Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (264/493) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με 5000 ιατρούς στον ΕΟΠΥΥ
    Ημερομηνία δημοσίευσης :  14/05/2012

14/05/2012

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με 5000 ιατρούς στον ΕΟΠΥΥ

Mέχρι 31/5 - Δεν τους βγήκαν τα κουκιά;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 14-05-2012

Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ τους καταχωρώ απευθείας στο μπλοκ αποδείξεών μου. :)

--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστός...κι εγώ!

fanisgp:
χθες ενημερωθηκαμε στην διαρκεια συνελευσης του ιατρικου συλλογου απο προεδρο ταμειου οτι ΕΟΠΥΥ τελος.δεν υπαρχει σαλιο παροτι η μισθοδοσια των γιατρων ειναι μολις 9 εκατ. ευρω την μηνα.για πρωτη φορα σημερα δεν εχουν να εξοφλησουν ολο το ποσο στους φαρμακοποιους.καντε οτι σας φωτισει ο θεος ηταν το μηνυμα...!για τα παλια οφειλωμενα ουτε λογος.υπηρχε η σκεψη για ενα κουρεμα αναλογα του αιτουμενου ποσου αλλα τωρα τιποτα   

EzeΤΡΟΛ:
Η ανάγκη για εξόφληση των φμφ είναι πιο επιτακτική και γίνεται κατά προτεραιότητα, καθώς οι φμφ, προκειμένου να φέρουν τα φάρμακα στα ράφια τους, είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν με μικρής χρονικής διάρκειας πίστωση που τώρα έχει κατέβει στις 2 εβδομάδες τις φαρμακαποθήκες, τη στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ κάνει λόγο για εξόφλησή τους κατά 50% για οφειλές πολλών μηνών.

Η κατάσταση μας είναι πλέον οικτρή και αυτό το έχουν καταλάβει μέχρι και οι Κύπριοι αδερφοί μας, που μας προκαλούν ανοιχτά, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Θα ήθελα να ακούσω τώρα τη γνώμη των συναδέλφων με τις μαξιμαλιστικές απαιτήσεις περί "δικαιώματος" εμπορικής συνταγογράφησης των πιο επώνυμων/ακριβών σκευασμάτων κ.λπ., που διατυπώθηκαν σ΄αυτό το φόρουμ μόλις 2 μήνες πριν!

Zachariadis:
Δεν ξέρω για τους άλλους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιδιώτες ιατρούς αλλά εγώ μεχρι αυτην την στιγμή
πληρώθηκα μονάχα τον μήνα Ιανουάριο.
Πρίν απο ένα μήνα μετα απο τηλ επικοινωνία με την  τοπική ΥΠΑΔ πήγα και έκοψα απόδειξη για τον Φεβρουάριο.
Τα χρήματα δεν μπήκαν όμως ποτέ...

Μιλάμε για έναν υποτιθέμενα «νεο» ασφαλιστικό οργανισμό,που ήδη έχει καθυστερήσει της πληρωμές 4-5 μήνες
μη περιλαμβάνοντας τα χρωστούμενα του 2011 των ταμείων που τον αποτελούν.
Τα μεγάλα και παχιά λόγια των Λοβέρδο /Βουδούρη για τακτική και συνεπής αποζημίωση των προμηθευτών υγείας του ΕΟΠΥΥ χάθηκαν κάπου μεταξύ
της ηλεκτρονικής γραφειοκρατίας και της οικονομικής διάλυσης των ασφαλιστικών ταμείων και της χώρας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση