Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (234/493) > >>

Gatekeeper:
Απο 1/4/12 το ΝΑΤ εντασσεται στον ΕΟΠΥΥ.
Οι συμβεβλημένοι με το ΝΑΤ ιατροί συμβαλλονται και αυτοί αυτοδικαια με τον  ΕΟΠΥΥ?

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη ηληθιοτητα δεν εχει τελος

οι ασθενεις που εχουν ΧΑΠ=ΣΔ-ΥΠΕΡΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑ-ΣΝ  και παιρνουν 10-15 φαρμακα δλδ πρέπει να πεθάνουν η να δωσουν 200-300ευρωπουλα

ΑΙΣΧΟΣ

--- Τέλος παράθεσης ---

medicus:
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Σύντομα η ανακοίνωση της ίδρυσης ιατρικής ειδικότητας με τίτλο "ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ". Απ'ότι φαίνεται ετοιμάζουν και το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γενοκτονίας.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...από που προκύπτει ο περιορισμός των 2 συνταγών ανά ασφαλισμένο το μήνα για τους ιδιώτες μη συμβεβλημένους;
...

--- Τέλος παράθεσης ---

Στην σελίδα 2 του εγγράφου, στο δεύτερο ήμισυ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε, αυτό το διάβασα και είναι ουσιαστικά απόφαση/κανόνας
Το ερώτημά μου είναι με βάση ποια νομοθεσία, κανονισμό ή εγγύκλιο του Οργανισμού βγήκε αυτή η απόφαση, αφού στην αρχή του εγγράφου λέει: "Θέτουμε υπόψη σας ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τον Ενιαίο Κανονισμό Υγειονομικής Περίθαλψης ΕΟΠΥΥ και τις εγγυκλίους που έχουν εκδοθεί από τον Οργανισμό, ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες συνταγογράφησης που οφείλουν να ακολουθούν οι ιατροί που συνταγογραφούν για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού"

Αλλά τι θέλω και ρωτάω ε; Αφού είπαμε ο κος Πρόεδρος και οι αποφάσεις του είναι η ισχύουσα νομοθεσία!

medicus:
Διαμαντή, εικάζω ότι στηρίζονται(νομικά) στο γενικότερο νόημα των φράσεων, που πάντα τοποθετούν ΤΥΧΑΙΑ μέσα στα νομοσχέδια, και λένε εν ολίγοις ότι "πρέπει να υπακούμε σε τυχόν εφαρμοστικές εγκυκλίους και υπουργικές αποφάσεις". Είμαι σχεδόν σίγουρος -θα το κοιτάξω καλύτερα αύριο(κάτι θυμάμαι)- ότι θα βρούμε παραπάνω από μία τέτοιες παρόμοιες φράσεις "κλειδιά".

Ο νοών νοείτω...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση