Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (253/493) > >>

papila:
μου γύρισαν τις αποδείξεις πίσω που είχα κόψει το 100% του ποσού και μου είπαν
και έκοψα νέες με το 90%.Τα υπόλοιπα μετά την εκκαθάριση μου είπαν....
μαζί με του ΟΠΑΔ,ΤΣΑΥ υπέρ πίστεως και πατρίδας δηλαδή.....
και μετά μείον και ο φόρος 20%....

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠληρώθηκα 1 μήνα του ΕΟΠΥΥ (Ιανουαάριο).
Τα χρήματα ήταν κατα 40% λιγότερα απο αυτά για τα οποία τους έχω κόψει απόδειξη.
Έμεινα με το στόμα ανοιχτό :o :o
Σας παρακαλώ,επειδή κοντεύω να τρελαθώ και δεν έχω ιδέα για το πώς λειτουργεί αυτή η ιστορία :
Κατακρατούν κάποιο φόρο ο οποίος στην συνέχεια εκπίπτει απο την φορολογική μου δήλωση ;
Δηλ. αυτή είναι η διαδικασία : π.χ βλέπεις 100 ασθενείς ΕΟΠΠΥ ,κόβεις απόδειξη ότι πήρες 1000 ευρώ,
και σου καταθέτουν 650; ???

--- Τέλος παράθεσης ---

παντα στις πληρωμες απο το δημοσιο γινεται παρακρατηση φορου περιπου 22-23% του ποσου που αναγραφεται στην αποδειξη.συν το 10% που ΘΑ τα παρουμε..απο τα 2000 παιρνεις τελικα 1390 στο χερι αν εχεις 200 επισκεψεις.βγαλε τωρα το 1000ρικο για τα μηνιαια εξοδα και μετα σου μενει το αστρονομικο ποσο των 390-395 ευρω!!!!!!!!!!και εις αλλα με υγεια!στην αλεξ/πολη παντως μεχρι τις 2.30 που περασα απο την τραπεζα δεν εχει πιστωθει τιποτα στον λογαριασμο μου

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν με τα 4ωρα ,γλιτώνεις την ηλεκτρονική γραφειοκρατία
Αν σου καλύπτει το ΤΣΑΥ
Αν ΔΕΝ περιλαμβάνει ειδικές ιατρικές πράξεις

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν περιλαμβάνει ιατρικές πράξεις και θα τις χρεώνεις στον παθόντα (ή θα οτυ δίνεις παραπεμπτικό και θα πηγαίνει σε Κ/Δ με τωρινή σύμβαση που κάνει πράξεις  ;D :D)
Καλύπτει το ΤΣΑΥ αλλά απο τα λεφτά τα δικά σου (δλδ θα κόβεις απόδειξη πχ 2000 και θα αφαιρείται 20% φόρος, η εισφορά του ΤΣΑΥ και κάτι χαρτόσημα οπότε παίρνεις ~1300 ευρώ [υπολογίζω αναλογικά απο όσα έπαιρνα στο ΤΕΒΕ]).
Ηλεκτρονική γραφειοκρατία και εΔΑΠΥ λογικά δεν θα έχεις (αλλά κάτι θα βρούν να σε βασανίσουν).
Στα υπόλοιπα απάντησε σωστά η Φιλιώ... Όσο για το θέμα της άδειας αν είσαι σε μικρο μέρος είναι πρόβλημα. Εμείς στη Λάρισα αλληλοκαλυπτόμαστε και για λίγες μέρες δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα...
Καλή τύχη (και απόφαση).

Ορθοπαιδικός:
Σχετικά με την προκήρυξη... Θυμάμαι κάποιος πρόεδρος έλεγε ότι αν προσπαθήσουν να δηλωθούν πάνω απο 5000 παθόντες σε ενα γιατρό (με το capitation) τότε αυτόματα θα δηλώνονται σε άλλον....
Λοιπόν 179 ορθοπαιδικοί (τιμαμε πρώτα το σπίτι μας) θα βλέπουν *5000= 900.000 παθόντες. Οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι?
Βέβαια το κόλπο είναι ότι δεν μας δηλωνουν ασθενείς (παθόντες) αλλα ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. οπότε βάζω περίπου 2-3 εκατ.  εργαζόμενοι-ασφαλισμένοι αλλα και πάλι δεν βγαινουν τα νούμερα.... Οπότε βλέπω να δηλώνουν τον καθένα 15000 ασφαλισμένοι (ή  :D :D :D 50000 δυνητικοί ασθενείς).
Καλά στους παθολόγους (2000) τα πράγματα είναι καλύτερα  :laugh: (~1500 ασφαλισμένοι δεν θα παίρνουν ούτε τα 1800 ευρώ...).
Ε, ρε γλέντια...

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠληρώθηκα 1 μήνα του ΕΟΠΥΥ (Ιανουαάριο).
Τα χρήματα ήταν κατα 40% λιγότερα απο αυτά για τα οποία τους έχω κόψει απόδειξη.
Έμεινα με το στόμα ανοιχτό :o :o
Σας παρακαλώ,επειδή κοντεύω να τρελαθώ και δεν έχω ιδέα για το πώς λειτουργεί αυτή η ιστορία :
Κατακρατούν κάποιο φόρο ο οποίος στην συνέχεια εκπίπτει απο την φορολογική μου δήλωση ;
Δηλ. αυτή είναι η διαδικασία : π.χ βλέπεις 100 ασθενείς ΕΟΠΠΥ ,κόβεις απόδειξη ότι πήρες 1000 ευρώ,
και σου καταθέτουν 650; ???

--- Τέλος παράθεσης ---

παντα στις πληρωμες απο το δημοσιο γινεται παρακρατηση φορου περιπου 22-23% του ποσου που αναγραφεται στην αποδειξη.συν το 10% που ΘΑ τα παρουμε..απο τα 2000 παιρνεις τελικα 1390 στο χερι αν εχεις 200 επισκεψεις.βγαλε τωρα το 1000ρικο για τα μηνιαια εξοδα και μετα σου μενει το αστρονομικο ποσο των 390-395 ευρω!!!!!!!!!!και εις αλλα με υγεια!στην αλεξ/πολη παντως μεχρι τις 2.30 που περασα απο την τραπεζα δεν εχει πιστωθει τιποτα στον λογαριασμο μου

--- Τέλος παράθεσης ---

Μία από τα ίδια...τελικά για πόσο μ.....ς μας περνάνε??και έρχονται χειρότερα (βλ. 2.101 – 2.500 ασφαλισμένοι 1.800 € ΜΙΚΤΑ ήτοι 1200 κουτσουρεμένα και χωρίς ίχνος πληρωμών για το ΤΣΑΥ μας).Απορώ πως νομίζουν ότι λειτουργούν τα ιδιωτικά ιατρεία...σαν φιλανθρωπικά ιδρύματα??
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ...

Τους χρειάζεται ένα ηχηρότατο "χαστούκι" από τον Ιατρικό κόσμο για να συνειδηιτοποιήσουν ότι με την Υγεία του κόσμου δεν πρέπει να παίζουν και κατά πρόεκταση με τους Ιατρούς..κι αν νομίζει ο αυτοαποκαλούμενος "Υπουργός" ότι θα τσιμπήσουμε με τα πετσοκομμένα ψιχουλάκια του, νομίζει λάθος!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση