Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (216/493) > >>

md:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜήπως ξέρει κανείς πως μπαίνειις στο e-ΔΑΠΥ γιατί εγώ με τους κωδικούς που είχα απο τον ΟΠΑΔ για συνταγογράφηση δεν μπόρεσα να μπώ

--- Τέλος παράθεσης ---
Δημιουργεις καινουριους.Οι οδηγιες ειναι στο site του ΕΟΠΥΥ.Καλο κουραγιο

bpikou:
Νέα εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με την οποία οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου ιατροί του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ κ.α.) μπορούν να δέχονται μέχρι 150 ασθενείς τον μήνα, στο ιδιωτικό τους ιατρείο.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝέα εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με την οποία οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου ιατροί του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ κ.α.) μπορούν να δέχονται μέχρι 150 ασθενείς τον μήνα, στο ιδιωτικό τους ιατρείο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπορούν. Θέλουν όμως? Γιατί οι περισσότεροι γιατροί που ξέρω που είναι μόνιμοι στο ΙΚΑ δεν θέλουν ούτε καν να ακούνε ΕΟΠΥΥ.

Δ. Κουναλάκης:
Νομίζω ότι είναι ώρα να κάνω ότι κάνει και ο υπουργός: Να επιβάλλω διαχειριστικό κόστος στον ασθενή 1ευρώ για κάθε επίσκεψη που πληρώνεται μέσω ΕΟΠΥΥ.
Και σκέφτομαι να το κάνω, γιατί πλέον και ο διαχειριστικός χρόνος είναι περισσότερος από τον ιατρικό:
α) ηλεκτρονική καταχώρηση στο e-diagnosis
β) ηλεκτρονική καταχώρηση στο e-δαπυ
γ) κόστος αναλωσίμων; (ηλεκτρονική τη λέμε, χαρτια-χαρτιών και κοντεύει να καταναλώνω πιο πολύ χαρτί κι από το υπουργείο τους)

ας πούμε ότι βγάλουμε την ηλεκτρονική συνταγογραφία-παραγγελία εξετάσεων έξω, τα υπόλοιπα;

Εγώ για όλα αυτά θα βάλω μόνο ένα ευρώ, όταν ο υπουργός με χρεώνει 1 ευρώ μόνο για το πέρασμα μιας χειρόγραφης συνταγής.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω ότι είναι ώρα να κάνω ότι κάνει και ο υπουργός: Να επιβάλλω διαχειριστικό κόστος στον ασθενή 1ευρώ για κάθε επίσκεψη που πληρώνεται μέσω ΕΟΠΥΥ.
Και σκέφτομαι να το κάνω, γιατί πλέον και ο διαχειριστικός χρόνος είναι περισσότερος από τον ιατρικό:
α) ηλεκτρονική καταχώρηση στο e-diagnosis
β) ηλεκτρονική καταχώρηση στο e-δαπυ
γ) κόστος αναλωσίμων; (ηλεκτρονική τη λέμε, χαρτια-χαρτιών και κοντεύει να καταναλώνω πιο πολύ χαρτί κι από το υπουργείο τους)

ας πούμε ότι βγάλουμε την ηλεκτρονική συνταγογραφία-παραγγελία εξετάσεων έξω, τα υπόλοιπα;

Εγώ για όλα αυτά θα βάλω μόνο ένα ευρώ, όταν ο υπουργός με χρεώνει 1 ευρώ μόνο για το πέρασμα μιας χειρόγραφης συνταγής.

--- Τέλος παράθεσης ---
1) Νομίζω ότι είναι λίγο, έστω και για τη γραμματέα.
2) Δε νομιμοποιείται κανείς να το κάνει.
3) Βούτυρο στο ψωμί του ΥΥΚΑ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση