Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
EzeΤΡΟΛ:
Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η επεξεργασία των παραστατικών ώστε να εξοφληθούν στην ώρα τους οι πάροχοι.
Η φωτογραφία είναι βγαλμένη από την κοιλιά του κήτους της ΕΟΠΥΥικής γραφειοκρατίας.
GAD2:
σήμερα πήγα να καταθέσω τα χαρτάκια του ΕΟΠΥΥ στην ΥΠΑΔ Αθήνας(Αχαρνών) και όταν μπήκα στο κτίριο ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα ασφαλίτης ιδιωτικής ασφάλειας (με ήπιο κινητικό πρόβλημα) ζήτησε και σε μένα την ταυτότητα.Ακολούθως έγραψε τον αριθμό μου και μου επέτρεψε την είσοδο(??????).Στο γκισέ του πρωτοκόλλου περίμενα 2 ώρες μαζί με μυριάδες δημοσίους υπαλλήλους άνω των 80 που προσπαθούσαν να φτιάξουν μια αίτηση που ήθελε ΙΒΑΝ και ΑΜΚΑ και και και ..... για να ζητήσουν λεφτά από τον ΕΟΠΥΥ για στομίες-γυαλιά και ότι άλλο φανταστεί κανείς(σε λίγο και αναλώσιμα ΣΔ).ξΑΦΝΙΚΆ ήρθε μια φωνή από το υπερπέραν και μας είπε οι γιατροί να πάνε στο γραφείο 1(έτσι απλά).Εδωσα τον αριθμό προτεραιότητας σε μια δυστυχή κυρία-παρεπιμπτόντως το μηχάνημα με τα νούμερα δεν δούλευε και οι μισοί που έρχονταν περίμεναν άδικα γιατί έπρεπε να πάνε σε άλλη ΥΠΑΔ....Εξυπηρετήθηκα από μια κυρία σχετικά γρήγορα, δίνοντας απόδειξη για λεφτά που κουτσουρεμένα ήδη (ήτοι 1800 και όχι 2000 ευρω) γνωρίζοντας ότι θα πρέπει κάποτε να ξαναπάω για να δώσω φορολογική ενημερότητα ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ πληρωθώ, αφού βέβαι ξαναπαρκάρω και χάσω μια μέρα δουλειάς....αφού τώρα η ενημερότητα δεν τους κάνει...
Και γύρισα στο ιατρείο για να ξαναγράψω συνταγές που δεν εκτελέστηκαν αφού δεν υπάρχουν φάρμακα-μαζί και την αντίστοιχη μηδενική απόδειξη με το φόβο της εφορίας- και να εξηγήσω στους ασθενείς ότι τέλειωσε το πλαφόν και γιαυτό ζητάω 20 με απόδειξη για ιατρική εξέταση...
SHOW MUST GO ON
Ορθοπαιδικός:
Δύο νέες εγκύκλιοι βγαλμέναι κατευθείαν από τα ΔΙΑΥΓΗ νερά του ΕΟΠΥΥΥΥ (lucky us)...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος που λέει ότι ο παθών πληρώνει τη συμμετοχή που βγάζει η φρυγανιέρα (καφετιέρα;) σύμφωνα με το ΠΔ, άσχετα αν ο μαγνητολόγος η τριπλεξολόγος πληρώνεται λιγότερα απο το καλό μονοψωνιοταμείο (βοηθάμε λίγο τα κέντρα εξετάσεων μάλλον).
Εγγραφή ή Είσοδος ... εδώ το χειρότερο... Αν κατάλαβα καλά, ο δύστυχος συμβεβλημένος ιατρός, θα πρέπει να τυπώνει σε κάθε επίσκεψη (όχι άλλο καρβ..., έμ, χαρτίίίίί) μια σελίδα Α4 για να την υποβάλλει στον ΕΟΠΠΠΥΥΥΥΥ. Και το έκανα γιατί... you asked for it (για όσους θυμούνται μια αμερικανιά τηλεοπτική του 80). Τώρα πότε το ζητήσαμε δεν ξέρω. ???
Βέβαια, για να μην είμαι μόνο κακός, το νέο φιρμάνι σταματάει την αναγραφή εξετάσεων και φαρμάκων στα βιβλιάρια των παθόντων (αυτό μάλλον το ζητήσαμε....).
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος......
Εγγραφή ή Είσοδος ... εδώ το χειρότερο... Αν κατάλαβα καλά, ο δύστυχος συμβεβλημένος ιατρός, θα πρέπει να τυπώνει σε κάθε επίσκεψη (όχι άλλο καρβ..., έμ, χαρτίίίίί) μια σελίδα Α4 για να την υποβάλλει στον ΕΟΠΠΠΥΥΥΥΥ.
.............
--- Τέλος παράθεσης ---
Μα αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.
spyros:
Εγγραφή ή Είσοδος... το νέο φιρμάνι σταματάει την αναγραφή εξετάσεων και φαρμάκων στα βιβλιάρια των παθόντων (αυτό μάλλον το ζητήσαμε....).
--- Τέλος παράθεσης ---
Για τα φάρμακα δεν είδα κάτι. Νομίζω μόνο από την αναγραφή των εξετάσεων μας απαλλάσσει...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση