Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (328/493) > >>

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Να σημειώσω ένα πρόβλημα που διαπίστωσα: το εκτυπωμένο χαρτί της επίσκεψης δεν αναφέρει αν έγιναν εξετάσεις ή δόθηκαν συνταγές. Εγώ το αναγράφω πάνω με στιλό (πχ δόθηκε παραπεμπτικό CT), έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν και δεν έχω ασχοληθεί με την εκτύπωση επίσκεψης, αν πληκτρολογήσεις αυτό που αναφέρεις (π.χ. εξέταση) στο λόγο της επίσκεψης ή στα σχόλια μήπως το εκτυπώνει μετά; (αντί να το σημειώνεις χειρόγραφα)

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπορείς να το πληκτρολογήσεις στον λόγο της επίσκεψης.
Εγώ «ανοίγω» την επίσκεψη πληκτρολογόντας «ΕΞΕΤΑΣΗ» ή άν είναι για συνταγή
«ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ».Μπορείς στην συνέχεια να κάνεις συνδυασμούς και μεταβολές π.χ
στον ασθενή που εξετάστηκε ,έδωσες εξετάσεις και φάρμακα,γράφεις στον λόγο επίσκεψης:
«ΕΞΕΤΑΣΗ-ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ» Με τον ίδιο τρόπο τα έγραφα
και χειρόγραφα ωστε να μπορείς να σημειώνεις τα κατάλληλα τετραγωνάκια όταν πλέον τα περνάς στι eΔΑΠΥ.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορείς να το πληκτρολογήσεις στον λόγο της επίσκεψης.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος[Αν και δεν έχω ασχοληθεί με την εκτύπωση επίσκεψης, αν πληκτρολογήσεις αυτό που αναφέρεις (π.χ. εξέταση) στο λόγο της επίσκεψης ή στα σχόλια μήπως το εκτυπώνει μετά; (αντί να το σημειώνεις χειρόγραφα)

--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή το άνοιγμα και η τροποποίηση επίσκεψης μπορεί να αποβεί μοιραία για την ψυχική μου υγεία (με μυνήματα του τύπου η σελίδα έχει λήξει, ή με το να βλέπω ένα κυκλάκι να γυρίζει και να παθαίνω ίλιγγο), το γράφω χειρόγραφα στο εκτυπωμένο χαρτί. Ευχαριστώ πάντως πολύ για την ιδέα - θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω.
     Μια ακόμα ερώτηση (σχετική με την ποσότητα χαρτιού, πάλι - γίνομαι κουραστικός). Μου είπαν απο εργαστήριο ότι δεν τους πειράζει ακόμα και αν είναι τυπωμένο το παραπεμπτικό σε μισό χαρτί (μισό Α4 - μου είπαν ότι κάποιοι συνάδερφοι το κάνουν). Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό; (Θα μπορούσα να τυπώνω την επίσκεψη στο μισό χαρτί -οριζόντια- και να το έβαζα στον εκτυπωτή για να τυπώσει και το άλλο μισό).

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
καποιοι  συναδελφοι  σε αλλη  ομαδα   λενε  οτι  χρησιμοποιουν  Α5

Psychonata:
Ki ousiastika exoun enan ektupoti gia tis sintages kai allon gia tis episkepseis? Ti allo?

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςKi ousiastika exoun enan ektupoti gia tis sintages kai allon gia tis episkepseis? Ti allo?

--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι απαραιτήτως: Ο εκτυπωτής παίρνει χαρτιά διαφόρων μεγεθών και μπορεί να τυπώσει κόλλες Α4, Α5, φωτογραφίες 10x15, 9x13, κάρτες κ.α.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση