Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (255/493) > >>

tasath:
13 μύρια για σύστημα ραντεβού;;;;;;
Θα μου πεις εδώ έδωσαν 2 μύρια για το άθλιο site της Βουλής...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος0,90 ευρώ  :D

Το ωράριο λειτουργίας του συστήματος θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ και ο ασφαλισμένος θα μπορεί - με ένα τηλεφώνημα - να κλείνει περισσότερα του ενός ραντεβού.

Το κόστος ανά κλήση θα ανέρχεται στα 0,90 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τηλεφωνήματα που πραγματοποιούνται από σταθερά τηλέφωνα εντός Ελλάδας.  :D Δεν προβλέπεται μέγιστη χρέωση για λοιπές κατηγορίες κλήσεων.  :D :D

--- Τέλος παράθεσης ---
Καλησπέρα σας.
Με λένε Denominator και αν δεν πίστευα στο Θεό θα το μετέφραζα "ξεβαφτιστή".
Μόλις γίνει το νέο σύστημα των ραντεβού, για τρεις μήνες θα προσφέρω στην τιμή των 1,10 ευρώ (λιγάκι λιγότερο από το κόστος του τηλεφωνήματος για ραντεβού) με απόδειξη, τις ίδιες υπηρεσίες κατόπιν ραντεβού με τη δική μου γραμματεία (χωρίς χρέωση, φυσικά).
Καθότι έχω καιρό να λαϊκίσω και μ' αρέσει...

κατμαρκ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Medicine Man:
Στον κανονισμο παροχών αν δέν κάνω λάθος ο Οίκος Ναύτου δεν περιλαμβάνεται στα ταμεία που συνιστούν τον ΕΟΠΥΥ.Τελικά τι ισχύει για αυτό το ταμείο?

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σας.
Με λένε Denominator και αν δεν πίστευα στο Θεό θα το μετέφραζα "ξεβαφτιστή".
Μόλις γίνει το νέο σύστημα των ραντεβού, για τρεις μήνες θα προσφέρω στην τιμή των 1,10 ευρώ (λιγάκι λιγότερο από το κόστος του τηλεφωνήματος για ραντεβού) με απόδειξη, τις ίδιες υπηρεσίες κατόπιν ραντεβού με τη δική μου γραμματεία (χωρίς χρέωση, φυσικά).
Καθότι έχω καιρό να λαϊκίσω και μ' αρέσει...

--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή απόρησαν κάποιοι συνάδελφοι τι αντιπροσωπεύει το πιο πάνω post, δηλώνω τα εξής:
1) Δεν έχω τίποτε με τους συναδέλφους που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ - είναι ακριβώς το ίδιο απέναντι στα μάτια μου (άσχετα αν εγώ ακολουθώ τον άλλο δρόμο προς το παρόν).
2) Δεν έχω τίποτε επίσης με την ιδέα του ΕΟΠΥΥ ως ενιαίου ταμείου που καλύπτει τις ανάγκες του συνολικού πληθυσμού στα πλαίσια της λειτουργίας του ευνομούμενου κράτους πρόνοιας.
3) Δυστυχώς οι υπηρεσίες που ευαγγελίζεται ο ΕΟΠΥΥ ότι προσφέρει περνούν μέσα από την εν πολλοίς εκβιαστική στάση του απένταντι σε γιατρούς, φαρμακοποιούς και ασθενείς και για το λόγο αυτό δεν είναι πάντοτε της ύψιστης ενάργειας, ποιότητας και πληρότητας.
4) Έχω κάθετα αρνητική στάση προς τη χλευαστική κίνηση του ΕΟΠΥΥ να εισπράττει χρήματα από τους ασφαλισμένους για κάτι το οποίο είναι υποχρεωμένος να το παρέχει ως ελάχιστο - δηλαδή τη δυνατότητα να κλείσει κανείς ραντεβού (μετά κάποιο διάστημα).
5) Θα ήθελα να δείξω με τη στάση μου ότι ακόμη κι αν κανείς πάρει αυτά τα 1.10 ευρώ ανά ασθενή (όσο αυτοί θέλουν για τη γραμμή πληροφοριών) μπορεί να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαί - όσο θέλει ο ΕΟΠΥΥ για τους γιατρούς που πληρώνει.
Αυτά...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση