Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (260/493) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  7/5/2012

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  7/5/2012

--- Τέλος παράθεσης ---

Απ' ότι κατάλαβα από το παραπάνω έγγραφο (που δεν απευθύνεται άλλωστε και στις μονάδες του ΕΣΥ) οι γιατροί του ΕΣΥ δεν αναγράφουν εξετάσεις στους ασφαλισμένους του ΤΑΥΤΕΚΩ!

Πατρωνάκης Μάνος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣαφάρι αδέσποτων κουπουνιών εξαπολύει ο ΕΟΠΥΥ.

04/05/2012

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Στην 7η σελίδα: Καταχώρηση των φαρμάκων στα βιβλιάρια υγείας
 Καλά αυτή είναι υποχρέωση του φαρμακοποιού; Ρωτάω δεν ξέρω.
 Παρ' ότι η καταγραφή της χορηγηθείσας αγωγής δεν αναφέρεται σε κανένα ΠΔ περί καθηκόντων Θεραπόντων ιατρών, είναι μια περιττεύουσα (?)
επιπρόσθετη διαδικασία που έχει ανατεθεί διαχρονικά στους γιατρούς από τις αλλεπάλληλες δογματικές Διοικητικές εγκυκλίους του κάθε Ταμείου.
 Σαφώς μόνο ο φαρμακοποιός γνωρίζει εάν από την αγωγή που συνταγογραφήθηκε χορηγήθηκε μια συσκευασία αντί δύο ή εκτελέσθηκε μερικώς
και ως προς τα σκεύασματα. Πόσο πολύτιμο χρόνο κερδίζετε;

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
και οι μικροβιολογοι πρεπει να αναγραφουν τα αποτελεσματα στο βιβλιαριο αλλα σχεδον κανενας δεν το κανει.τωρα το διαβασα κι εγω και οντως ια μας ειναι κερδος χρονο μες στην χαρτουρα.παντως προτιμω να το γραφω εγω γιατι μου εχει συμβει απο συναδελφους που δεν τα γραφουννα ερθςει ασθενης να παρει κλοπιδογρελη μια βδομαδα αφου την ειχε ξαναπαρει και ετυχε να τον τσεκαρω γιατι δεν τον παρακολουθουσα εγω,

Πετράκης Νϊκος:
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!!!
---
8-05-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από την ανεπαρκή υποστήριξη του συστήματος της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης από τον ανάδοχο του έργου, η Διοίκηση της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012.
Η διαδικασία συνταγογράφησης θα γίνεται χειρόγραφα μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012. Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία την Δευτέρα 14/5/2012.
Ζητάμε συγνώμη από τους χρήστες του συστήματος και τους ασφαλισμένους για την προσωρινή ταλαιπωρία που οφείλεται σε αδυναμία του αναδόχου να υποστηρίξει την εφαρμογή.
---

Ποια προσωρινή ταλαιπωρία! Ρε έχουν πλάκα αυτοί!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση