Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
D-Michalis:
Πέραν των εύστοχων παρατηρήσεων του Αναστασίου, συμπληρώνω:
Ο το ανωτέρω έγγραφο υπογράφων δ/ντής αναφέρει"...Οι ειδικευμένοι νοσοκομειακοί ιατροί των σχηματισμών του ΕΣΥ (νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Αγροτικοί ιατροί) μπορούν να συστήνουν παρακλινικές εξετάσεις..."
Για τον κύριο αυτό οι ειδικευμένοι γιατροί που υπηρετούν σε Π.Ι. είναι "Αγροτικοί".
Κατά τα άλλα ο κύριος αυτός διευθύνει το σχεδιασμό των υπηρεσιών του καθολικού φορέα ασφάλισης των Ελλήνων !!!
EzeΤΡΟΛ:
Λέτε ο Άμπα* να είναι ο διάδοχος του Βουδούρι στο τιμόνι του ΕΟΠΥΥ; ???
* με την προϋπόθεση να κλείσει (ή αναστείλει) το φαρμακείο του και να επιστρέψει την άδεια στο Κράτος, ώστε να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων (conflict of interests).
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ο καθηγητής ιατρικής και πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος φαίνεται ότι θα αναλάβει τελικά το δύσκολο πόστο του ΕΟΠΥΥ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δυναμικός γιατρός και εκ των τομεαρχών Υγείας της ΝΔ δέχτηκε χθες το βράδυ τηλεφωνήματα για την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης.
D-Michalis:
Ετοιμαστείτε για 0% σε όλα τα φάρμακα των χειρουργικών παθήσεων !!!!
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕτοιμαστείτε για 0% σε όλα τα φάρμακα των χειρουργικών παθήσεων !!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Να το δουμε και αυτό....
Τα ποσοστά συμμετοχής έχουν καταλήξει λάστιχο. Ότι υπουργός βγαίνει πάνω υποστηρίζει και το ανάλογο lobby αλλάζοντας τα ποσοστά συμμετοχής. Τέτοιο χάλι δεν υπάρχει πιθανότητα να το φτιάξει κανένας Έλληνας πολιτικός. Ακόμη και κάποιος του 0.001% δεν βλέπω φως... Για τους άνω των 3% είμαι σίγουρος κοιτώντας και τις επερωτήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς.
Τελευταία έχω την αίσθηση ότι και το ΕΚΑΣ αποτελεί την περίγελο της κοινωνικής δικαιοσύνης. Τα στατιστικά μου λένε ότι τα βαριά χαρτιά του φαρμακείου έχουν κάτι το μοναδικό: ΕΚΑΣ.
Τώρα όποιος μου πει ότι έχω ευθύνη ως γιατρός και εγώ για αυτό, θα ήθελα να μου εξηγήσει τι εξυπηρετεί το ΕΚΑΣ στις συμμετοχές των φαρμάκων πριν με πιάσει στο στόμα του.
Τέλος, το πάρτι με τα γενόσημα που βγαίνουν σε δοσολογίες χωρίς αντίπαλο πρωτότυπο, με τιμή στα ύψη, είχαν την τύχη να σχετίζονται πολύ με καρκινοπαθείς (ή 0%). Τα στατιστικά μου λένε ότι σχετίζονται και με τους ΕΚΑΣ κατόχους βιβλιαρίων υγείας. Φυσικά, τέτοια κόλπα είναι άγνωστα στην ΗΔΙΚΑ και στους ανίκανους του ΕΟΠΥΥ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση