Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (22/493) > >>

Harper:
πάντως ο κόσμος φαίνεται να μην έχει καταλάβει τίποτα και αν παρακολουθήσει κάποιος ειδήσεις μιλάνε για αμοιβές συμβεβλημενων ιατρων που ξεκινουν από 900 ευρώ αλλά τονίζουν με έμφαση πως μπορει να φτάσουν και τα 2500 ή 2800 σε καποιοες ειδικότητες.Και αυτό το τελευταίο περνάει στο υποσυνείδητο το μέσου πολίτη που σε περίπτωση ισχνών αγελάδων νομίζει πως οι γιατροι θα "καθαρίζουν" 2500 ευρώ.Μιλάμε για σχεδόν γκεμπελικη παραπληροφόρηση με τις ευλογίες κάποιων καναλιών

bpikou:
Να ρωτήσω κάτι, το οποίο δεν κατάλαβα καλά!
Διαβάζωντας αυτό: "Ξεκινούμε με τις 5 χιλιάδες συμβάσεις, το επαναλαμβάνω, που θα είναι νέες συμβάσεις ενιαίες και στις οποίες μπορεί να ενταχθεί και ο γιατρός που σήμερα έχει με τον ΟΠΑΔ, με τον ΟΓΑ, με οποιοδήποτε ταμείο. Εκτιμάμε ότι θα υπογράψουν γιατροί και από εκείνους οι οποίοι σήμερα εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους αυτών των ταμείων" αντιλαμβάνομαι ότι η σύμβαση που έχω εγώ με τον ΟΠΑΔ μέχρι το 2013, ισχύει ούτως ή άλλως, και μόνο αν θέλω εγώ την επεκτείνω με τον ΕΟΠΥΥ. Έτσι είναι ή έχω χαζέψει εντελώς;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα ρωτήσω κάτι, το οποίο δεν κατάλαβα καλά!
Διαβάζωντας αυτό: "Ξεκινούμε με τις 5 χιλιάδες συμβάσεις, το επαναλαμβάνω, που θα είναι νέες συμβάσεις ενιαίες και στις οποίες μπορεί να ενταχθεί και ο γιατρός που σήμερα έχει με τον ΟΠΑΔ, με τον ΟΓΑ, με οποιοδήποτε ταμείο. Εκτιμάμε ότι θα υπογράψουν γιατροί και από εκείνους οι οποίοι σήμερα εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους αυτών των ταμείων" αντιλαμβάνομαι ότι η σύμβαση που έχω εγώ με τον ΟΠΑΔ μέχρι το 2013, ισχύει ούτως ή άλλως, και μόνο αν θέλω εγώ την επεκτείνω με τον ΕΟΠΥΥ. Έτσι είναι ή έχω χαζέψει εντελώς;

--- Τέλος παράθεσης ---

Όνειρα γλυκά..... Αναρωτιέμαι τι θα σου χρησιμεύσει η σύμβαση με τον ΟΠΑΔ, το συνταγολόγιο του ΟΠΑΔ καταργείται και ο ΟΠΑΔ δεν θα σε πληρώνει πια καθώς τις υπηρεσίες του θα τις έχει αναλάβει ο ΕΟΠΥΥ...

Εκείνο που (δεν) μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα δελτία ειδήσεων δεν είπαν κουβέντα για την σημερινή συνέντευξη..... ή εάν είπαν, ειπαν το 1% της συνέντευξης....

Harper:
Οντως τα κανάλια το "εθαψαν" το θέμα.Και όσα ειπαν κάτι,μίλησαν και καλά για τον αγρότη που πλέον θα μπορει να απευθυνεται στο γιατρό της αρεσκειας του και όχι αποκλειστικά στο Κέντρο Υγείας όπως έκανε μέχρι σημερα.Μα καλά,είναι τόσο άσχετοι και επιδερμικοί οι δημοσιογράφοι σε αυτη τη χώρα ή τόσο κατευθυνόμενοι?Πότε και πως θα καταλάβει επιτέλους ο κόσμος πως αυτό που πάει να δημιουργηθεί δεν είναι υπηρεσίες τύπου ΟΠΑΔ για ΟΛΟΥΣ αλλά υπηρεσίες τύπου ΙΚΑ(κοινώς γάγγραινα) για ΟΛΟΥΣ!!!

Όσο για τον ΟΠΑΔ έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο Κουναλάκης παραπάνω,πόσο μάλλον οταν ηδη χρωστάει δεδουλευμενα σχεδόν έτους σε συμβεβλημένους ιατρούς (αλήθεια θα κάνει τίποτα με αυτη την "εκκρεμότητα" ο lover ή όδευει μεγαλοπρεπώς προς ντουφεκιά-κανόνι?)

bpikou:
Τα κανάλια δεν είπαν και δεν θα πουν τίποτα. Τα εργασιακά θέματα των ιατρών δεν "πουλάνε". Έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση στον κόσμο, ότι όλοι οι ιατροί τα "παίρνουν" χοντρά και μέχρι τώρα έχουν βγάλει αρκετά λεφτά, οπότε να τους κοπεί λίγο ο βήχας! Και για αυτή την εντύπωση βέβαια φταίει και μια μικρή μερίδα συναδέρφων, η οποία βγάζει κακό όνομα και στους υπολοίπους. Το βασικό θέμα για εμένα είναι: Τώρα όλοι οι ιατροί με το που τελειώσουν την ειδικότητα (και είμαστε και πολλοί, ζωή να'χουμε) οδηγούνται σχεδόν υποχρεωτικά στο ιδιωτικό επάγγελμα, καθώς το ΕΣΥ μας τελείωσε και τα επικουρικά μειώθηκαν πολύ. Οπότε θα καταντήσει (αν δεν έχει γίνει ήδη): ο θάνατος σου, η ζωή μου!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση