Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
Σημερα στο ικα μου ειπαν οτι θα πληρωθουμε ΝΟΕΜ-ΔΕΚ αλλα για τους προηγουμενους μηνες τιποτα
ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςσημερα με πηραν απο την υπαδ για να δωσω αποδειξη για ιανουαριο και φεβρουαριο του 2012 εοπυυ για το ποσο των 1800 ευρω και ζητουν και φορ.ενημεροτητα.φυσικα αν δεν μπουν χρηματα στον λογαριασμο επιφυλασσομαι διοτι και απο το ικα με ειχαν παρει τηλ να δωσω σεπτεμβριο του 11 προ μηνων και ενω εκοψα αποδειξη και θα τα φορολογηθω λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμενα σημερα μου πληρωσε το ΙΚΑ Νοεμβριο και Δεκεμβριο του 2011. ;D
Στην ΥΠΑΔ ουτε με εχουν παρει ουτε τους εχω κοψει αποδειξη ουτε μου εχουν ζητησει. Ισα-ισα, που την περασμενη εβδομαδα που πηγα για κλειδαριθμο και προσκομιση Αποδεικτικων Υποβολης μου ειπαν "καλα που δεν κοψατε, θα σας ειδοποιησουμε". Θα δειξει, τους δινω λιγο περιθωριο ακομη.
Οσο για το θεμα "εκοψα αποδειξη και θα φορολογηθω" που διαβαζω συνεχως: εχω χασει επεισοδια και εχει παψει να ισχυει Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ή απλα δεν το γνωριζετε?
--- Παράθεση ---[...]
Ύστερα από τα παραπάνω, ως χρόνος απόκτησης του αμοιβών των ιατρών που συμβάλλονται με ασφαλιστικά ταμεία θεωρείται εκείνος κατά τον οποίο οι δικαιούχοι έλαβαν γνώση της έκδοσης των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής ή έλαβαν τη σχετική βεβαίωση αμοιβών στην οποία υποχρεωτικά αναγράφεται το σύνολο των χρηματικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν στο όνομά τους και το συνολικό ποσό των δικαιούμενων αμοιβών, χωρίς να εξετάζεται ο χρόνος έκδοσης του προβλεπόμενου από τον Κ.Β.Σ., παραστατικού στοιχείου.
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
EYXΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!
Fuentes:
SOS
Παρακαλώ αν γνωρίζει κάτι κάποιος συνάδελφος, ας με ενημερώσει...
Εδώ και 3 ημέρες δεν μπορώ να μπω στο ε-δαπυ, αφού μετά την εισαγωγή του κωδικού μου, μου βγάζει το μήνυμα "Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης".
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει / πως θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα / που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να μου το λύσουν??
Ευχαριστώ πολύ!
ippocrate:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ INJ. ARANESP ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΥΕΛΟΔΥΣΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ?
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ INJ. ARANESP ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΥΕΛΟΔΥΣΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, με γνωμάτευση αιματολόγου Νοσοκομείου και με την προϋπόθεση ότι θα υπογράψει την ένδειξη "στερούμεθα" το σχετικό κρατικό φαρμακείο (ΕΟΠΥΥ/ΕΣΥ).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση