πρεπει να μπούμε, υπάρχει και του ΙΚΑ ακόμα!
2) Τέλος δηλαδή τα ατομικά συνταγολόγια? Δεν θα υπάρχει κάπου που ο ασθενής θα έχει υπογράψει? Μπορώ δηλαδή να έχω ένα excel που να περνάω τα στοιχεία του ασθενή εκεί και στο τέλος του μήνα να τα περνάω στο e-ΔΑΠΥ? Άρα γλιτώνω από την χαρτούρα?
3) Και μαζί με το ανέκδοτο για τον Τοτό, θα υπάρχει πλέον και το ανέκδοτο ότι ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει!

Zachariadis:

--- Παράθεση ---2) Τέλος δηλαδή τα ατομικά συνταγολόγια? Δεν θα υπάρχει κάπου που ο ασθενής θα έχει υπογράψει? Μπορώ δηλαδή να έχω ένα excel που να περνάω τα στοιχεία του ασθενή εκεί και στο τέλος του μήνα να τα περνάω στο e-ΔΑΠΥ? Άρα γλιτώνω από την χαρτούρα?
--- Τέλος παράθεσης ---

Οχι δυστηχώς.Όταν θα πάς για κατάθεση της αίτησης πληρωμής στο ΥΠΑΔ ,θα καταθέτεις 1- τα ατομικά χαρτάκια με της υπογραφές 2- Το αποδεικτικό ηλεκτρονικής κατάθεσης των συγκεντρωτικών στο eΔΑΠΥ (αντι αυτων καθεαυτών των συγκεντρωτικών) 3-Την αίτηση που θα αναγράφει πόσα εκατομμύρια ζητάς για τον μήνα που πέρασε 4....απόδειξη ; (δεν είμαι σιγουρος για αυτό)

** προσωπικά βρίσκω την διαδικασία καταχώρησης καθε ασθενή στο e-diagnosis πολύ χρονοβόρα.
Δηλ ,δεν φτάνει που πρέπει να κάνω πολλαπλές καταχωρήσεις για κάθε τριάδα σκευασμάτων ,αντε μετά να πρέπει να
ανοίξω την άλλη εφαρμογή για να καταχωρώ ΚΑΙ εκεί...
Δεν σκοπεύω να το κάνω.Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω ποτέ πάνω απο 120-130 ασθενείς μηνιαία και φυσικά
ούτε πλησιάζω τον αριθμό 50 εβδομαδιαία.Θα μου ήταν αδύνατον να κάνω την δουλειά μου με τέτοιο
αριθμό ασθενών.Δεν είμαι ΑΤΜ ιατρικό μηχάνημα συνταγογράφησης!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση