Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (252/493) > >>

Zachariadis:
Αν με τα 4ωρα ,γλιτώνεις την ηλεκτρονική γραφειοκρατία
Αν σου καλύπτει το ΤΣΑΥ
Αν ΔΕΝ περιλαμβάνει ειδικές ιατρικές πράξεις
Τότε είναι σίγουρα καλύτερα απο την 2ετή σύμβαση των ήδη συμβεβλημένων που είναι
ασυμβίβαστη με την  οικονομική επιβίωση ιδιωτικού ιατρείου...

Άσε που πλήρώ και όλες της προυποθέσεις...
Πτυχίο με άριστα,ειδικότητα μεσ στην τελευταία 5ετία,έγγαμος με 3 παιδιά.
 8)

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
επειδη ειχα τεβε πιστευω οτι ολοι θα ερχονται οποτε θελουν με αποτελεσμα να καυγαδιζουμε  καθε μερα η θα συνωστιζονται καμμια 50 ρια ατομα στο ιατρειο σας καθημερινα (μεσος ορος ασθενων μονο τεβε καθε μερα15- 20,-καποιες μερΕς 20-30 καποιες 10).και φυσικα αν εχουν περιμενει 2 ωρες για να μπουν στο ιατρειο και ειναι 1 παρα 5 θα πρεπει να εξυπηρετηθουν ...δωρεαν φυσικα.το δε απογευμα θα το περναμε ολοι μας παιζοντας παιχνιδια και κυνηγωντας μυγες το καλοκαιρι.....επισης στην συμβαση  και στο φεκ αναγραφεται οτι ο μισθος κατα μεσο ορο 2000 ευρω μικτα και πουθενα δεν αναφερεται καλυψη ασφαλιστικων εισφορων..γενικα το περισσευμα με το οποιο καλουμαστε να ζησουμε ειναι γυρω στα 540 ευρω(.μειον ασφαλεια,ενοικιο κοινοχρηστα ρευμα,νερο τηλεφωνο αναλωσιμα και 23%φορος).επισης ενα ακομα πραγμα που πρεπΕι να πουμε ειναι και η δεσμευση διοτι δεν δικαιουσαι αδεια .εαν δεν υπηρχε συναδελφος να σε καλυψει για τις μερες που ελειπες στο τεβε σου κρατουσαν τα χρηματα και γινοτανε και διακοπη πληρωμης της ασφαλειας για εκεινες τις μερες ,τις οποιες πηγαινες και τις πληρωνες μονος σου στην τραπεζα και εμπλεκες με τη γραφειοκρατια του ΤΣΑΥ.οσο για τη διακοπη της συνταγογραφησης .....θα γονατισουν οι κρατικες δομες που ηδη κακοπληρωνονται ....

Zachariadis:
Πληρώθηκα 1 μήνα του ΕΟΠΥΥ (Ιανουαάριο).
Τα χρήματα ήταν κατα 40% λιγότερα απο αυτά για τα οποία τους έχω κόψει απόδειξη.
Έμεινα με το στόμα ανοιχτό :o :o
Σας παρακαλώ,επειδή κοντεύω να τρελαθώ και δεν έχω ιδέα για το πώς λειτουργεί αυτή η ιστορία :
Κατακρατούν κάποιο φόρο ο οποίος στην συνέχεια εκπίπτει απο την φορολογική μου δήλωση ;
Δηλ. αυτή είναι η διαδικασία : π.χ βλέπεις 100 ασθενείς ΕΟΠΠΥ ,κόβεις απόδειξη ότι πήρες 1000 ευρώ,
και σου καταθέτουν 650; ???

EzeΤΡΟΛ:
Haircut 35% ?
S(h)ame here (ESY).

papila:
έπεσαν οι πληρωμές

για 200 επισκεψεις Ιανουάριο και 200 επισκέψεις Φεβρουάριο μου πιστώθηκε το κατωτέρω

Έλεγχος στο Υπόλοιπο του Λογαριασμού
Συντομογραφία (Alias) Λογαριασμού:    TPX02
Ποσό Κίνησης:    2.791,52 EUR (ΠΣ)
Αιτιολογία Κίνησης:    ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
Ημ/νία Εκτέλεσης:    11-04-2012
Ημ/νία Αξίας:    11-04-2012
Λογιστικό Υπόλοιπο:    2.791,52 EUR
Διαθέσιμο Υπόλοιπο:     2.791,52 EUR

Τα συμπεράσματα δικά σας..........

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα